Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Löneadministratör till ÅF

ÅF söker en löneadministratör som vill bli en del av deras löneavdelning. Här tillhör du en grupp med god teamkänsla som arbetar tillsammans!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Event Manager till Mary Kay

Vi söker en Event Manager som ska ha det övergripande operativa ansvaret för Mary Kays event i Norden. Detta gör du genom att skapa trovärdiga, exklusiva och innehållsrika event för Mary Kays fristående säljkår i Finland, Norge och Sverige.

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Process Development Manager till Fortum Customer Solutions

Som medarbetare på Fortum kommer du att vara en del av en organisation som arbetar i en framtidsbransch. Med visionen ”For a cleaner world” driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen mot ett utsläppsfritt energisystem, en hållbar resursanvändning och därmed en renare värld, idag och i morgon. Nu söker vi en Process Development Manager. Join the change!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 oktober, 2017

Läs mer & ansök

PR-Specialist till Nordic Choice Hotels

Är du specialist på mediekontakter och projektledning? Motiveras du av utmanande arbetsuppgifter i en föränderlig servicemiljö där tempot är högt – då kan du vara vår nya PR-specialist!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Projektledare insamling Operation Smile

Insamlingsavdelningen på Operation Smile växer och söker en Projektledare med fokus på privatinsamling. Vi söker dig som vill ha en nyckelroll i arbetet med att öka intäkterna från privatpersoner genom att rekrytera och engagera givarna samt bygga lojalitet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Kommunikatör till Swedol

Swedol är på en fortsatt tillväxtresa och nu söker vi en Kommunikatör som ska ta hand om vår interna och externa kommunikation och kommer att vara en viktig kugge i vårt maskineri!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Är du Praktikertjänsts nya lönechef?

Är du Praktikertjänsts nya Lönechef som vill vara med och driva koncernens lönefunktion mot nya höjder? Vi söker dig som är en erfaren ledare med förmågan att entusiasmera dina medarbetare.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Service manager till Fortum Consumer Solutions

Som medarbetare på Fortum kommer du att vara en del av en organisation som arbetar i en framtidsbransch. Med visionen ”For a cleaner world” driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen mot ett utsläppsfritt energisystem, en hållbar resursanvändning och därmed en renare värld, idag och i morgon. Nu söker vi en Service Manager, Energy services. Join the change!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Visual and Written Content Editor

Do you want a role where you will be part of a unique global investment and have a major impact in your area of responsibility? Lynk & Co is re-defining the entire experience of buying, owning and using a car and your contribution might be the key to their success.

Göteborg Sista ansökningsdag: 14 oktober, 2017

Läs mer & ansök

HR- och Löneadministratör

Vill du arbeta i en bred roll där du självständigt ansvarar för löneprocessen men också arbetar med att utveckla HR funktionen? Då kan uppdraget på Qmatic vara något för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 12 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nordisk HR-chef

Är du lösningsorienterad, självgående och intresserad av en omväxlande tjänst i ett snabbväxande globalt bolag? Till Stanley Black & Decker söker vi nu en Nordisk HR-chef som förutom att agera rådgivare till chefer i respektive land, tillsammans med en direktrapporterande HRBP ska utveckla, planera och förvalta HR-arbetet i Norden.

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 september, 2017

Läs mer & ansök

Kronans Apotek söker löneadministratör

Här får du vara med på en spännande resa när Oriola koncernen, som Kronans Apotek är en del av, bygger upp sin Shared Service-funktion. Är du den positiva och noggranna löneadministratör dem söker?

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 oktober, 2017

Läs mer & ansök

JM söker en engagerad löneadministratör

Vi söker både dig som är ny i din lönekarriär och dig som har erfarenhet från liknande roller. Här är ambitionen på sikt att du blir anställd hos JM – en riktigt attraktiv arbetsgivare som månar om sina anställda!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Löneansvarig till ledande detaljhandelsbolag

För kunds räkning söker vi dig som vill ta dig an en ansvarsfull roll som Löneansvarig i ett servicefokuserat företag med högt i tak. Här möter du en företagskultur som präglas av prestigelöshet och stort personligt engagemang!

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 oktober, 2017

Läs mer & ansök

HR-administratör till PEAB

Har du ett tydligt servicetänk där du alltid sätter kunden främst och vill vara med och utveckla Peabs HR Support? Då kanske just du är den som vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Materialförsörjare till Finisar

Finisar är i en expansiv fas med ökad produktion och söker nu nya medarbetare till sin inköpsavdelning. De söker en materialförsörjare för ett sex månaders uppdrag med goda chanser till fast anställning då behovet är permanent. Söker du nya utmaningar norr om Stockholm kan detta vara ditt nästa steg.

Stockholm

Läs mer & ansök

Finisar söker logistikkoordinator

Finisar är i en expansiv fas med ökad produktion och söker nu nya medarbetare till sin inköpsavdelning. Dels söker de en logistikkoordinator för ett längre uppdrag. Söker du nya utmaningar norr om Stockholm kan detta vara ditt nästa steg.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Är du en självständig löneadministratör och intresserad av förändringsarbete? Just nu letar RISE efter en kollega till deras löneteam i Borås. Är det du?

Borås Sista ansökningsdag: 8 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom

Som Redovisningsekonom på Brose hittar du ett utmanande jobb där ansvar erbjuds och utvecklas i takt med din kunskap. Blir du nyfiken på vad mer Brose och EQonomy kan erbjuda? Titta då in här och läs vidare.

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Content Marketing Specialist till Karnov Group

Karnov Group fortsätter att växa. Vi söker nu en Content Marketing Specialist med ansvar för att skapa leadsgenererande content mot offentlig sektor. Ta chansen att söka denna nya spännande roll på ett företag i framkant!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 oktober, 2017

Läs mer & ansök

CRM-ansvarig mySafety Försäkringar

Hos oss på mySafety Försäkringar får du möjligheten att arbeta och utveckla vårt CRM-arbete på både strategisk och operativ nivå. Vi söker dig som är redo att anta denna roliga utmaning på ett företag som är ledande inom försäkringar i en digital värld.

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 september, 2017

Läs mer & ansök

Rekryterare till PwC

Vill du arbeta med kompetensbaserad rekrytering på PwC, ett marknadsledande företag inom revision, redovisning och rådgivning? Sök rollen som rekryterare idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 september, 2017

Läs mer & ansök

Löneadministratör till Berendsen

Berendsen söker nu en löneadministratör till deras kompetenta team. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start omgående och pågår i ca 6 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos Berendsen därefter. Tjänsten är på heltid.

Malmö Sista ansökningsdag: 24 september, 2017

Läs mer & ansök

Affärssystemkonsult till PrimeQ

Är du en konsultativ och systemintresserad redovisningsekonom med erfarenhet av projektledning? Trivs du i en kreativ och flexibel miljö med fantastiska och engagerade kollegor? Då kan PrimeQ vara din nästa arbetsgivare!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Bli en del av vår konsultverksamhet inom rekrytering

Vi på Wise Professionals söker nu efter drivna och erfarna rekryterare som vill testa på nya och spännande uppdrag hos våra kunder. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster i Skåneregionen.

Malmö Sista ansökningsdag: 25 september, 2017

Läs mer & ansök

Rådgivare till Trygghetsstiftelsen i Stockholm

Arbetar du som rekryteringskonsult, konsultchef, karriärcoach, arbetsförmedlare eller motsvarande? Är du redo för nästa kliv in ditt yrkesliv? Trygghetsstiftelsen söker nu två rådgivare, en tillsvidareanställning och ett föräldravikariat.

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 september, 2017

Läs mer & ansök

Initiativrik kontorsassistent

Är du i början av din karriär och letar efter ett givande arbete där du får bli en del av ett härligt gäng? Vi söker en initiativrik och positiv person som kan axla rollen som kontorsassistent.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Interim redovisningschef

Har du en passion för redovisning och en naturlig känsla för ledarskap? Då kan rollen som interim redovisningschef på SVEAB vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 september, 2017

Läs mer & ansök

Captive Manager/Redovisningsekonom till Marsh

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens? Sporras du av en högpresterande miljö där du får agera konsultativt i din specialistroll? Då kan tjänsten på internationella Marsh Management Services Sweden AB vara din nästa utmaning!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 september, 2017

Läs mer & ansök

Financial Controller till Scandinavian Biogas

Vi på Scandinavian Biogas går till arbetet varje dag med känslan att vi bidrar med något meningsfullt till samhället. Vi jobbar för en renare värld. Och vi gör det bra. För att fortsätta vårt viktiga arbete behöver vi DIG!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 september, 2017

Läs mer & ansök

EQonomy söker redovisningskompetens

Vi på EQonomy växer och får allt fler förfrågningar från våra kunder på redovisningskompetens. Har du erfarenhet av redovisning samt sätter stort värde i att kunna bidra med din kompetens och erfarenhet? Då vill vi ha en kontakt med dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 22 september, 2017

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Är du intresserad av tjänster inom andra områden?

Ekonomi & Finans, EQonomy.se

Marknad & Kommunikation, KIMM.se

Administration, ThePace.se

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75