Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Executive Assistant till HKScan

Söker du en roll som Executive Assistant där du både får arbeta med traditionella uppgifter och driva projekt? På HKScan stöttar du EVP Market Sweden samt Extended Market Management Team Sweden i ärenden gällande marknad, ledningsgruppsmöten och kvartalsrapporter. Sök detta spännande vikariat idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

HR-Partner till Paulig Group

Paulig Group, med varumärken som Risenta och Santa Maria söker efter en ny kollega som kan bidra till vår tillväxtresa. Känner du dig lockad att arbeta i en värderingstyrd organisation med välkända varumärken och har ett par års erfarenhet av brett HR-arbete i ryggsäcken hoppas vi att du visar ditt intresse!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Klarahill söker en driven Digital Projektledare

Är du en ödmjuk person med stort driv som vill vara med och vägleda begravningsbyråbranschen genom en digital transformation? Har du tidigare arbetat med kommunikation genom engagemang och att sälja visioner? Då är det dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Redovisningsansvarig till SIWI

Är du bred inom redovisning och vill arbeta mot ett högre syfte? Nu söker Stockholm Internationel Water Institute efter dig som vill utvecklas tillsammans med dem!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Talent Resourcing Administrator

Brinner du för att hitta rätt person till rätt position, och är du bra på att göra detta genom ett noggrant search-arbete? I rollen som Talent Resourcing Administrator får du både utveckla och utvecklas. Du blir en värdefull spelare i en spännande organisation.

Göteborg Sista ansökningsdag: 4 december, 2017

Läs mer & ansök

Löneadministratör till Cramo

Är du en effektiv löneadministratör som brinner för god service? Vi söker dig som har några års erfarenhet av lönehantering samt har en god förståelse för ekonomi.

Solna Sista ansökningsdag: 17 december, 2017

Läs mer & ansök

HR Manager till NF Techfleet

NF Techfleet söker en nordisk HR Manager som kan vara med och driva verksamheten och stötta cheferna i HR-relaterade frågor. Är du en driven person och ser HR som en självklar funktion i det affärsnära arbetet? Vill du också göra skillnad? Join us!

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 december, 2017

Läs mer & ansök

Content & Social media Manager till BlueStep Bank

Vi söker dig som är social media- och contentspecialist och vill ansvara för BlueStep Banks innehåll i digitala kanaler. Du är en social-media-entusiast med mycket hög digital kompetens och dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt skapa content.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 december, 2017

Läs mer & ansök

Insamlings- och Marknadschef till Barnfonden

Vill du förändra världen? Vill du hjälpa barn och ungdomar att göra sina röster hörda? Vill du tillsammans med FN arbeta för att minska våldet mot barn? Då är Barnfonden rätt organisation för dig! Vi söker nu rätt person för den centrala rollen som Insamlings- och Marknadschef, en roll som inte bara är personligt utvecklande för dig men även bidrar till att skapa en bättre värld.

Malmö Sista ansökningsdag: 4 december, 2017

Läs mer & ansök

HR-Development Specialist till Cramo

Har du ett par års erfarenhet av brett HR-arbete och känner att du är redo för en ny utmaning? Talar du flytande finska och lockas av att arbeta med projekt börjar det verkligen brännas! Vi söker just nu en HRD-Specialist som ska vara med och bidra till vår utveckling utifrån utvecklingsstrategin Shape & Share!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 november, 2017

Läs mer & ansök

Talent Acquisition Partner till Cepheid!

Vill du driva rekrytering internt och utveckla nya metoder för att hitta rätt kompetens ? Vill du vara delaktig i Employer Branding arbete samt tillhöra en global organisation? Läs mer om rollen som Talent Acquisition Partner hos Cepheid!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 november, 2017

Läs mer & ansök

Stockholms bästa konsultrekryterare

Nu behöver vi på Rekryteringsbyrån Wise Professionals förstärka vårt team ytterligare med en konsultrekryterare. I rollen kommer du vara med och bygga vårt kandidatnätverk inom affärsområdet HR, attraktion och rekrytering tillsammans med vår grymma kollega Martina. Ni kommer tillsammans arbeta för att rekrytera de bästa personerna till vår konsultverksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 december, 2017

Läs mer & ansök

HR Administratör

Vill du arbeta med HR-arbete i en stor organisation med global räckvidd? Just nu söker vi en ny medarbetare till Stanley Black&Deckers HR-team. Drivs du av att arbeta brett inom HR och har drivet som krävs för att anta dig utmaningar och utvecklas så är detta tjänsten för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 december, 2017

Läs mer & ansök

Rekryterare till AkzoNobel

Vill du arbeta med rekrytering och alltid prioritera kvalité?
Genom att ingå i AkzoNobels rekryteringsteam i Bohus får du arbeta med erfarna och kunniga kollegor med en välutvecklad och stabil rekryteringsprocess.
Ta chansen och ansök om du vill vara en del av den fortsatta utvecklingen kring rekryteringsprocessen på AkzoNobel.

Göteborg Sista ansökningsdag: 5 december, 2017

Läs mer & ansök

Systembolaget söker en Erbjudandeutvecklare med fokus på Sortiment

Vi söker nu en erfaren erbjudandeutvecklare som kommer att ansvara för att leda arbetet med att utveckla Systembolagets sortiment och dess styrning. Som erbjudandeutvecklare blir du en nyckelperson i avdelningens arbete med att ta fram och vidareutveckla strategier och planer med syfte att ytterligare öka kundnöjdheten.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 november, 2017

Läs mer & ansök

Kontorshjärta med ekonomiskt intresse

Är du en skicklig administratör med intresse för både siffror och människor? Nu har du möjlighet att bli en del av Boskalis Sweden i en roll som har stor betydelse för den dagliga verksamheten.

Göteborg Sista ansökningsdag: 3 december, 2017

Läs mer & ansök

Är du Orkla Foods nästa HR-administratör?

Till Orkla Foods söker vi nu en HR-administratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående. Det finns möjlighet till förlängning på uppdraget och kan leda till eventuell anställning på företaget.

Eslöv Sista ansökningsdag: 29 november, 2017

Läs mer & ansök

Marknadschef till Swedol

Swedol är på en fortsatt tillväxtresa och nu söker vi en Marknadschef som proaktivt ska utarbeta marknadsstrategier tillsammans med divisionscheferna för de två divisionerna Verktyg & Förnödenheter och Kläder och Skydd.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 november, 2017

Läs mer & ansök

HR Chef rekryteras till Bring Express

Vill du vara del av inkluderande och mångfaldig miljö med tydligt fokus på ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt? Är du självgående, analytisk och samarbetsinriktad? Sök då tjänsten som HR Chef på Bring Express.

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 november, 2017

Läs mer & ansök

Talent Manager

Har du erfarenhet av att arbeta med rekrytering och vill fortsätta utvecklas inom HR? I den nya rollen som Talent Manager hos ARCCORE kommer du skapa värde i organisationen genom att lägga en grund för bolagets framtida HR arbete.

Göteborg Sista ansökningsdag: 5 december, 2017

Läs mer & ansök

Resercher inom IT

Vill du fortsätta att bygga redigeringsfunktionen hos Atea? Som Resercher hos Atea arbetar du med det proaktiva arbetet kopplat till rekrytering för att matcha kandidater till framtida vakanser.

Göteborg Sista ansökningsdag: 5 december, 2017

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Nobina letar just nu efter en ny kollega till deras löneavdelning i Göteborg. Du erbjuds en självständig roll där du får driva löneprocessen samt samarbeta tätt ihop med dina kollegor.

Göteborg Sista ansökningsdag: 5 december, 2017

Läs mer & ansök

Business Controllers!

Är du en driven Business Controller som söker nya utmaningar i spännande bolag?
Då bör du omgående registrera ditt CV eftersom vi löpande får in uppdrag av denna typ.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 december, 2017

Läs mer & ansök

Digital marknadsförare till BK Häcken/Gothia Cup

BK Häckens/Gothia Cups uppdrag är att med fotboll i centrum utveckla, förena och underhålla såväl på hemmaplan som globalt. Har du ett brinnande intresse för sporten och vill du vara med och bidra till att vi når våra visioner och mål? Då kanske du är vår nästa digitala marknadsförare.

Göteborg Sista ansökningsdag: 27 november, 2017

Läs mer & ansök

Office Koordinator till Abigo

Brukar du hävda att du är prestigelös, kan ha många bollar i luften och trivs bra med att vara spindeln i nätet? Då är tjänsten på Abigo rätt för dig. Upp till bevis!

Göteborg Sista ansökningsdag: 23 november, 2017

Läs mer & ansök

Förhandlingsansvarig MTR Pendeltågen

Är du en expert på förhandlingar och rådgivning i arbetsrätt? Vill du vara med och bidra i en omväxlande roll på ett välkänt globalt serviceföretag? Då kan detta vara helt rätt uppdrag för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2017

Läs mer & ansök

HR Business Partner till globalt företag med svenska rötter

Företagets resa började för mer än 100 år sedan, Idag är vi en stor koncern som omsätter 40 miljarder kronor varje år, med 10 000 anställda i fler än 20 länder.

Vill du vara en del av en miljö där fokus ligger på hög kvalitet och ansvarsfull produktion? Är du en engagerad, driven och självständig HR Business partner som vill vara med och bygga en framåtlutad och affärsnära HR avdelning. Sök då rollen som HR-Business Partner.

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2017

Läs mer & ansök

Materialförsörjare till Finisar

Finisar är i en expansiv fas med ökad produktion och söker nu nya medarbetare till sin inköpsavdelning. De söker en materialförsörjare för ett sex månaders uppdrag med goda chanser till fast anställning då behovet är permanent. Söker du nya utmaningar norr om Stockholm kan detta vara ditt nästa steg.

Stockholm

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75