Webinarium

Wiseful Learning – Peter Myhrström, Head of Partner Experience på Collegial, om varför och hur en lärandekultur kan skapa konkurrensfördelar

wiseful träd

Wise Professionals webinarserie Wiseful Learning fortsätter på tema LÄRANDE!

Den 9 februari kl 8.30 ser vi mycket fram emot att få lyssna till Peter Myhrström, Head of Partner Experience på Collegial om varför och hur en lärandekultur kan skapa konkurrensfördelar.

Peter har jobbat i 25 år med organisationsutveckling och lärande. Senast på Handelshögskolan Executive Education. Collegial, som är en del av Combient-nätverket, bildades för att lösa det stora behovet av omskolning och vidareutbildning av medarbetare i större organisationer på ett skalbart sätt.

Peter kommer att prata om hur man skapar en företagskultur där medarbetarna kontinuerligt försöker förbättra individuella och organisatoriska resultat. I den här sessionen kommer vi att diskutera lärandekultur, självdrivet engagemang och hur man kan gå tillväga för att göra en skalbar implementering av lärandestrategi.

Peter kommer även att prata om nätverkets kraft – potentialen för samarbete mellan företag för att lära av- och mellan varandra.

Varmt välkommen att lyssna tillsammans med oss! Hälsningar Wise Professionals

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema