Webinarium

Wiseful Learning – Jesper Börjesson, Head of Learning på Rejlers, om satsningen på lärande och inspiration

wiseful träd

Vi har bjudit in Jesper Börjesson, Head of Learning på teknikkonsultföretaget Rejlers, att tala om deras satsning på lärande och inspiration.
jesper-borjesson

Efter 25 år som journalist och programledare på TV4, bland annat på Nyhetsmorgon, bytte Jesper bransch för att arbeta med Rejlers vision Home of The Learning Minds. Visionen är att Rejlers, 2025, ska vara det mest lärande företaget i branschen.

En del av satsningen är kanalen Rejlers Play där Jesper intervjuar spännande och intressanta personer som pratar om möjligheter och utmaningar i morgondagens samhälle. Några av gästerna har varit centerledaren Annie Lööf, före detta utrikesminister Carl Bildt, förbundskapten Janne Andersson, liberalernas ledare Nyamko Sabuni, energi– och digitaliseringsminister Anders Ygeman, nordenchefen för LinkedIn Lisa Gunnarsson och Hybrits vd Eva Vitell. Under detta webinar kommer Jesper bland annat att berätta om hur en tv-kanal kan vara en central del för lärande men samtidigt också en viktig del i Rejlers konkurrenskraft och attraktion. Varmt välkommen att lyssna tillsammans med oss då.

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema