Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Lunds Kommuns Fastighets AB söker ny HR-chef

Vi letar efter dig, vår nya HR-Chef, som vill bygga framtiden tillsammans med oss! Vi erbjuder en spännande arbetsplats med utrymme att tänka långsiktigt. Den nya HR-Chefen ska i samarbete med organisationen skapa förutsättningar för att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla chefer och medarbetare. Lunds Kommuns Fastigheter är en attraktiv arbetsgivare som satsar och möjliggör utveckling för sina medarbetare.

Lund Sista ansökningsdag: 3 juni, 2018

Läs mer & ansök

Office Assistant till Wise Group AB

Är du en serviceminded person och en riktig ”doer”? Vill du komma till jobbet och mötas av glädje och engagerade kollegor? Då kanske du är Wise Groups och Göteborgskontorets nya Office Assistant!

Göteborg Sista ansökningsdag: 13 juni, 2018

Läs mer & ansök

Learning & Development Manager till Vinge

Som Learning & Development Manager på Vinge kommer du att få använda din kreativitet och initiativkraft. Utbildning och kompetensutveckling är områden vi satsar på och du kommer ha en fri roll med syfte att lyfta vår utbildningsverksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2018

Läs mer & ansök

HR-chef till Constructor

Har du minst 5 års arbetslivserfarenhet från roller inom HR och vill jobba hos en branschledande leverantör i Sverige gällande lagerinredning och logistiklösningar? Läs mer om tjänsten och företaget i annonsen och tveka inte att söka om det låter intressant!

Göteborg Sista ansökningsdag: 31 maj, 2018

Läs mer & ansök

Interim Finance Accounting Manager

Är du på jakt efter nästa interimsuppdrag inom ekonomi, och vill axla en bred och ansvarstagande roll på ett internationellt bolag? Är du samtidigt en person som brinner för ledarskap och problemlösning? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 11 juni, 2018

Läs mer & ansök

Junior HR Partner

Nu utökar vi vår avdelning med en junior HR Partner där det finns stora möjligheter för dig som kandidat att växa in rollen. Vi ser redan nu att ditt nästa steg i din utveckling blir att axla rollen som HR BP här hos oss. När tiden är mogen förstås.

Täby Sista ansökningsdag: 30 maj, 2018

Läs mer & ansök

Regionsupport till Secor AB

Tjänsten som regionsupport är till för dig som brinner för service och som genom din nyfikenhet vill lära dig en ny produkt och bransch. Med rätt driv får du möjlighet och uppmuntran att utveckla dig själv inom Secor AB.

Göteborg Sista ansökningsdag: 14 juni, 2018

Läs mer & ansök

Ekonomiansvarig till Hjärnfonden

Söker du en bred roll i en rörlig och inspirerande miljö? Vill du bli en del av en organisation som jobbar med att bekämpa lidande till följd av sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan? Då kan rollen som ekonomiansvarig hos Hjärnfonden vara något för dig – varmt välkommen att söka!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juni, 2018

Läs mer & ansök

Resultatansvarig chef till IHM Business School

Med en offensiv satsning för lansering av våra korta program som riktar sig till företag och privatpersoner som vill komplettera sin kompetens eller karriärväxla söker vi en resultatansvarig chef. Med en ökande efterfrågan på marknaden och mycket goda interna förutsättningar för att lyckas får du möjlighet att ta ett kliv i karriären.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 maj, 2018

Läs mer & ansök

HR-CHEF till Svedala kommun

Svedala kommun ligger mitt i storstadsregionen med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom nära räckhåll. Höga ambitioner inom omsorg och utbildning tillsammans med ett varierat utbud av upplevelser gör Svedala till den perfekta platsen. Hos oss arbetar du med spännande utmaningar och är med och bygger ett attraktivt samhälle för drygt 21 000 invånare.
Är du en modern och innovativ ledare som drivs av att leda ett team med hög kompetens som präglas av ansvarstagande och engagemang?

Malmö Sista ansökningsdag: 27 maj, 2018

Läs mer & ansök

HR med ansvar till Prevent Bevakning

Vi söker dig som vill vara en viktig del av den intressanta tillväxtresa vi befinner oss på. I rollen som HR-ansvarig driver du HR-agendan och är en viktig medlem i ledningsgruppen, där du utöver ditt expertområde också förväntas bidra i det allmänna utvecklingsarbetet.

Göteborg Sista ansökningsdag: 29 maj, 2018

Läs mer & ansök

Förändringsbenägen Ekonomichef till Prevent Bevakning

Hos oss på Prevent Bevakning erbjuds du en miljö med en hög förändringstakt, där du får möjlighet att vara med och bidra till bolagets och din egen personliga utveckling. Med starka tillväxt- och lönsamhetsmål kommer du få ansvar för att ta vårt bolag till en ny nivå.

Göteborg Sista ansökningsdag: 29 maj, 2018

Läs mer & ansök

Marknadskommunikatör till My Dream Now

Vill du skapa kommunikation som gör skillnad på riktigt? Vill du bidra till att unga från områden med stor potential, som Tensta och Rosengård, ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar? Är du en driven kommunikatör som är redo för spännande utmaningar? Då är det dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 maj, 2018

Läs mer & ansök

Junior Redovisningsekonom till Einar Mattsson

Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och söker en tjänst inom bygg- och fastighetsbranschen? Vill du till ett familjeföretag med högt i tak där man värnar om sina medarbetare? Då kan rollen som junior redovisningsekonom hos Einar Mattsson vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 maj, 2018

Läs mer & ansök

Rekryterare till Snow Software!

Intresserad av att arbeta med rekrytering och få möjlighet att tillhöra ett härligt techbolag i tillväxt? Läs vidare och sök rollen som rekryterare hos Snow Software!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juni, 2018

Läs mer & ansök

Innehållsproducent till Bris

Är du en kommunikatör och supervass skribent? Kan du konsten att skapa, formulera och paketera innehåll som skapar engagemang och en vilja att på olika sätt vara med i kampen för barns rättigheter? Då tror vi att den här rollen är intressant för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 maj, 2018

Läs mer & ansök

Sökes: Självgående och schysst Webbdesigner!

Vi söker nu en webbdesigner med grafisk inriktning till Telge Energi. I rollen som Webbdesigner blir du en viktig del av teamet som jobbar med marknadsföring, kampanjer samt utvecklingen av webb, e-handel och selfservice-plattform.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2018

Läs mer & ansök

HR-ansvarig till Stena Recycling i Halmstad

Har du lång erfarenhet inom HR och vill röra dig brett mellan arbetsuppgifter inom bland annat rekrytering, kompetens- och ledarförsörjning, arbetsrätt samt arbetsmiljö? Då är det dig vi på Stena Recycling söker!

Halmstad Sista ansökningsdag: 29 maj, 2018

Läs mer & ansök

HR-Administratör till PEAB

Till Peab Support AB söker vi nu en HR-administratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals tills årsskiftet 2018/2019 med chans till förlängning. Tjänsten är placerad i Solna.

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 maj, 2018

Läs mer & ansök

Skribent / Copy till ledande konsultbolag

Är du en kreativ och engagerad skribent med erfarenhet av att skriva målgruppsanpassade texter för internt och externa kanaler? Det här är möjligheten för dig att vara med på en spännande resa från början och skapa engagerande och informativ content för interna och externa målgrupper.
Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 maj, 2018

Läs mer & ansök

HR Business Partner

Vi förstärker nu vår redan 6 personer starka HR-avdelning med ytterligare en affärsnära och driven HR-Business Partner med vana att jobba både operativt och strategiskt. Du ingår i ledningsgruppen för Mercedes Benz som har fyra stycken anläggningar runt om i Stockholm. Två i norra och två i de södra delarna av Stockholm. Ett krav är att du har körkort och minst fem års erfarenhet i rollen som HR-Business Partner eller HR-specialist

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 maj, 2018

Läs mer & ansök

Chef Lön & Belöning till Octapharma

Vill du jobba i ett svenskt, familjeägt företag mitt på Kungsholmen? Ett företag vars produkter räddar liv? Vill du fokusera på ledarskapsfrågor, strategiskt arbete och utvecklingsfrågor inom Lön & Belöning? Då kan du mycket väl klickat dig in på rätt annons.

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 maj, 2018

Läs mer & ansök

Campaign Manager to InnoEnergy Master´s School

The challenge is big, but our goal is simple: to achieve a sustainable energy future for Europe. Innovation is the solution. New ideas, products and services that make a real difference, new businesses and new people to deliver them to market. As a Campaign Manager you will create leads-generating activities online and offline and be involved in all steps of the sales and marketing funnel. We are looking for you who wants to join us on this journey to reach our goal. Does it sound like a role for you, please read more and apply today!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 maj, 2018

Läs mer & ansök

HR-generalist

Vi söker nu en HR-generalist till AKQA, ett spännande bolag inom Digital marknadsföring. Här får du möjligheten att arbeta brett inom HR i en miljö som drivs av passionerade medarbetare i en nyfiken och idéskapande atmosfär.

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 maj, 2018

Läs mer & ansök

HR Manager till Tom Hope

Vill du arbeta i en fartfylld, kreativ och entreprenöriell miljö med att skapa en arbetsplats i världsklass och redo att ta nästa steg i din HR-karriär?

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 maj, 2018

Läs mer & ansök

Content Marketing Specialist

Till huvudkontoret i Göteborg letar vi efter dig som är en nyfiken person och som vill utvecklas tillsammans med oss! Som Content Marketing Specialist kommer du arbeta med att skapa innehåll till samtliga av Avinodes kanaler, där ditt störta fokus är att öka engagemanget hos våra kunder. Vill du bli en del av vårt marknadsteam?

Göteborg Sista ansökningsdag: 27 maj, 2018

Läs mer & ansök

Treasury Accountant

Nu har du chansen att komma till ett bolag som erbjuder ett spännande och självständigt arbete som Treasury Accountant. Dras du till en dynamisk arbetsmiljö där det händer mycket och arbetar du gärna i ett team som fokuserar på lösningar? Vill du arbeta med intressanta varumärken och drivs av spännande utmaningar?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 maj, 2018

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Har du erfarenhet av att självständigt driva löneprocessen och vill arbeta i en organisation där du får utvecklas tillsammans med dina kollegor? Just nu letar vi efter en kommunikativ, prestigelös och driven löneadministratör till vår kund i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: 27 maj, 2018

Läs mer & ansök

Teamledare till Aleris

Vill du ha en spännande ledarroll inom lön med stor möjlighet att påverka? Vill du arbeta tillsammans med ett självgående team som har nära till skratt? Då har vi den perfekta rollen för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 maj, 2018

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75