Webinarium

Wiseful Learning – Värdet av att ta hem sin rekrytering! Så byggde Kronans Apotek sitt business case

wiseful träd

Marta Kamali Head of Talent Acquisition & HRBP Kronans Apotek. Ekonom och personalvetare med en lång bakgrund inom finansbranschen, erfarenhet från snusbranschen och nu verksam som Head of Talent Acquisition & HRBP inom Kronans Apotek.

marta

”Som Head of Talent Acquisition på Kronans Apotek ansvarar jag för att leda och bygga upp en helt ny Talent Acquisition-avdelning från grunden med hjälp av tre fantastiska medarbetare. Min enhet ansvarar för tre viktiga ben som skall positionera oss som branschens mest attraktiva arbetsgivare; Employer Branding, Rekrytering och Talent Management.”

Kronans Apotek är branschens tredje största apotek med en omsättning på ca 8.1 miljarder, 2600 medarbetare och 320 apotek från norr till söder. Kronans Apotek tillhör Oriola koncernen.

Caroline Dufva, Affärsområdeschef för HR/Inhouse/Lön på Wise Professionals och Marta Kamali samtalar kring varför Kronans Apotek valt att starta upp en egen Talent-funktion samt hur Marta byggde ett business case till ledningen för att skapa medvetenhet kring hur hon ville vända deras rekrytering, från en kostnad till en investering.

Varmt välkomna!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema