rekryteringsannonser
glad-kvinna-och-man

Om oss

Ta rekrytering till nästa nivå

Läs mer

Vårt uppdrag

Smartare rekrytering

Rekrytering handlar om att se människor. Vi på Wise Professionals tror på att skapa avgörande möten där upplevelse och utveckling går hand i hand med resultat och tillväxt. För när du sätter människan i centrum får du hållbara arbetsgivare och välmående, produktiva medarbetare. Genom en stark tro på innovation och ständigt lärande är vi en långsiktig partner för rekryteringsavdelningar som vill ta sig till nästa nivå.

730

Matchningar

250

Konsulter ute på uppdrag

4 300

Kandidatmöten

Våra specialistområden

Specialister rekryterar specialister

HR

HR är vår kärna, vi har Sveriges största nätverk av yrkesverksamma HR-proffs. Låt våra specialister inom HR, arbetsrätt och rekrytering hjälpa dig att hitta din nästa medarbetare.

Lön

Våra specialister med bakgrund inom löneområdet kan snabbt sätta sig in i dina behov och har ett stort nätverk med marknadens bästa lönespecialister.

Specialiserade chefer

Våra metoder är särskilt inriktade på att rekrytera specialister och chefer. Därför är vi också framgångsrika i att rekrytera spetskompetens och ledare till många branscher. Vi rekryterar inom näringslivet likväl som offentlig sektor bland annat roller som inköpschef, verksamhetschef och byggprojektledare.

Marknad & kommunikation

Vårt specialistområde KIMM hjälper dig att hitta chefer och specialister inom kommunikation, information, marknad och media. Erfarna konsulter med bakgrund inom branschen och blicken framåt vet vilken kompetens som möter ditt behov.

Ekonomi & finans

Oavsett om du behöver en ekonomichef, controller eller redovisningsekonom hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen. Vårt specialistområde EQonomy – av och för affärsnära ekonomer med hjärna och hjärta.

Administration

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration och tillsätter bland annat roller som administrativ chef, VD-assistent, office manager, sälj-, jurist- och kontorsassistent. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.

E-handel

Drivs din affär till stor eller liten del av e-handel? Behöver du hjälp med att förstärka din e-handel med de rätta kompetenserna inom marknad och kommunikation? Vare sig du är på jakt efter en ny E-commerce Manager, CRM Manager, Conversion Manager, Channel Marketing Manager, Marketing Automation Specilaist, Digital Strateg eller UX Designer så är du i trygga händer – vi hjälper dig gärna!

Rekryteringsföretag Göteborg

Vår superkraft

Vi som jobbar här

Oavsett roll på Wise Professionals har alla hos oss samma arbetsbeskrivning: Stay curious! En inställning som drivits fram genom en vilja att förstå, lyssna och ständigt utvecklas. Passion för yrket och en talang för att se människors potential är det gemensamma bränslet som motiverar oss att alltid skapa matchningar och ta fram strategier vi verkligen tror på. Det är också detta glödande engagemang som gjort att vi lyckats samla några av de bästa i branschen och bygga ett av Sveriges största kandidatnätverk. Tillsammans har vi en unik plattform med en styrka att driva innovation, utmana gamla sanningar och utveckla nya spännande processer ihop med våra samarbetspartners – och kanske dig?

glad-kvinna-och-man

En del av något större

Vi tillhör Wise Group

Wise Group är ett börsnoterat bolag specialiserat på att skapa lönsamma HR-processer som stödjer verksamhetens affärsmål. I bolagsgruppen ingår tolv verksamheter – alla med olika nischer inom rekrytering, konsultuthyrning och strategisk HR. Wise Group startades 2008 och finns på svenska, danska och finska marknaden.

Vi är Wise Group

Kandidatupplevelse

Förändra och förbättra

Är du redo att växla upp?

Skriv några rader om dina utmaningar, mål och önskad utveckling så kontaktar en rådgivare dig inom kort.