Webinarium

Wiseful Learning – Sara Klingenborg, HR-chef på AFRY, om hur man bygger en kultur i ett internationellt bolag under en global pandemi

wiseful träd

Välkommen att lyssna till och bli inspirerad av Sara Klingenborg, VP and Head of HR, Industrial & Digital Solutions Division på AFRY, som berättar om sina erfarenheter ur ett HR- och kulturperspektiv från pandemiåret den 11 maj klockan 8:30.


Ingenjörs- och designföretaget AFRY hade precis påbörjat sammanslagningen av de två fusionerade bolagen ÅF och Pöyry under det nya gemensamma varumärket AFRY när den globala pandemin slog till. Hur hanterade AFRY situationen och hur gick det?

Sara Klingenborg, VP and Head of HR Industrial & Digital Solutions på AFRY, har en lång erfarenhet av talent management och HR i internationella organisationer.
Hon ger sin bild av den utmanande resan kring kultur- och värderingsbyggande i ett konsultbolag under denna svåra tid.

Välkommen!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema