Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

HR-Manager till Bizkit-Havas

Har vi haft någon HR-ansvarig tidigare? Svaret är nej. Behöver vi en? Svaret är ja, för som du vet kommer man som företag till en nivå där man inser att nästa person ombord bör vara en sådan som du. Vi ser framför oss en driven och modig person med några års erfarenhet från att jobba operativt och strategiskt med HR, ett plus är om du har arbetat internationellt då vi är en del av den internationella mediekoncernen Havas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 maj, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Redovisningsansvarig till Claremont

Trivs du i en ambitiös och inbjudande miljö där du får möjlighet att utnyttja din kunskap inom redovisning samt utvecklas med bolaget? Då kan rollen som Redovisningsansvarig på entreprenörsdrivna Claremont vara din nästa utmaning!

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 maj, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Marketing Manager Nordics till Bookatable by Michelin

Har du förmåga att öka marknadsnärvaro, optimera kundupplevelse och användarvänlighet med fokus på såväl B2B som B2C? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig, snabbfotad och entreprenöriell? Då kanske den här rollen är intressant för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 maj, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Copywriter med ansvar för kampanjarbete och PR

Är du kreativ och gillar att med hjälp av ord, skapa relevant innehåll med dokumenterad erfarenhet av att producera inspirerande texter i tidningar eller sociala medier? Om du på det gärna njuter av en dag utomhus oavsett väder och är nyfiken på att få jobba för hållbara utomhuskläder, då kanske du är vår nästa Copywriter med ansvar för kampanjarbete och PR, som vi söker till Borås!

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 maj, 2018

Läs mer & ansök

Head of Talent till House of Radon

På Radon handlar allt om människorna som jobbar här. Vår framtid är helt beroende av att vi attraherar och håller kvar talanger hos oss. Nu behöver vi en Head of Talent som kan hjälpa oss att bli ännu bättre!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 maj, 2018

Läs mer & ansök

Teamledare till Aleris

Vill du ha en spännande ledarroll inom lön med stor möjlighet att påverka? Vill du arbeta tillsammans med ett självgående team som har nära till skratt? Då har vi den perfekta rollen för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 maj, 2018

Läs mer & ansök

Projekt Controller till Röda Korset

Är du en handlingskraftig medmänniska och Projekt Controller med fokus på finansiell uppföljning? Behärskar du svenska och arabiska obehindrat i både tal och skrift? Det här är en spännande och betydelsefull roll – välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 maj, 2018

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator till Cramo

Till Cramo söker vi nu en marknadskoordinator. Tycker du om att ha många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter? Då är det här nästa uppdrag för dig! Konsultuppdraget startar omgående och pågår i sex månader framåt med goda möjligheter till överrekrytering. Skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 maj, 2018

Läs mer & ansök

Web Master till Riksförbundet Attention

Attentions medarbetare har en gemensam vision om att göra samhället bättre för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, delar du vår vision? Vill du ansvara för utveckling och förvaltning av Attentions digitala kanaler? Då kan du vara vår nya efterlängtade Web Master.

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 april, 2018

Läs mer & ansök

Business Controller till Luna i Alingsås

Som Business Controller i vår säljorganisation erbjuds du internationella samarbeten, frihet under ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Du får möjlighet att bidra och komma med förslag till förbättringar. Vi kommer involvera dig och hoppas att du är nyfiken på vår affär och verksamhet!

Göteborg Sista ansökningsdag: 8 maj, 2018

Läs mer & ansök

Serviceminded administratör till Göteborgs Tekniska Collage

Till vår kund Göteborgs Tekniska Collage (GTC) söker vi en mångfacetterad administratör som gillar kombinationen av service och administration. Du kommer att vara GTC:s ansikte utåt och stötta både projektkoordinator och andra avdelningar med administrativa underlag och ha många kontaktytor både internt och externt

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 april, 2018

Läs mer & ansök

Webmaster till Nobina

Vill du vara med och driva utvecklingen och arbetet kring Nobinas nya webb? Har du ett intresse för content och digital kommunikation? Då kanske du vill bli vår allra första Webmaster på Nobina – Nordens största bussföretag.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 maj, 2018

Läs mer & ansök

Kommunikatör med Epi-kunskaper – är det du?

Vi söker en kommunikatör med omgående start! Är du en vass skribent som hanterar Episerver? Trivs du med att koordinera och utföra olika kommunikationsuppdrag och aktiviteter? Är du dessutom tillgänglig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 april, 2018

Läs mer & ansök

Säljare till Wise Professionals i Göteborg

Vi söker dig som älskar konsultativ försäljning, att skapa varaktiga relationer och nu är redo för nästa steg i din karriär. Att jobba med rekrytering och attraktion är något av det roligaste som finns tycker vi. Hör av dig så berättar vi mer!

Göteborg Sista ansökningsdag: 29 april, 2018

Läs mer & ansök

Wise Professionals i Göteborg söker en affärsdriven rekryteringskonsult!

Vill du hänga med ett passionerat gäng som har ambition att förändra synen på rekrytering, tillsammans med en arbetsgivare som förespråkar att du ska ha den roligaste tiden i din karriär? Dessutom få hjälpa företag och kandidater att hitta varandra – Om du tycker att den kombinationen är lika tilltalande som vi andra fem rekryteringskonsulter i teamet, sök då den här rollen så kanske du blir vår nästa kollega.

Göteborg Sista ansökningsdag: 3 maj, 2018

Läs mer & ansök

HR Business Partner till MTR Pendeltågen

Vill du arbeta i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du kommer att ha en viktig roll och bidra till MTR Pendeltågens fortsatta utvecklingsresa?
MTR Pendeltågen söker nu en erfaren HR Business Partner till HR- och kommunikationsavdelningen. Du ingår i ett team av 10 personer och rapporterar till HR- och kommunikationschef för MTR Pendeltågen.

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 maj, 2018

Läs mer & ansök

HR Business Partners till tjänsteföretag med nytt varumärke

Här ges den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla HR för ett nytt varumärke med det unika att vi är marknadsledande från start. Du blir del av ett nytt HR-team för den nya verksamheten där just dina erfarenheter och drivkrafter kan tas tillvara och utvecklas. Den här möjligheten vill du inte missa!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 april, 2018

Läs mer & ansök

Kommunikationspartner till Sveaskog

Är du proaktiv och har förmåga att skapa förtroende och utveckla samarbeten? Har du bred erfarenhet av att arbeta både operativt och strategiskt inom kommunikationsområdet? Om du dessutom har ett samhällsengagemang och är politiskt intresserad? Då tror vi att den här rollen är intressant för dig!

Umeå Sista ansökningsdag: 26 april, 2018

Läs mer & ansök

PR- och Pressansvarig

Är du en stjärna på opinionsbildning, medieanalys, omvärldsbevakning och redaktionellt arbete? Har du dessutom ett samhällsengagemang och är politiskt intresserad! Då tror vi att den här rollen kan passa dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 april, 2018

Läs mer & ansök

Löneadministratör till Bergman & Beving i Alingsås

Vårt lönecenter hanterar idag ca 700 löner och sitter i Alingsås tillsammans med ekonomicenter i ljusa och fräscha lokaler. Vi behöver nu förstärka vårt team och söker därför en driven löneadministratör med en vilja om att lära mer inom yrket

Göteborg Sista ansökningsdag: 26 april, 2018

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom till PerkinElmer

Är du en kvalificerad redovisningsekonom med erfarenhet av bokslutsarbete och internationell verksamhet? Vill du bli en del av ett börsnoterat, internationellt bolag i en bred roll där du får möjlighet att utvecklas? Då kan rollen som redovisningsekonom hos PerkinElmer vara ett uppdrag för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 april, 2018

Läs mer & ansök

Staff Manager till Akelius

Vill du ha möjlighet att påverka och bidra i Sveriges största marknadsnoterade fastighetsbolag? Som Staff Manager har du det övergripande ansvaret för HR-funktionen i Sverige och Danmark. Drivs du av att utveckla och förbättra och har erfarenhet av HR-arbete i en internationell miljö hoppas vi att du söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 april, 2018

Läs mer & ansök

Produktutvecklare

Är du en genuint nyfiken och kreativ produktutvecklare som vill ta klivet in i en ansvarsfull och utvecklande roll? Titta in här och läs mer!

Göteborg Sista ansökningsdag: 25 april, 2018

Läs mer & ansök

Rådgivare till TRR Trygghetsrådet

Vill du jobba i en affärsnära roll som verkligen gör skillnad för individer som står inför stora förändringar i livet? Vill du fokusera på coachande samtal, projektledning samt nätverksbyggande inom näringslivet? Kan du kombinera rådgivning med att utveckla och vårda kundrelationer? Då kan du mycket väl ha klickat in dig på rätt annons.

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 april, 2018

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom till Peab Support AB

Är du en skicklig redovisningsekonom och vill bli en del av ett företag som arbetar med att bygga framtidens hållbara samhälle? Trivs du i en händelserik roll med stort eget ansvar? Då kan det här vara något för dig! Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 maj, 2018

Läs mer & ansök

Är du en stjärna på HR-administration?

Just nu ser vi ett extra stort intresse hos våra kunder för dig som har erfarenhet av att arbeta med HR administration som antingen HR-assistent, administratör eller koordinator och vill fortsätta utvecklas. Därför vill vi gärna ha en kontakt med dig som är intresserad av området!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 maj, 2018

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75