Bemanningsföretag för framtiden

Ett smartare bemanningsföretag

Vi löser ditt tillfälliga behov inom bemanning i Stockholm, Göteborg och Malmö med konsulter som har rätt kompetens och kort startsträcka.

Vassa konsulter för alla tillfällen

Bemanning och rekrytering – vår specialitet

Wise Professionals är specialister på bemanning och rekrytering. Vi är mer än ett bemanningsföretag eller ett rekryteringsföretag, vi är en fullservicepartner inom attraktion, rekrytering och konsultuthyrning. Vår långa erfarenhet i kombination med vår innovationsanda gör att vi vågar utmana och leda vägen i branschen. Därför kan vi erbjuda dig smartare digitala arbetssätt som gör att bemanningen blir effektivare och träffar mer rätt. Vi hjälper dig att hitta rätt konsult nära dig, som har den kompetens och motivation som krävs för att bli framgångsrik i sitt uppdrag. Eftersom vi också arbetar med kompetensstrategi har vi goda kunskaper om vilka typer av konsulter du behöver för att klara affärsmålen.

 

rekryteringsprocess efter intervju

Konsultnätverk med bredd och spets

Bemanningsföretag i Stockholm

Som bemanningsföretag i Stockholm hjälper vi dig att hitta de bästa konsulterna inom din bransch. Tack vare vårt stora nätverk i Stockholm kan vi snabbt få både seniora och juniora konsulter på plats hos dig som är i behov av bemanning. Välkommen att kontakta oss eller besöka oss på vårt kontor i centrala Stockholm.

Läs mer om vårt bemanningsföretag i Stockholm

Vi känner proffsen i Västsverige

Bemanningsföretag i Göteborg

På vårt bemanningsbolag i Göteborg arbetar engagerade specialister som har goda relationer med allt från chefer till generalister och nischade konsulter. Vi kan hjälpa dig att snabbt få någon på plats, oavsett behov. Du hittar oss på Kungsgatan i centrala Göteborg.

Läs mer om vårt bemanningsföretag i Göteborg

Skånes bästa konsulter

Bemanningsföretag i Malmö

På vårt kontor i Malmö får du hjälp av branschkunniga specialister som hjälper dig med ditt behov av bemanning. Vi är det bemanningsbolag i Malmö som har ett av de största konsultnätverken i regionen. Välkommen till oss på Nordenskiöldsgatan i centrala Malmö för att hitta bästa lösningen för din verksamhet.

Läs mer om vårt bemanningsföretag i Malmö

Rätt medarbetare Bättre resultat

Matchningar som ger resultat

Vad är ett bemanningsföretag?

Ett bemanningsföretags främsta uppgift är att snabbt tillsätta rätt person när det uppstår ett tillfälligt behov hos ett företag. Oavsett vilken typ av bemanning som efterfrågas är det allra viktigaste för oss på Wise Professionals att du som anlitar oss trivs med konsulten som väljs ut, och att konsulten trivs hos er. Vi har löpande avstämningar med både konsulter och dig som uppdragsgivare för att säkerställa nöjdhet hos båda parter. Vi genomför även regelbundna medarbetarsamtal med våra konsulter för att stämma av hur uppdraget går och att hen trivs. Målet för oss är att du ska bli så pass nöjd med personen vi hittat åt er verksamhet att ni vill anställa personen direkt. Det är det bästa betyget vi som bemanningsbolag kan få eftersom att det betyder att vi överträffat förväntningarna.

Vi matchar åt dig

Vilken konsult behöver du?

Beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.