Ett personligt bemanningsföretag

Rekryteringsföretag för framtiden

Bemanning och rekrytering – vår specialitet

Söker du ny kompetens till företaget och funderar på att hyra in en konsult?

Söker du ny kompetens till företaget och funderar på att hyra in en konsult? Vi på Wise Professionals hjälper dig att hitta rätt person för uppdraget. Med flerårig erfarenhet inom flera olika affärsområden kan vi stolt säga att bemanning och rekrytering är vår specialitet – vi ser till att placera rätt kompetens på rätt plats. Vi arbetar med bemanning från våra regioner i StockholmGöteborg och Malmö/Öresund.

Vi på Wise Professionals vill alltid utvecklas och bli bättre än vad vi redan är. Vi är nyfikna, målinriktade, och nördigt intresserade av hantverket rekrytering. Vi är bemanningsföretaget som föredrar att kalla oss Rekryteringsbyrå. Men varför då? Av den enkla anledningen att vår drivkraft och passion vilar på att ständigt förnya synen på vad rekrytering och vad bemanningsbranschen handlar om. Vi är ständigt i rörelse, på väg mot det nya och det senaste. Dessutom är vi inte rädda för att utvecklas och testa på nytt inom vår verksamhet. Vi är ett bemanningsföretag för framtiden kort och gott! Men nog om oss en stund. Det viktigaste är du – oavsett om du kommer till oss som uppdragsgivare eller aspirerande konsult.

rekryteringsprocess efter intervju

Rätt person på rätt plats

Bemanningsföretaget för dig

Med vår hjälp är det enkelt tillsätta rätt person på rätt plats. Våra konsultchefer och kandidatansvariga har mångårig erfarenhet och stora nätverk inom HR, lön, Office, ekonomi & finans samt marknad & kommunikation, och kan därför snabbt hitta den bästa konsulten för uppdraget. Tillsammans med dig sätter vi en utförlig kravprofil för den konsult ni har behov av. Sedan startas en matchningsprocess som genomförs av vårt dedikerade projektteam med en konsultchef och en kandidatansvarig i spetsen. Finns personen redan i vårt stora nätverk eller hittar vi hen i externa databaser? Vi söker, matchar och gör flera avvägningar för att säkerställa att vi hittat rätt, sedan presenterar vi personerna som vi valt ut.

Bättre förutsättningar Bättre resultat

Vi arbetar med bemanning inom följande områden

HR
Marknad & kommunikation
Ekonomi & finans
Business Administration
Lön

Med blicken mot framtiden

Vi sätter rätt person på rätt plats

Ett bemanningsföretags främsta uppgift är att snabbt tillsätta rätt person på rätt plats, och det är något vi är experter på och har lång erfarenhet inom. Våra uppdragsgivare är allt från företag som behöver en resurs under en längre tid till organisationer som behöver täcka upp för ett specifikt behov under en begränsad period. Oavsett vilken typ av bemanning som efterfrågas är det allra viktigaste för oss att ni trivs med konsulten som väljs ut, och vice versa. Vi har löpande avstämningar med både konsulter och uppdragsgivare för att säkerställa nöjdhet hos båda parter. Vi genomför även regelbundna medarbetarsamtal med våra konsulter för att stämma av hur uppdraget går och att hen trivs. Målet för oss är att du ska bli så pass nöjd med personen vi hittat åt er verksamhet att ni vill anställa denne direkt in-house – det är det bästa betyget vi kan få eftersom att det betyder att vi överträffat förväntningarna på oss och levererat mer än vad vi lovat.

Ett bemanningsbolag med lång erfarenhet

Med flera år i rekryterings- och bemanningsbranschen kan Wise Professionals bemanningsföretag idag stoltsera med att vi genomfört tusentals personliga möten med både kunder och kandidater – och än har vi inte tröttnat! Vi blir lika taggade varje gång, oavsett om det är en ny kund som anlitar oss för en längre rekryteringsprocess eller när våra uppdragsgivare behöver hjälp med kort varsel. Vår passion och vår drivkraft kommer från det personliga mötet och det är härifrån vi utvecklas. Vem är du, vilka är vi och hur kan vi hjälpa till? Kontakta oss idag för att få personlig hjälp med bemanning och rekrytering inom HR, lön eller något av våra andra specialistområden.

Vi berättar gärna mer

Kontakta oss