Webinarium

Wiseful Learning – Johan Skoglöf om att konkurrera med hastigheten på lärande

Wiseful Learning fortsätter på tema LÄRANDE och den här gången är vi mycket glada att få presentera Johans Skoglöf, visionär och senior konsult med missionen att hjälpa företag att skapa framtidens lärande organisation.

En allt snabbare digitalisering har lett till stora insatser för att bygga nya förmågor. Stort fokus läggs nu därför på reskilling – att få medarbetare att hänga med i utvecklingen. Frågan är dock hur man blir den som leder utvecklingen?

De senaste åren har vinsten för de 20% mest framgångsrika bolagen utvecklats 400% snabbare än genomsnittet. De här bolagen konkurrerar med hastigheten att lära, av egna idéer, erfarenheter, samarbeten och av omvärlden.

Johan kommer att ge konkreta exempel från både stora svenska och internationella företag på hur vi kan:

  • Arbeta med kultur och motivation att lära.
  • Använda metoder för att ständigt lära och förbättras av erfarenheter.
  • Mångdubbla lärandet i team, samarbeten och nätverkande.
  • Kurera och lära av kunskapsflödet från omvärlden.
  • Omsätta lärandet till förbättring och innovation.

Med över 25 år i branschen och kunder som Ericsson, Volvo, Scania, SEB, Handelsbanken, H&M och ICA har Johan Skoglöf bred erfarenhet i hur lärande organisationer skapas. Johan är en uppskattad föreläsare som engagerar runt den senaste utvecklingen inom lärande. Med sin energi navigerar Johan brett mellan hur ny teknik kan användas inom lärande till hur du kan arbeta med kulturen.

Varmt välkommen att lyssna tillsammans med oss den 23 februari.

Hälsningar

Wise Professionals

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema