Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Juristassistent till Cirio Advokatbyrå

Är du en administrativ stjärna i början av din karriär som vill jobba i team och utvecklas? Är du även intresserad av att jobba på advokatbyrå med kompetenta kollegor i en inkluderande och härlig arbetsmiljö? Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Du som har några års erfarenhet av lön, trivs med att arbeta i team och vill arbeta på ett stort och spännande bolag – se hit! Vår kund i centrala Göteborg behöver under juni, juli och augusti dig som är en kunnig och social löneadministratör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR specialist with focus on recruitment

Greenbyte makes industry-leading software to monitor, analyze, optimize and manage renewable energy plants. During 2020 and 2021, Greenbyte will continue to grow, both in Sweden and internationally. Do you want to play an important role in that journey? Now you have the opportunity to work as a HR specialist with focus on recruitment during 1 year!

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Koordinator till PwCs Resource Management- team

Vi söker nu en till Koordinator till PwCs Resource Management- team i Västerås. Drivs du av att arbeta med bemanningsplanering och är en kommunikativ och strukturerad person? Då kan det här vara tjänsten för dig! Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, där det efter denna tid finns stor chans till förlängning.

Sista ansökningsdag: 24 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

JM söker nu en Kompetensutvecklare

Vi söker nu en Kompetensutvecklare till JM. Gillar du att bygga långsiktiga relationer och vara med och driva utvecklingsinsatser internt? Då kan det här vara tjänsten för dig! Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, där det efter denna tid finns stor chans till fast anställning på JM.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Communications Manager till Lynxeye

Är du Lynxeys nya Marketing Communications Manager? Vi söker dig med stort intresse för varumärkesfrågor och kommunikation där du kommer ha ett helhetsansvar för Lynxeyes marknadsfunktion. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start omgående och 6 månader framåt. För rätt person finns goda möjligheter till anställning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lönespecialist

Evidensia söker dig som vill ta dig an en utvecklingsorienterad roll som Lönespecialist i ett företag som gör stor skillnad för djurens bästa varje dag. Du kommer att få arbeta i en värderingsstyrd organisation med en vänlig kultur och ett starkt syfte, att göra skillnad genom digitalisering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneansvarig

Evidensia söker dig som vill ta dig an en ansvarsfull roll som löneansvarig i ett företag som gör stor skillnad för djurens bästa varje dag. Du kommer att få arbeta i en värderingsstyrd organisation med en vänlig kultur och ett starkt syfte, att göra skillnad genom digitalisering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

DRIVEN OCH PROAKTIV BUSINESS CONTROLLER

Är du en Business Controller som trivs med högt tempo och vill jobba i ett entreprenörsdrivet företag? Trivs du dessutom som bäst när du är i en affärsnära roll där du får möjlighet att vara med att påverka? Läs då mer i annonsen och tveka inte att söka redan idag!

Alingsås Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Financial Controller till Netlight Consulting

Nu finns en unik möjlighet att få vara del av och skapa utveckling i rollen som Financial Controller hos Netlight. Detta är en ny roll inom bolaget med stor möjlighet att påverka utformningen. Du kommer att samarbeta brett inom Netlight och förväntas driva och utveckla ditt arbete och ditt område. Netlight sitter i fantastiska lokaler i Urban Escapes på Regeringsgatan 25 mitt i Stockholm City.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR Business Partner till ICA – vikariat

ICA Sverige AB är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på digitalisering och datadriven analys.
HR inom ICA Sverige utgör en viktig del för att forma och implementera det Nya ICA Sverige, där nya arbetssätt, beteenden och mer självgående team är i fokus. Som HR Business Partner jobbar du nära affären och verksamheten.

Solna Sista ansökningsdag: 6 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Webmaster

Till Systecon söker vi nu en webmaster med stort fokus på webb&content. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start omgående och 6 månader framöver. För rätt person finns möjlighet att få anställning direkt hos Systecon.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR-/Löneadministratör – Besikta Bilprovning

Rollen innebär ett brett helhetsansvar av lönearbetet inom Besikta Bilprovning, från registrering av ändringar till uppföljning, kontroll och till sist lönekörningen. I ett nära samarbete med HR-koordinatorn och HR-chefen kommer du att arbeta för en stabil månads- och årsprocess av lönen.

Skåne Sista ansökningsdag: 29 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsansvarig

KIMM har fått den stora äran att hjälpa Serneke hitta en riktig klippa till Marknadsansvarig för affärsområdet Verksamhetsutveckling i Göteborg. Ansvarsområdet är brett och tjänsten passar dig som både trivs och kan arbeta både strategiskt och operativt. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Göteborg Sista ansökningsdag: 3 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom med fokus på Bostadsrättsföreningar

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Till vårt team som ansvarar för Bostadsrättsföreningar och Byggandestyrelser söker vi nu en redovisningsekonom som vill arbeta självständigt och kundinriktat. Då vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar är i en uppstartsfas söker vi dig som vill vara med att påverka och utveckla detta arbete. Har du dessutom ambitioner finns det goda möjligheter för dig att utvecklas med oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR Business Partner till Visolit

Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”. Detta innebär att, oavsett vilka IT-utmaningar som kunden står inför ska Visolit vara partnern man föredrar. Detta gäller både teknikutveckling, digitalisering och resan till molnet. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå gemensamma mål, och möjligheterna som kommer med förändring och utveckling.
Vi förstärker nu upp HR-teamet och letar efter en HR Business Partner med ett positivt mindset, fokus på affären och blick för nya perspektiv!

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior Chief Accountants till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning i större bolag? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som vill bli en del av ett proffsigt team. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Här får du möjlighet att bli en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Campaign Manager

Nu söker vi dig som har erfarenhet inom automationer, leadsgenererande och konverteringsdrivande aktiviteter. Som kampanjansvarig hos oss utgår du från dataanalys och skapar aktiviteter som bidrar till att optimera vår digitala försäljningsframgång. SIS, Svenska Institutet för Standarder, befinner sig i en spännande förändringsresa och marknadsavdelningen genomgår en digital transformation med Marketing Automation. Vi erbjuder dig en intressant miljö som bidrar till samhällsnyttan, välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Campaign Manager till SSE Executive Education

Nu söker vi dig som kan allt om automationer, leadsgenererande och konverteringsdrivande aktiviteter. Som Digital Marketing Campaign Manager hos oss får du ta ett övergripande operativt ansvar för marknadsföring och affärsdrivande aktiviteter i våra digitala kanaler. SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan och här erbjuder vi dig en spännande och originell miljö där den akademiska världen integreras med näringslivet! Välkommen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR Chef till Your Special Delivery Service

Are you Special? På YSDS handlar allt om människorna som arbetar här. Vår framtid är helt beroende av att vi attraherar, utvecklar och håller kvar talanger hos oss. Nu söker vi dig som vill arbeta i en bred internationell HR roll med fokus på tillväxt och att vidareutveckla befintliga HR processer samt implementera nya!

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Vi söker lönekoordinatorer!

Just nu söker vi flera lönekoordinatorer till kommande konsultuppdrag! Har du tidigare erfarenhet av en koordinerande roll? Eller har du flera års erfarenhet av löneadministration, kanske från outsourcing, och vill testa att sitta på ”andra sidan”? Skicka in din intresseanmälan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Copywriter

Till SIS söker vi nu en taktisk Copywriter som brinner för att skapa digital content.
Vi letar efter dig som vill följa med på SIS, Svenska Institutet för Standarder, fortsatta digitala förändringsresa. Som copywriter på vår marknadsavdelning får du både en strategisk och operativ roll för framtagandet av all leadsgenererande content som driver vår försäljning till nya höjder. Vill du med din skarpa skriftliga kommunikation öka försäljningen samtidigt som du bidrar till hållbar samhällsutveckling – då är du välkommen med din ansökan till SIS!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil