Webinarium

Wiseful Learning – Nathalie Berthelius, HR- och kommunikationsansvarig på Wise Group, om konkreta initiativ som skapar förutsättningar för lärande och samarbete

wiseful träd

Wise Professionals webinarserie Wiseful Learning har nu kommit fram till sista avsnittet på tema LÄRANDE!

Den 23 mars kl 8.30, välkomnar vi Nathalie Berthelius, HR- och kommunikationsansvarig inom Wise Group, att berätta om sina erfarenheter kring hur HR kan ge förutsättningar för förändring och lärande.Nathalie Berthelius

I sin roll som HR- och kommunikationsansvarig drivs Nathalie Berthelius av att hitta kulturella och kommersiella synergier för Wise Groups familj av specialistbolag. Att bidra till ett ”modigare och mänskligare” näringsliv är gruppens devis och det genomsyrar initiativen som tagits de senaste åren och de som vi planeras framåt.

Innan Nathalie kom till Wise Group så har hon bland annat varit HR-chef för tillväxtraketen iZettle och rekryterings- och Performance Managementansvarig för Avanade i Norden. Nathalie sitter med i Advisory board för Centrum för Global HRM och belyser gärna andra HR Teams Best Practices genom att driva Wise Groups pris Human Growth Award.

Nathalie kommer under webinaret bland annat att beröra lärandet som en av de viktigaste Employer Brandingfrågorna, att våga antipilota samt hur den fysiska- och digitala kontorsmiljön kan formas för att ge önskade synergier mellan team som boostar lärandet.

Välkommen att lyssna och bli inspirerad!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema