Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Office Manager till Epidemic Sound

Har du erfarenhet av Office Management eller eventplanering och vill vara på en rolig arbetsplats där det händer mycket? Här erbjuds möjligheten att vara en del av en växande och spännande startup-miljö som med stora visioner utmanar musikindustrin!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Vi söker nu en webbredaktör till ett konsultuppdrag på Dahl!

Till Dahl Sverige AB söker vi en engagerad och drivande webbredaktör. Fokus i rollen kommer vara att se till att Dahls webbplatser hålls levande och uppdaterad med relevant och engagerande content. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå i 12 månader med chans till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Lönespecialist till Octapharma

Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av världens största aktörer på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Utifrån humanproteiner som utvinns ur humanplasma och humana cellinjer utvecklar och tillverkar vi läkemedel som räddar liv.
Sedan starten 1983 har vi investerat för att förändra människors liv. Vårt fokus ligger alltid på att leva upp till det förtroende läkare och patienter över hela världen givit oss.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör

Rollen innebär ett brett helhetsansvar av lönearbetet inom Besikta Bilprovning, från registrering av ändringar till uppföljning, kontroll och till sist lönekörningen. I ett nära samarbete med HR-administratören och HR-chefen kommer du att arbeta för en stabil månads- och årsprocess av lönen.

Malmö Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknad & varumärkeschef

Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger fastigheter där människor vill bo, arbeta och trivas under lång tid framöver. Vår ambition är att stärka vårt varumärke och position på marknaden som den professionella koncern vi redan är. Vi erbjuder dig en roll är du får arbeta proaktivt och affärsnära för att sätta en plan för samstämmighet kring våra koncernvarumärken och skapa en nedbruten plan för aktiviteter.

Göteborg Sista ansökningsdag: 8 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lönespecialist till Paulig Group

Paulig Group, med varumärken som Risenta och Santa Maria söker efter en ny kollega som kan bidra till Pauligs fortsatta utvecklingsresa. Känner du dig lockad att arbeta i en organisation med entreprenörsanda och välkända varumärken hoppas vi att du söker rollen som vår nästa lönespecialist.

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör till Wästbygg i Borås!

Jobbar du med lön och värdesätter att vara en del av ett företag som andas stolthet, engagemang och man har nära till skratt? Nu finns chansen att jobba som löneadministratör hos Wästbygg i Borås då nuvarande i rollen ska gå på föräldraledighet i början av nästa år. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid från och med december som kommer att pågå under 1,5 år och på sikt kan det finnas möjlighet att bli anställd direkt hos Wästbygg då de är i en expansiv fas.

Borås Sista ansökningsdag: 3 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Resource Manager

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Är du dessutom nyfiken och drivs av ny kunskap och personlig utveckling? Då kan tjänsten som Resource Manager på PwC vara rätt för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

E-Commerce & Conversion Specialist till RevolutionRace

Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, där vi idag säljer outdoorkläder i 30 länder. I takt med att vi fortsätter att växa och ska etablera oss i fler länder kommer kvalitén på vår e-handel och kundupplevelse vara avgörande för vår fortsatta framgång. Som vår nya E-commerce & Conversion Specialist får du fullt ansvar för vår e-handelsplattform och allt som händer on-site. Ditt uppdrag att utveckla vår e-handel och kundupplevelse till nästa nivå.

Borås Sista ansökningsdag: 4 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR ansvarig till Hager Group

Hager Groups svenska verksamhet väljer att utöka sin ledningsgrupp med en HR-ansvarig med fokus på att stötta organisationens chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor. Detta är rollen för dig som jobbat med bredden inom HR ett par år, och lockas av att nu få ta ett större ansvar och även sitta med i en affärsfokuserad ledningsgrupp. Vi ser fram emot din ansökan!

Göteborg Sista ansökningsdag: 3 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Manager

Do you have experience of developing and executing content strategy? Are you driven by optimizing customer experience? Do you have broad knowledge of digitalization and understanding of what it takes to engage variable target groups and help them understand technological products? Then this might be the perfect fit for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

TFIP söker en rekryterare

Vi expanderar med rasande fart och vi söker nu efter en person som tycker att hantverket kring rekrytering och Employer Branding är det roligaste som finns! Vi hoppas att du vill vara med och utmana vår bransch i både jämställdhetsfrågor och i utvecklingen kring digitaliseringen. Vill du komma in och göra skillnad, då kanske du är vår nästa matchning!

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

UX & UI Designer

Nordax Bank is up for an exciting journey. It’s about challenging a traditional industry, providing alternatives, being at the forefront and taking the lead, challenging and turning digitalization into great user experience. It´s all happening as we speak. Working at Nordax is about opening up opportunities, creating choices and starting from a more individualized approach. To talk directly, openly and transparently! It´s about giving people advice to live, help with everyday life and make well-considered choices. You are joining an interesting journey

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Demand Generation Manager

We are currently looking for a Senior Manager of Demand Generation to own and lead our demand generation strategy and implementation to meet our revenue objectives. This position will report directly to the Chief Marketing Officer.

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Brand Manager till Santa Maria/Paulig Group

Vi strävar efter att hitta de bästa smakerna världen över och att fler ska få ta del av dessa smaker! Som Brand Manager kommer du arbeta med vårt varumärke- och produktsortiment inom Santa Marias krydd- och smaksättningssortiment (bla BBQ). Du välkomnas till en arbetsplats med stora möjligheter och vi erbjuder dig ett tydligt ägandeksap för din del av produktportföljen. Är du redo att fortsätta upptäcka världen med oss?

Göteborg Sista ansökningsdag: 19 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Executive Assistant till HKScan

Till Scans huvudkontor vid Lindhagensgatan söker vi nu en Executive Assistant med start omgående. Uppdraget är en hyrrekrytering där du kommer vara anställd hos The Pace/Wise Professionals de första sju månaderna, med placering hos HKScan och tjänsten är på heltid.

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

PR & Social Media Manager till ICA Banken

Är du en erfaren och driven Social Media Manager med PR-erfarenhet, som tillsammans med ditt team kan ta kännedomen om ICA Banken till nästa nivå? Då kanske du vill anta rollen på ett vikariat med start i augusti och ett år framåt? Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil