Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Junior HR Business Partner

Är du lösningsorienterad, strukturerad och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet inom HR och vill utvecklas mer inom området.

Skåne Sista ansökningsdag: 12 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Business controller till Estrella

Hos oss på Estrella erbjuds du en miljö med en hög förändringstakt på en global arena, där du får möjlighet att vara med och bidra till bolagets och din egen personliga utveckling. Vi vill erbjuda dig en tillvaro med frihet under ansvar, utmaningar och en perfekt mix av professionalism och personlig atmosfär.

Göteborg Sista ansökningsdag: 13 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Marknadskommunikatör med omgående start

Nu finns möjligheten för dig att bli en del av ett bolag som är en ledande leverantör av medicinteknisk utrustning som tex datortomografi och MR-kameror och även en ledande inom laboratoriediagnostik och kliniska IT-lösningar. Vi söker en marknadskommunikatör som självständigt kan planera, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter och producera innehåll för olika digitala kanaler, både internt och externt. Är du en självständig, strukturerad och flexibel person som får saker gjorda? Då hoppas vi att vi hörs snart!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Business controller till Bilia

Bilia är Nordens största bilkedja som alltid strävar efter lönsam tillväxt. Vår vision är att bli bilbranschens bästa serviceföretag som vill erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder.

Malmö Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Redovisningsekonom ca 75%

Söker du efter nästa ekonomiuppdrag och vill arbeta i en internationell miljö i centrala Göteborg? Här kommer du in i en organisation som värnar om sina anställda och in i en roll där du får arbeta med kvalificerade redovisningsfrågor.

Göteborg Sista ansökningsdag: 14 maj, 2019

Läs mer & ansök

HR-administratör

Hos oss får du möjlighet att arbeta på ett spännande tillväxtföretag i förändring. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Du ser möjligheter och motiveras av att påverka, förändra och vara med och skapa framtidens HR-processer och rutiner, för att stötta oss på bästa sätt, genom att lyssna in och förstå våra behov och utmaningar.

Eslöv Sista ansökningsdag: 12 maj, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikations- och Marknadsansvarig

Är du en samhällsintresserad och marknadsmedveten kommunikatör som är redo för nästa steg? Då kan det här vara rätt utmaning för dig! Nu söker vi en kommunikatör som kan hantera strategiska såväl som operativa kommunikationsuppgifter för Sveriges HR Förening – med ett tydligt fokus på digitala kanaler.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 maj, 2019

Läs mer & ansök

Löneadministratör till vår kund på Kungsholmen

Till en av våra kunder söker vi nu efter en löneadministratör som självständigt kommer arbeta med hela lönekedjan. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående som pågår till sista September 2019, med möjlighet till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 maj, 2019

Läs mer & ansök

Executive Assistant at ASSA ABLOY

Are you fluent in English and have experience of working as an Executive Assistant in a global and fast paced organisation? Then you might be ASSA ABLOY´s next Executive Assistant!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 maj, 2019

Läs mer & ansök

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Digital Specialist som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Art Director

Till vår kund söker vi nu en kreativ Art Director som vill gå på ett spännande konsultuppdrag i ett härligt marknadsteam. Rollen är bred och det innebär att arbetsuppgifterna kommer att vara varierande. Läs mer och skicka in din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 april, 2019

Läs mer & ansök

Ekonomiassistent till Skanska

Nu finns det en fin möjlighet för ett långtidsuppdrag via oss på Wise Professionals! Till Skanska söker vi en driven ekonomiassistent till deras kontor i Stadshagen.

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 maj, 2019

Läs mer & ansök

Executive Assistant till delar av koncernledningen på Sweco AB

Du erbjuds en central roll i en Europeisk koncern som arbetar med att utforma framtidens samhällen och städer. Vi söker dig som trivs i en bred och ansvarsfull roll där dagarna varierar. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som brinner för service- och assistentrollen men också har ett intresse av och vill lära dig och utvecklas inom HR- och Kommunikationsområdet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 april, 2019

Läs mer & ansök

Chef för redovisning

Till vårt servicecenter i Solna söker vi nu en chef för att leda och utveckla arbetet för avdelningen Redovisning och Anläggningar.

Solna Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator till HSB

Nu söker HSB Stockholm en Marknadskoordinator som vill vara med och skapa innehåll för våra olika kanaler. Vi letar efter dig som vill skapa engagemang hos våra medlemmar och kunder men också stötta medarbetare med enklare kommunikationsinsatser. Låter det intressant? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande Marknadskoordinator till HSB Stockholm under drygt ett år?

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

HR Manager – Euroclear

Vill du vara med och skapa morgondagens finansiella infrastruktur? Vill du arbeta långsiktigt och hållbart med kunden i fokus på ett internationellt företag i hjärtat av Stockholm och den svenska finansmarknaden? Då kommer du att trivas hos oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 maj, 2019

Läs mer & ansök

Communications Manager till Fortum

Tänk att få arbeta för en aktör som Fortum med visionen att skapa en renare värld. Att hängivet få driva en viktig förändring mot att hållbart utnyttja naturens tillgångar och uppnå ett utsläppsfritt energisystem. Att samarbeta både med samhälle lokalt och nationellt, journalister, kollegor, vår natur och att ligga i teknikens framkant. En av Fortums fyra divisioner – Generation – med ansvar för storskalig kraftproduktion – söker nu en Communication Manager med spetskompetens inom vind- och vattenkraft.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 maj, 2019

Läs mer & ansök

Erfaren Redovisningsekonom

Vill du komma till en snabbrörlig och obyråkratisk organisation med hög servicenivå och en stark kultur av att arbeta tillsammans? Då har du exakt den rollen här. Läs mer nedan och ansök direkt om du tycker rollen stämmer in på dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 maj, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikationsansvarig till Systecon

Nu söker vi en Kommunikationsansvarig som är van att arbeta självständigt, är initiativrik och kan hitta möjligheterna att utveckla Systecon som varumärke genom kommunikation. Du kommer få arbeta i ett härligt team med varierande arbetsuppgifter, både strategiskt och operativt. Skicka in din ansökan, vi är nyfikna på att veta mer om dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 april, 2019

Läs mer & ansök

Löneadministratör på deltid

Är du en erfaren löneadministratör som vill arbeta deltid ca 20-30 timmar i månaden? Är du dessutom tillgänglig omgående? Då kan det vara dig vi söker till ett långt uppdrag hos vår kund i fastighetsbranschen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 maj, 2019

Läs mer & ansök

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 maj, 2019

Läs mer & ansök

Lönespecialist till Veolia

Är du en initiativtagande och strukturerad person med goda kunskaper inom lön? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lönespecialist till Veolia!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 maj, 2019

Läs mer & ansök

HR-support till Dahl

Vill du bli del av ett starkt team på ett företag med engagerade medarbetare och dynamiskt klimat? Då har du kommit rätt! På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder och vi strävar efter att alltid göra saker lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 maj, 2019

Läs mer & ansök

Office Administrator

Det här är rätt tjänst för dig som vill arbeta med service och administration i ett internationellt företag mitt i centrala Göteborg!

Göteborg Sista ansökningsdag: 25 april, 2019

Läs mer & ansök

Talent Manager

Har du erfarenhet av att arbeta med rekrytering och vill fortsätta utvecklas inom HR? I rollen som Talent Manager hos ARCCORE kommer du skapa värde i organisationen genom att vara med i företagets utveckling för att hitta rätt talanger och fortsätta arbeta för att ARCCORE ska vara en arbetsplats man vill stanna länge på.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 maj, 2019

Läs mer & ansök

Online & Business Intelligence Analyst

Nordax Bank, an alternative to the more traditional banks in the Nordic market, is rapidly growing its business and now building the foundation for its entire digital marketing department. An important role in the team, as well as future business, is the analysis of online marketing data as well as internal business data. Therefore, we are looking for a quick-thinking and top-notch Online & Business Intelligence Analyst. In this role you have responsibility for integrating, managing and analyzing online marketing data through the entire customer journey. You will have an important role in the tight digital marketing team, in a fast-paced and flat organization.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 maj, 2019

Läs mer & ansök

Lönesupport till AcadeMedia

Är du junior löneadministratör och vill skaffa ytterligare arbetslivserfarenhet? Trivs du som bäst när du får jobba i team, i ett högt tempo och en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till AcadeMedia AB!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 april, 2019

Läs mer & ansök

Löneadministratör till AcadeMedia

Är du löneadministratör med ett par års erfarenhet och redo för nästa steg i karriären? Trivs du som bäst när du får jobba i team, i ett högt tempo och en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till AcadeMedia AB!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 april, 2019

Läs mer & ansök

Redovisningschef till Bilia AB

Till vår ekonomiavdelning i Stockholm söker vi nu en redovisningschef för att leda och utveckla arbetet för avdelningen Redovisning och Rapportering. Delar du vår vision att bli en ekonomiavdelning som genom kontinuerlig utveckling möter kraven från branschens bästa servicebolag så kan vi erbjuda dig en spännande och social arbetsmiljö med goda möjligheter att utvecklas.

Solna Sista ansökningsdag: 27 april, 2019

Läs mer & ansök

Customer Service Manager

Vi söker dig som är grym på att bygga stabila och framgångsrika team. På Husqvarna får du möjlighet att utmana dig själv och applicera dina kunskaper som ledare för att driva din avdelning framåt.

Göteborg Sista ansökningsdag: 2 maj, 2019

Läs mer & ansök

Kreativ Marknadskommunikatör till Miljonlotteriet!

Vi söker en Marknadskommunikatör som tycker att drömmar och att göra skillnad i samhället låter som en intressant kombination och med hjälp av ordets kraft, öka kännedomen om vårt varumärke på marknaden. Kan detta vara du? Skicka in din ansökan så hoppas vi att just du är vår perfekta matchning!

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 april, 2019

Läs mer & ansök

Researcher

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer. Nu är de på jakt efter nästa kollega som vill bli en del av Göteborgskontoret och vi på rekryteringsbolaget Wise Professionals hjälper till.

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 april, 2019

Läs mer & ansök

HR Manager – SIWI

Our vision is a “Water Wise World” – a world that recognizes the value of water and ensures that it is inclusively shared and used sustainably, equitably and efficiently for all.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 april, 2019

Läs mer & ansök

UX & Conversion Manager – Nordax Bank

Nordax, en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, växer och lägger nu grunden för hela sin digitala marknadsavdelning. Därför behöver de en grym UX & Conversion Manager. Är du redo att anta utmaningen? Du får det fulla ansvaret för den digital användarupplevelsen genom hela kundresan. Du kommer vara en central del av ett tajt digitalt marknadsteam, i en snabbfotad och platt organisation.

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 april, 2019

Läs mer & ansök

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil