Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

IT-kunnig Business Controller med passion för Excel

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ Business Controller med ett genuint intresse för IT och data? Har du avancerade kunskaper i Excel och dessutom förståelse för databaser? Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 februari, 2018

Läs mer & ansök

Personalchef till Peab Anläggning i Göteborg

Peab söker en jordnära och utvecklande Personalchef som tillsammans med deras Personalsamordnare kommer att stötta verksamheten genom ett drivande, samordnande och utvecklande förhållningssätt. Varmt välkommen med din ansökan!

Göteborg Sista ansökningsdag: 2 februari, 2018

Läs mer & ansök

Junior Redovisningsassistent

Hos Bambora får du arbeta i ett team som operativt ansvarar för leverantörsreskontran för ett antal av koncernens legala enheter och deras EFH-system. Här har du möjlighet att självständigt utveckla dina egna processer och rutiner i det dagliga arbetet.

Stockholm

Läs mer & ansök

Relationsorienterad Ekonomiansvarig

Barium är ett svenskt, modernt mjukvarubolag som utmanar de stora jättarna kring digitalisering av affärsprocesser. Har du erfarenhet av löner och brett ekonomiarbete, vill ta nästa steg och ser fram emot en vardag kantad av humor, gemenskap och hårt arbete? Visa ditt intresse!

Göteborg Sista ansökningsdag: 6 februari, 2018

Läs mer & ansök

Rekryterare till Nobina!

Är du bra på att koordinera och har erfarenhet av rekrytering? Bor du dessutom i närheten av Norrtälje så är detta tjänsten för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 januari, 2018

Läs mer & ansök

Kundansvarig

Vill du förändra världen? Vill du hjälpa barn och ungdomar att göra sina röster hörda? Vill du tillsammans med FN arbeta för att minska våldet mot barn? Då är Barnfonden organisationen för dig! Vi söker nu rätt person för rollen som kundansvarig, en roll som inte bara är personligt utvecklande för dig men även bidrar till att skapa en bättre värld.

Malmö Sista ansökningsdag: 4 februari, 2018

Läs mer & ansök

Bli en del av vår konsultverksamhet inom rekrytering

Vi på Wise Professionals söker nu efter drivna och erfarna rekryterare som vill testa på nya och spännande uppdrag hos våra kunder. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster i Skåneregionen.

Malmö Sista ansökningsdag: 4 februari, 2018

Läs mer & ansök

Floor Manager till Farsta C, Atrium Ljungberg AB

Vi söker nu en Floor Manager till vårt team i Farsta Centrum. Du koordinerar bolagets och hyresgästernas aktiviteter och bidrar till den totalupplevelse som hyresgästerna får av Farsta Centrum. I din roll så är du i kontakt med hyresgäster, besökare, leverantörer och kollegor inom marknadsområdet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 februari, 2018

Läs mer & ansök

Head of Product Design

Är du en erfaren, drivande, kommunikativ designer med ledarförmåga som är öppen för nya utmaningar kanske du är vår nye ”Designchef”.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2018

Läs mer & ansök

Ekonomiansvarig till Sandberg Trygg

Är du en person med bred erfarenhet av redovisning och trivs när du får möjligheten att använda hela bredden av din kompetens? Just nu söker vi en självgående och prestigelös ekonomiansvarig med en bakgrund inom revison.

Göteborg Sista ansökningsdag: 4 februari, 2018

Läs mer & ansök

Erfaren Rekryteringskonsult

Vi växer inom Recruiter On Demand och denna gång är vi stolta över att ha fått förtroendet att hjälpa Essity att hitta deras nästa medarbetare. Har du mångårig erfarenhet av att ha rekryterat inom olika branscher och på olika nivåer? Då behöver Essity, tidigare SCA, din hjälp fram till augusti med möjlighet till förlängning. Är du intresserad av att veta mer? Titta in här!

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 februari, 2018

Läs mer & ansök

Detaljinriktad ekonom med projektansvar

Är du strukturerad, självgående och driver dina projekt framåt på ett engagerat och resultatinriktat sätt?
Vill du slå deadlines och utmana dig själv och din omgivning? Läs då vidare för att se om du är rätt person att anta utmaningen vår kund erbjuder dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 31 januari, 2018

Läs mer & ansök

Senior strategisk inköpare som söker ny kontorsstol

AJ Produkter har under drygt 40 år levererat inredning till skola, industri, lager och kontor. Vi har verksamhet i 20 länder, egna fabriker och inköpsverksamhet globalt . Vår devis är Oväntat mycket och just det söker vi nu – en inköpare som både kan oväntat mycket och kommer få oväntat mycket ansvar.

Halmstad Sista ansökningsdag: 4 februari, 2018

Läs mer & ansök

Nordic Content & Social Media Manager

Vi söker dig som är social media- och contentspecialist och vill ansvara för Danones innehåll i sociala kanaler. Du är en nyfiken och engagerad person som vill framåt och få möjlighet att påverka. Känner du igen dig? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 februari, 2018

Läs mer & ansök

Tillväxt-ekonom med service som ledstjärna

Med din tidigare erfarenhet av brett administrativt arbete och vana av att samarbeta med människor i olika befattningar hoppas vi kunna ge varandra kunskap och utveckling för att tillsammans skapa en gynnsam framtid. Din roll hos oss kommer präglas av service i allt du gör, från arbete med projekt, ekonomi, analys och system samt i möten med kollegor, franchisetagare, leverantörer och kunder.

Göteborg Sista ansökningsdag: 4 februari, 2018

Läs mer & ansök

HR-koordinator till Delete!

Vill du arbeta med HR och tillhöra ett företag där du har möjlighet att komma med idéer, vara innovativ och göra skillnad? Sök då rollen som HR-koordinator till Delete!

Sista ansökningsdag: 31 januari, 2018

Läs mer & ansök

Produktionsledare till J.Lindeberg

Trivs du i en dynamisk roll med flera parallella arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av projektledning? Skulle du beskriva dig själv som positiv och lösningsorienterad? Då är detta ett uppdrag för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 februari, 2018

Läs mer & ansök

Bli en del av vår konsultverksamhet inom lön

Vill du bli en del av Wise Professionals växande konsultverksamhet? Just nu söker vi efter fler engagerade lönekonsulter till nya spännande uppdrag! Detta är ingen annons för en specifik tjänst men här får du chansen att dela din profil med oss och vi kontaktar dig om ett konsultbehov uppstår.

Malmö Sista ansökningsdag: 30 januari, 2018

Läs mer & ansök

Preem söker Koordinator Public Affairs

Till avdelningen Kommunikation och Public Affairs söker vi dig som vill utvecklas inom området Public Affairs. I en bred koordinerande roll finns nu möjligheten att jobba i hetluften i ett dedikerat team av specialister på Preem.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 januari, 2018

Läs mer & ansök

Senior rekryterare

Wise Professionals letar efter dig som vill arbeta som intern rekryteringskonsult hos en av våra kunder. Du kommer ha ett varierande arbete där du arbetar tätt ihop med ansvariga chefer och driver rekryteringsprocessen framåt. Är du redo för nästa utmaning och erfarenhet från att självständigt driva rekryteringsprocesser samt av återkoppling av tester? Då kan du vara den vi söker!

Göteborg Sista ansökningsdag: 6 februari, 2018

Läs mer & ansök

Relationsskapande HR-partner med rekryteringsfokus

Vi söker en målinriktad och engagerad kollega som vill driva rekryteringsarbetet för vårt kontor i Göteborg. Trivs du i att vara ansiktet utåt och drivs av att jobba med rekrytering och employer branding? Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 januari, 2018

Läs mer & ansök

Buildings & Facilities Coordinator

Är du en driven och självgående person som vill arbeta i en föränderlig miljö på ett internationellt bolag? I rollen kommer du ha ett nära samarbete med Operations & Safety Chefen.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 januari, 2018

Läs mer & ansök

Redovisningsansvarig

Har du gedigen erfarenhet som redovisningsansvarig och vill ta ett större ansvar? är du intresserad av att jobba inom offentlig förvaltning kan detta vara av intresse för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 4 februari, 2018

Läs mer & ansök

Löneadministratör till iStone

Är du positiv och driven samt har erfarenhet av att arbeta med löneadministration? Vill du arbeta på ett spännande företag med högt i tak där du får använda dina kunskaper och ditt driv?

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 januari, 2018

Läs mer & ansök

HR-Ansvarig till Stena Recycling

Vi på Stena Recycling säger att avfall uppstår där fantasin tar slut. Vår fantasi sträcker sig långt. Med åren har samhällets kunskap och intresse för återvunnet material ökat. Detta ställer krav på oss som organisation och vi måste på ett bra sätt kunna möta samhällets kunskap och krav. För oss är den viktigaste kuggen i detta arbete givetvis våra medarbetare! Är du vår nästa kollega?

Sista ansökningsdag: 5 februari, 2018

Läs mer & ansök

Klarahill söker en driven Digital Projektledare

Är du en ödmjuk person med stort driv som vill vara med och vägleda begravningsbyråbranschen genom en digital transformation? Har du tidigare arbetat med kommunikation genom engagemang och att sälja visioner? Då är det dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 januari, 2018

Läs mer & ansök

HR Partner till D. Carnegie & Co

Trivs du i en affärsnära roll inom HR? Vill du arbeta på ett företag som satsar på service och utveckling inom boendemiljön? Då tror vi att den här rollen är intressant för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 januari, 2018

Läs mer & ansök

Löneadministratör till Svenska Filminstitutet

Är du en självständig löneadministratör som gillar att arbeta brett med lön där delar av redovisning och HR ingår? Är film ett av dina intressen och söker du dig aktivt mot en organisation där du får vara del av något större? Då tycker jag du ska läsa vidare.

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 januari, 2018

Läs mer & ansök

Rekryteringskonsult

Brinner du för rekrytering och är intresserad av att fortsätta bygga på ditt CV hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Wise Professionals satsning Recruiter on Demand växer och just nu letar vi efter dig som vill arbeta internt hos PwC. Vi söker dig som vill fortsätta driva arbetet med att deras kvalitativa rekryteringsprocess samt trivs i ett högt tempo.

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 januari, 2018

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75