Webinar

Wiseful Learning – Linus Jonkman om varför verksamheter präglade av medmänsklighet och en stark kultur är mer framgångsrika än de som bara har en produkt

wiseful träd

Wise Professionals webinarserie Wiseful Learning fortsätter nu på tema KULTUR!

Först ut är föreläsaren, författaren och verksamhetsutvecklaren Linus Jonkman.

Linus kommer att tala om att finna sitt syfte och sin glöd. Innehållet bygger både på forskning om motivation och personlighetsdrag, men också på roliga och målande exempel på mer eller mindre framgångsrik företagskultur. Framförallt belyser Linus varför vi måste förstå katter för att förstå engagemang.

Linus vill förklara varför verksamheter präglade av medmänsklighet och en stark kultur är mer framgångsrika än de som bara har en produkt. Färsk vetenskap varvas med humor till en berättelse om hur en organisation kan göra denna resa och hur var och en kan frigöra den enorma kraft som inte ”sitter i väggarna” utan i människors huvuden.

Vem är Linus Jonkman?

Linus är författare, föreläsare, illustratör och verksamhetsutvecklare. Till dags dato har han producerat tio böcker, bl.a. Introvert, den tysta revolutionen (2013). Han är också personen bakom den humoristiska platsannonsen Desillusionerad redovisningsansvarig som blivit läst av en halv miljon svenskar.

När?

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema

Missa inte våra kommande webinarer!