Skip to content

Vi sätter människor och verksamheter i rörelse

Wise Professionals är din partner för proaktiv kompetensförsörjning. Genom våra specialistområden utvecklar vi långsiktiga relationer med nischade yrkesgrupper som behövs på framtidens arbetsmarknad. Vi är övertygade om att lyckade matchningar sätter både människor och verksamheter i rörelse. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi trivsamma och effektiva arbetsplatser.

Vi älskar att sätta människor och verksamheter i rörelse

Med rätt människor på plats skapas omtyckta arbetsplatser. Vi strävar alltid efter att alla ska få chansen att uppleva sin bästa tid i karriären. Genom åren har vi satt igång tusentals rörelser – och det är bara början.

0

Har fått nytt jobb genom oss

0

Kandidatmöten per år

0

Nöjda kunder sedan 2011

Just nu söker vi

Hitta din drömkollega

Vi är din partner för proaktiv kompetensförsörjning. Genom att utveckla långsiktiga relationer med nischade yrkesgrupper kan vi framgångsrikt matcha dig med individer som har de kompetenser och drivkrafter som behövs för att växa tillsammans.

Hitta ditt drömjobb

Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande sammanhang för just din nischade yrkesroll. Vi tror på att framgångsrika matchningar som utgår från dina drivkrafter och behov leder till en lustfylld och utvecklande vardag där du kan växa tillsammans med din organisation.

den

Missa inte Sveriges största lönevent den 30 november!

Boka din och dina medarbetares biljetter nu

Vill du ha hjälp med delar av rekryteringen?

Start Up

Borde du startat rekryteringen förra veckan? Är du osäker på vad du och teamet behöver för kollega? Med Start Up får du hjälp med annonsskrivandet och kan ta del av våra nätverk av specialister.

Second Opinion

En Second Opinion av kandidaterna i slutet av rekryteringsprocessen ger dig ett objektivt beslutsunderlag. Vi genomför arbetspsykologiska tester och erbjuder dig ett utomstående perspektiv.

Vi är Wise Professionals

Wise Professionals är din partner för proaktiv kompetensförsörjning, såväl rekrytering som konsultuthyrning. Genom våra specialistområden utvecklar vi långsiktiga relationer med nischade yrkesgrupper som behövs på framtidens arbetsmarknad.

Vi arbetar i sju specialistområden – HR, Talent Acquisition, chefer & specialister, lön, ekonomi, administration samt marknad & kommunikation. Här har vi mångårig erfarenhet av framgångsrika rekryteringar och konsultuthyrningar. Våra specialister har tillsammans byggt upp en samlad kompetens kring respektive yrkesgrupp, med syftet att sätta människor och verksamheter i rörelse.

Oavsett om du är i behov av nya medarbetare eller söker efter nästa steg i karriären så kommer vi alltid att ge det lilla extra för att din upplevelse med oss ska bli den allra bästa. Alla våra medarbetare förstår vikten av kvalitet, engagemang och professionalism. Tillsammans bygger vi framtidens arbetsplatser där människan bakom kompetensen får skina.

Hör av dig till oss

Välkommen att prata människor, rekrytering och konsultuthyrning med oss. Använd formuläret så återkommer vi inom kort!

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Ta del av mer inspiration