Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datatdrivet och digital arbetsätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 november, 2018

Läs mer & ansök

Produktionsledare till växande byrå!

Triggas du av att förvandla utmanande problem och kreativa koncept till lyckad kommunikation? Gillar du dessutom att organisera ditt och andras arbete så att slutmålet nås genom effektiva steg åt rätt håll? Då är du förmodligen vår nästa produktionsledare. Hos oss jobbar du i centrala Göteborg, tillsammans med ett engagerat team av kommunikationsproffs. Välkommen med din ansökan.

Göteborg Sista ansökningsdag: 8 november, 2018

Läs mer & ansök

Engagerad och kvalificerad rådgivare till Bankgirot

Vi söker nu ytterligare en serviceinriktad och engagerad kundrådgivare till vårt trevliga team på Bankgirots Kundservice. Du bidrar aktivt till den totalupplevelse som kunderna får av Bankgirot. Kundservice hanterar support och rådgivning till bankerna och deras företagskunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 november, 2018

Läs mer & ansök

HR Manager

Egain is recruiting a HR Manager, who will continue to build the company culture and be part of the management team in this world class international company.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 november, 2018

Läs mer & ansök

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 november, 2018

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom till nordisk koncern i Solna

Vill du arbeta med kvalificerad redovisning i en nordisk koncern? Drivs du av ansvar och utveckling? Nu har du möjligheten att söka ett spännande uppdrag som redovisningsekonom till ett storbolag i Stockholm. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 november, 2018

Läs mer & ansök

Rekryteringskoordinator till EY!

Vill du arbeta med Rekrytering och Employer Branding i en koordinerande roll där du får möjlighet att bidra och påverka? Läs vidare och sök rollen som Rekryteringskoordinator hos EY idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Inköpsassistent till JM AB

Är du i början av din karriär och motiveras av att arbeta i en bred och viktig roll? Som Inköpsassistent har du en central roll inom teamet med många kontaktytor där varje dag är olik den andra.

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 november, 2018

Läs mer & ansök

Brf-administratör till Bonava i Stockholm

Har du erfarenhet från administrativt arbete och tycker det är spännande med bostadsrättsföreningsfrågor, fastigheter och nyproduktion? Tycker du dessutom om att ha flera olika kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 oktober, 2018

Läs mer & ansök

HR Manager

Tarsier Studios is an independent game development studio based in Malmö with about 70 employees. We work with the biggest games publishers in the world making extremely well received and successful games on a global market. The game industry is growing rapidly and Sweden is one of the most renowned countries, known for making extraordinary games. Tarsier has been around for more than 12 years working with publishers like Sony Interactive Entertainment and Bandai Namco Europe, on games like LittleBigPlanet 1,2,3 and PS Vita, Tearaway Unfolded, Little Nightmares and Statik. We have high ambitions for the future; we’re stepping up our game and we need extremely talented and passionate people to join us and help us on this venture.

Malmö Sista ansökningsdag: 28 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Marknadskommunikatör med fokus på CRM

Vi söker en självgående marknadskommunikatör med digitalt fokus till ett konsultuppdrag i centrala Stockholm. Är du analytisk och datadriven och vill vara med att utveckla den digitala marknadsföringen och samtidigt jobba operativt? Då har vi ett uppdrag för dig på ett spännande bolag.

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Marknadskommunikatör till Mangold

Vi söker en marknadskommunikatör med några års erfarenhet! Är du en duktig skribent, drivande och strukturerad och förstår hur du framgångsrikt når effektiv marknadskommunikation? Söker du dessutom en deltidstjänst? Läs mer om uppdraget och skicka in din ansökan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Lönespecialist till Sweco

Är du en kunnig löneadministratör som brinner lite extra för effektivisering och utveckling? Är du en teamplayer som uppskattar att arbeta tillsammans med andra kompetenta löneadministratörer? Läs mer om rollen som löneadministratör hos Sweco

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom / förvaltningsekonom

Har du landat i att du vill arbeta med redovisning och gärna inom fastighetsbranschen? Vill du dessutom arbeta i en kultur där det finns möjlighet att sätta din egen prägel på ditt arbete och din karriärutveckling? Då ska du läsa vidare!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Försäljningsansvarig projektförsäljning

JM söker nu en försäljningsdriven och administrativ person med starkt affärssinne som tillsammans med övriga kollegor driver företagets bostadsprojekt av nyproduktion från ax till limpa, från prissättning till inflyttning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Online marketing & e-commerce coordinator

Trivs du under ansvar och vill vara del av en liten, unik och familjär organisation i ständig förändring? Ballograf är en organisation som just nu gör en satsning på att utveckla deras e-handels och vill satsa på dig som ska utveckla deras kundnöjdhet på deras digitala plattformar.

Göteborg Sista ansökningsdag: 4 november, 2018

Läs mer & ansök

Nordisk HR-ansvarig till Stanley Black & Decker

Är du lösningsorienterad, självgående och intresserad av en omväxlande tjänst i ett snabbväxande globalt bolag? Till Stanley Black & Decker söker vi nu en Nordisk HR-ansvarig som förutom att agera rådgivare till chefer i respektive land, tillsammans med en direktrapporterande HRBP ska utveckla, planera och förvalta HR arbetet i Norden. Detta är rollen för dig som idag jobbar som HR Business Partner eller liknande och som känner dig redo för nästa steg inom HR.

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till HELP Försäkring

På HELP Försäkring har vi en enda inriktning – att erbjuda juridiska tjänster till vanliga människor. Vi utmanar en konservativ bransch genom att göra juridisk hjälp tillgänglig för vanliga människor. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Konsultchef till KIMM på Wise Professionals

KIMM är ett affärsområde inom Wise Professionals och är specialiserat på rekrytering och konsultuthyrning inom kommunikation, information, marknad & media. Nu söker vi en konsultchef som tillsammans med oss vill vara steget före på en föränderlig marknad – där vi ska göra skillnad. Välkommen att söka!

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Lönechef till Falck Sverige

Är du en erfaren lönechef som letar efter en organisation där du kommer att få vara med och bygga och vara med på en spännande resa? Är du sugen på en utmaning som inte dyker upp allt för ofta? Ta då chansen och sök den här tjänsten!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Lönepecialist med systemansvar till Preem

Nu söker vi dig som är en vass löneadministratör med ett stort intresse för system! En varierande roll där du arbetar med alltifrån digitalisering och effektivisering till löpande lönehantering och medarbetarsupport

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Rekryterare till NCC

Vill du arbeta med rekrytering i ett kompetent och affärsnära HR-team? Värdesätter du en härlig och jordnära kultur där man får möjlighet att ta del av varandras kompetens? Vi söker nu en Rekryterare till NCC, välkommen med din ansökan!

Göteborg Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Corporate Travel Coordinator to Volvo Cars

The Pace/Wise Professionals are now looking for a Corporate Travel Coordinator to Volvo Cars for a temporary assignment. Are you driven by coordinating and having a large network of contacts where you can support your colleagues? Take the chance to join Volvo Cars on the journey to redefining the automotive experience by innovating to make people’s lives less complicated!

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Time Manager till världsledande AGA

Nu söker vi dig som arbetar med lön, men vill ta nästa steg till en mer systeminriktad roll. Här får du en nyckelroll med varierade arbetsuppgifter där du arbetar operativt som systemspecialist med både utveckling, förvaltning och kvalitetssäkring.

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 november, 2018

Läs mer & ansök

Rekryterare

Brinner du för kompetensbaserad rekrytering? Vill du säkerställa långsiktig kvalitet och ligga i framkant genom att bevaka trender och tänka nytt inom området? Vi är stolta över vårt varumärke och letar nu efter en ny kollega som vill hjälpa oss att marknadsföra The Absolute Company och säkerställa vår attraktionskraft som arbetsgivare.

Tjänsten är placerad i Åhus/Nöbbelöv.

Åhus Sista ansökningsdag: 27 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Tekniska Managementkonsulter till Systecon

Nu söker vi erfarna, drivna konsulter till vårt framgångsrika och expansiva bolag .Här får du stor personlig frihet att ta egna initiativ och själv styra din tid och uppnå det vi kallar för ”work life balance”. Systecon är ett välrenommerat och personalägt företag med korta beslutsvägar, goda anställningsvillkor och en fin gemenskap. Vi hjälper varandra och har mycket kunskap och stor erfarenhet att luta oss emot.

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Payroll Specialist till Emerson

Emerson är ett internationellt högteknologiskt företag som är marknadsledande inom radarutveckling och innovation. I deras moderna lokaler i Mölnlycke företagspark finns alla funktioner som behövs för utveckling, produktledning, försäljning och slutmontering av våra högteknologiska produkter. Vill du bli en del av det? Wise Professionals söker för Emerson’s räkning en Payroll Specialist!

Göteborg Sista ansökningsdag: 27 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Utbildningschef till TYA

Vi utvecklar anslutna företag och medarbetare i morgondagens transportbransch. Vi driver på utvecklingen för säkrare och mer hållbara arbetsmiljöer. Tillsammans med våra anslutna företag och parter, medarbetare, skolor och myndigheter vill vi skapa Sveriges bästa jobb. Vi vill att fler ska få upp ögonen för vilka möjligheter vi erbjuder och för att lyckas med det behöver vi dig!

Solna Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Financial Controller till välkänt bolag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som Financial Controller till välkänt bolag i centrala Stockholm med omgående start. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 juni, 2018

Läs mer & ansök

Junior HR Partner

Nu utökar vi vår avdelning med en junior HR Partner där det finns stora möjligheter för dig som kandidat att växa in rollen. Vi ser redan nu att ditt nästa steg i din utveckling blir att axla rollen som HR BP här hos oss. När tiden är mogen förstås.

Täby Sista ansökningsdag: 30 maj, 2018

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil