Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Befinner du dig i början av din karriär som ekonom, eller har du en tids erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent och vill utvecklas vidare inom leverantörsreskontra? Just nu söker vi efter en leverantörsreskontra-assistent till en av våra större kunder i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: 2 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Marknadsanalytiker till JTI Sweden

Är du intresserad av att arbeta med marknadsanalys i en internationell snabbrörlig verksamhet? Är du en kommunikativ teamplayer med driv och vilja att utvecklas? Då ska du söka tjänsten som marknadsanalytiker på JTI Sweden AB.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

HR Business Partner till Smile Tandvård

För oss är HR avdelningen en självklar del i verksamheten. Därför söker vi dig som vill ta dig an en utmaning utöver det vanliga! Vi förstärker vårt HR-team med ytterligare en HR-Business Partner. Som HR Business Partner ger du chefsstöd och agerar bollplank i alla HR processer samt arbetar nära verksamheten med två av våra fem regioner, region öst och region väst.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Wise Professionals växer och vi söker flera Rekryteringskonsulter

Vi söker nu dig – en skicklig affärsman/affärskvinna som vill bli vår nästa Rekryteringskonsult! På Wise Professionals är vi nyfikna på framtidens rekrytering. Hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater? Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 september, 2018

Läs mer & ansök

KPMG söker nu en kunnig lönespecialist

Är du kunnig och erfaren inom lön, gillar att arbeta självständig men vill vara del av ett härligt team? Vi söker nu en självgående lönespecialist till vår HR avdelning som vill arbeta i en utvecklande och varierande roll.

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare Discovery, Kanal 5, Dplay

Har du erfarenhet av att driva marknadsprojekt och har hög kunskap inom digital kommunikation? Är du nyfiken och engagerad och vill jobba med Sveriges största tv-personligheter och de tyngsta sporträttigheterna, då kan den här rollen vara helt rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Administratör till PwC

Är du i början av din karriär och vill ha en utmanande roll där du både får eget ansvar men också arbetar tillsammans med andra för att uppnå ständiga förbättringar? Trivs du dessutom i en strukturerad och administrativ roll? Då kan det vara dig vi letar efter!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Produktchef till Mölnlycke Health Care

Vill du verkligen trivas och må bra i det du gör på, varje dag? Om svaret är ja då hör du ihop med oss! Vi skapar varje dag unika lösningar för hälso- och sjukvården för förbättrad livskvalitet. Vi brinner för det vi gör för det gör verklig skillnad i människors liv, varje dag!

Göteborg Sista ansökningsdag: 5 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Grafiker/Produktionsledare till Nobinas inhousebyrå

Vårt huvudmål är att få fler att skippa bilen och istället ta bussen! Nu söker vi en grafiker/produktionsledare som kan hjälpa oss att ta fram branschledande kampanjer åt kända varumärken som SL, Västtrafik och Skånetrafiken, samt Nobinas produkter. Vill du vara med och förenkla våra kunders vardagsresor?

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Content Marketing Specialist till Amesto AccountHouse

Vill du anta utmaningen – att tillsammans med oss skapa Sveriges grymmaste kundresa?
Nu söker vi en Content Marketing Specialist! Rollen är helt ny och vi söker dig som är kreativ, proaktiv och bra på att driva projekt självständigt. Amesto AccountHouse är idag en av de största Norden-baserade redovisningsbyråerna.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Kommunikatör till SKL Kommentus

Tycker du om att arbeta i en organisation med starkt framåtdriv som gör nytta? Är du en vass skribent och innehållsproducent som trivs med att planera, koordinera och utföra olika kommunikationsuppdrag och aktiviteter? Då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Marknadskommunikatör till Preem

Till Preem söker vi nu en marknadskommunikatör till sektion Butik. Har du tidigare arbetat som marknadskommunikatör i en bred roll? Vill du jobba i en roll där du får stort ansvar och får möjligheten att vara med på en spännande förändringsresa? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Läs mer nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Kommunikationsansvarig till SKL Kommentus

Tycker du om att arbeta i en organisation med starkt framåtdriv som gör nytta? Är du en initiativtagande, relationsbyggande och duktig kommunikatör som vill ta ett helhetsgrepp och utveckla både ditt arbete och dig själv? Då kan detta vara rollen för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Affärsområdeschef till KIMM

På Wise Professionals och KIMM är vi nyfikna på framtidens rekrytering. Hur ser den ut och hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater, nu och i framtiden? Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Vd-assistent till Grant Thornton

Har du växtkraft? Frigör den hos Sveriges bästa arbetsgivare!

Anna Johnson, Vd på Grant Thornton, söker nu dig som vill vara hennes assistent. Där du i ett nära samarbete med henne får vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer! Lockas du av ett företag som kännetecknas av engagemang, förändring och framåtanda? Det här vill du helt enkelt inte missa, så fortsätt läsa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Junior HR Business Partner till MTR Pendeltågen

Vill du arbeta i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du kommer att ha en viktig roll och bidra till MTR Pendeltågens fortsatta utvecklingsresa men också få möjlighet att utveckla dig själv? MTR Pendeltågen söker nu en junior HR Business Partner till HR- och kommunikationsavdelningen.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Vill du vara en del av Bonnier Solutions löneavdelning, vars målsättning är att skapa nordens ledande och mest attraktiva Shared Service Center?

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 juli, 2018

Läs mer & ansök

HR-Chef till Tikkurila

Tikkurila, med varumärken som Alcro och Beckers söker efter en ny HR-Chef! Om du lockas av en organisation som är stolta för sina varumärken och historia men samtidigt tänker nytt och förnyas kan Tikkurila vara för dig. Låt oss sätta färg på tillvaron tillsammans!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Kommunikationskoordinator till Sweco Structures

Har du förmåga att planera, koordinera och samordna? Brinner du för kommunikation och har erfarenhet av att planera och producera innehåll i interna kommunikationskanaler samt driva interna kommunikationsaktiviteter och projekt? Då kan rollen som Kommunikationskoordinator vara helt rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Projektekonom till SKL International

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och arbeta i en internationell och föränderlig miljö? Vill du arbeta med spännande projekt för internationellt utvecklingsarbete? Då är rollen som projektekonom hos SKL International något för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Marketing Manager till Digpro

Har du erfarenhet av att jobba brett med marknadskommunikation med fokus på B2B? Lockas du av tanken att agera i ett tillväxtbolag? Har du förmåga att driva förändring, ta fram strategier, tydliggöra arbetssätt och utmana processer? Då kan den här rollen vara helt rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 juli, 2018

Läs mer & ansök

Nordisk HR-Chef till Edrington

På Edrington strävar vi alltid efter att utveckla våra medarbetare på bästa sätt! Vårt löfte till dig är att ge dig utvecklingsmöjligheter på olika vis. Det vi önskar tillbaka är ditt engagemang, integritet och en passion för våra varumärken och vår bransch. Det är din framtid, dina mål och du som får det att hända! Är du redo att tillsammans med oss göra skillnad?

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Konsultchef till KIMM i Stockholm

Nu söker vi en konsultchef som ska arbeta specialiserat inom området kommunikation, information, marknad och media. Som konsultchef på KIMM blir du en del av ett professionellt team på Wise Professionals. Vår ambition är att utmana en traditionell bransch och skapa värde för våra kunder – kandidater och konsulter. Vi ser med spänning fram emot din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Projektcontroller till BankID i centrala Stockholm

Är du noggrann och har ett intresse för IT? Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som projektcontroller till BankID, en roll där analys och kvalitet kommer vara en del av din vardag. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 juli, 2018

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom till företag i västra Stockholm

Söker du en bred roll på en arbetsplats med högt till tak och positiv stämning? Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som redovisningsekonom till ett familjärt bolag inom bioteknik. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 juli, 2018

Läs mer & ansök

Payroll Manager till Danone

Vill du tillhöra ett internationellt bolag, arbeta nordiskt och ha möjlighet att få vara med och utveckla din löneavdelning? Då är det här tjänsten för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Regionchef Östergötland till Homemaid

Längtar du efter en fartfylld arbetsmiljö och brinner för att skapa och bevara goda relationer? Trivs du med att vara en ledare som motiverar och får med personalen i arbetet? Har du förmågan att lösa problem och jobba serviceinriktat mot kunder? Då hoppas vi att du vill bli vår nästa regionchef för Östergötland!

Sista ansökningsdag: 4 augusti, 2018

Läs mer & ansök

HR-Manager till BizkitHavas

Har vi haft någon HR-ansvarig tidigare? Svaret är nej. Behöver vi en? Svaret är ja, för som du vet kommer man som företag till en nivå där man inser att nästa person ombord bör vara en sådan som du. Vi ser framför oss en driven och modig person med några års erfarenhet från att jobba operativt och strategiskt med HR, ett plus är om du har arbetat internationellt då vi är en del av den internationella mediekoncernen Havas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 augusti, 2018

Läs mer & ansök

HR-Partner till Paulig Group

Paulig, med varumärken som Risenta och Santa Maria söker efter en ny kollega som kan bidra till vår tillväxtresa. Känner du dig lockad att arbeta i en värderingstyrd organisation med välkända varumärken och har ett par års erfarenhet av brett HR-arbete i ryggsäcken hoppas vi att du visar ditt intresse!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Rekryteringsspecialist till Serneke!

Vill du arbeta med rekrytering inom byggbranschen och vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? Nu söker vi en Rekryteringsspecialist till Serneke! Läs mer och sök rollen redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 juli, 2018

Läs mer & ansök

HR-Administratör till PEAB

Peab Support AB förstärker nu sitt team med ytterligare en HR-administratör! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 6månader med chans till förlängning med förväntad start efter sommaren. Tjänsten är placerad i Solna.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Erfaren Löneadministratör till Cramo

Till Cramo i Solna söker vi en erfaren löneadministratör. Cramo är ett bolag med en dynamiskt arbetsmiljö och högt i tak. Du som löneadministratör får stort eget ansvar samtidigt som du tillhör ett härligt team!

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 juli, 2018

Läs mer & ansök

Kommunikatör till Kungliga Svenska Aeroklubben (KSAK)

Vill du skapa kommunikation som ger effekt och engagerar? Har du förmåga att skapa struktur, ordning och reda och brinner för att påverka, förbättra och effektivisera? Gillar du dessutom flyg, och är intresserad av allt som har med flyg att göra? Då är det dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 augusti, 2018

Läs mer & ansök

HR/Lönechef till Allianceplus

Vill du vara med att göra skillnad? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig, snabbfotad och entreprenöriell? Då kanske den här rollen är intressant för dig!

Solna Sista ansökningsdag: 30 augusti, 2018

Läs mer & ansök

HR-Koordinator till Pernod Ricard

Trivs du i en koordinerande roll, har ett stort systemintresse och vill jobba i ett internationellt företag? Då är rollen som HR-Koordinator på Pernod Ricard kanske nästa steg i karriären för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juli, 2018

Läs mer & ansök

Nu söker vi en regionassistent till Sweco

Nu söker vi en regionassistent till Sweco. Du erbjuds en central roll i ett företag som arbetar med att utforma framtidens samhällen och städer. Vi söker dig som trivs i en bred och ansvarsfull roll där ingen dag är den andra lik.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Erfarna affärsmässiga konsulter till Systecon

Nu söker vi erfarna, drivna konsulter till vårt framgångsrika expansiva bolag. Systecon är ett välrenommerat och personalägt företag med korta beslutsvägar, goda anställningsvillkor och en fantastisk gemenskap. Här får du stor personlig frihet att ta egna initiativ och själv styra din tid. Vi hjälper varandra och har mycket kunskap och stor erfarenhet att luta oss emot.

Sista ansökningsdag: 31 juli, 2018

Läs mer & ansök

Marketing & Communications Manager till TCS

Är du redo att anta en utmaning i en helt ny roll som Marketing & Communications Manager – Nordic Region på Tata Consultancy Services? Vill du vara del av ett av världens starkaste och snabbast växande företag inom IT-tjänster? Då kan du vara den person vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Ekonomi Support/Reception

Vi söker dig med ekonomisk kunskap och bakgrund, som vill arbeta med service i en administrativ roll. På Stihl Norden får du just den möjligheten i en trygg och samtidigt händelserik organisation.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 juli, 2018

Läs mer & ansök

HR Generalist till Veoneer AB

Är det viktigt för dig att företaget du arbetar för gör skillnad? Trivs du i en miljö som präglas av tillväxt och en framstående internationell inriktning? Har du den erfarenhet som behövs för att bidra till en HR funktion i världsklass? Sök då tjänsten som HR Generalist på Veoneer AB redan idag.

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 juli, 2018

Läs mer & ansök

Haemophilia Training Lead

Sobi is recruiting for a Haemophilia Training Lead to our head office in Stockholm.

In this position you will be an essential and important resource to ensure all haemophilia staff have the confidence and competence to the required level across haemophilia scientific, medical, patient access and commercial fields to be successful in their respective roles. Experience from working in a similar role in the pharmaceutical/life science or similar industry is beneficial for the role

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Systemförvaltare till Peab Support

Har du en bakgrund inom Lön och erfarenhet som Systemförvaltare, Implementations- eller kanske Applikationskonsult? Här får du chansen att bli en del av ett vasst systemteam där innovation och utveckling är en del av vardagen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 augusti, 2018

Läs mer & ansök

HR Business Partner till MTR Pendeltågen

Vill du arbeta i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du kommer att ha en viktig roll och bidra till MTR Pendeltågens fortsatta utvecklingsresa?
MTR Pendeltågen söker nu en erfaren HR Business Partner till HR- och kommunikationsavdelningen. Du ingår i ett team av 10 personer och rapporterar till HR- och kommunikationschef för MTR Pendeltågen.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2018

Läs mer & ansök

HR-koordinator till AcadeMedia

Till AcadeMedia söker vi nu en HR-koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med start omgående med hänsyn till 1 månads uppsägningstid. För rätt person finns det möjlighet till förlängt uppdrag alternativt överrekrytering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Financial Controller till välkänt bolag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som Financial Controller till välkänt bolag i centrala Stockholm med omgående start. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 juni, 2018

Läs mer & ansök

Digital Designer

At this very moment, we at STS are in the middle of a huge digital transformation and we are building a whole new marketing team in Gothenburg, that will lead us to new places both in cyberspace and IRL. We have turned young people into world citizens for almost 60 years and hopefully you will agree with us that our products are more relevant than ever. We are a group of passionate, experienced travellers and we are really looking forward to starting this journey with you!

Göteborg Sista ansökningsdag: 8 juni, 2018

Läs mer & ansök

HR Partner till NCC

Vill du arbeta i en organisation som kännetecknas av nöjda och stolta medarbetare. Är det viktigt för dig att arbeta i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Är du dessutom en erfaren, förtroendeingivande och lyhörd HR Partner. Sök då denna tjänst redan idag!

Sista ansökningsdag: 4 juni, 2018

Läs mer & ansök

Junior HR Partner

Nu utökar vi vår avdelning med en junior HR Partner där det finns stora möjligheter för dig som kandidat att växa in rollen. Vi ser redan nu att ditt nästa steg i din utveckling blir att axla rollen som HR BP här hos oss. När tiden är mogen förstås.

Täby Sista ansökningsdag: 30 maj, 2018

Läs mer & ansök

Rekryterare till Snow Software!

Intresserad av att arbeta med rekrytering och få möjlighet att tillhöra ett härligt techbolag i tillväxt? Läs vidare och sök rollen som rekryterare hos Snow Software!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juni, 2018

Läs mer & ansök

Serviceinriktad HR Business Partner till Dustin

Till Dustin söker vi nu en HR Business Partner. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 1år med goda möjligheter till en fortsatt anställning. Vi ser gärna en start senast i juni. Du kommer vara placerad på kontoret i Nacka Strand.

Sista ansökningsdag: 1 juni, 2018

Läs mer & ansök

Treasury Accountant

Nu har du chansen att komma till ett bolag som erbjuder ett spännande och självständigt arbete som Treasury Accountant. Dras du till en dynamisk arbetsmiljö där det händer mycket och arbetar du gärna i ett team som fokuserar på lösningar? Vill du arbeta med intressanta varumärken och drivs av spännande utmaningar?

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 juni, 2018

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil