Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Löneekonom

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Marknadsprojektledare till YAMAHA

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Manager Digital Engagement. Philip Morris Sweden

Philip Morris står nu inför sin största transformation någonsin – att skapa en rökfri framtid! Det är en global omfattande satsning – att åstakdomma en rökfri generation. Nu stärker Philip Morris sitt digitala marknadsteam med ytterligare en roll/kandidat. Vi söker en erfaren bred, teknisk och digitalt kunnig marknadsförare, som tar digitalt ansvar i denna rökfria utmaning. Vi söker en Manager för Digital Engagement. Nyfiken?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Interim löneredovisningschef

NCC: s lönefunktion har påbörjat en spännande förändringsresa. Vill du vara med och bygga en servicefunktion i världsklass? Är du nyfiken på att leda andra och har gedigen erfarenhet av löneyrket? Då ska du spana in den här annonsen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Grafisk designer

Nu har du möjlighet att bli en del av Coloplast och deras marknadsavdelning. Bolaget vill öka den interna produktionen av deras grafiska material och letar därför efter dig som vill ta på sig ansvaret och bli deras interna specialist på området.

Göteborg Sista ansökningsdag: 27 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Antrop

Vill du jobba på Sveriges bästa och snällaste byrå, där visionen om att göra världen till en mer rättvis och hållbar plats är styrande? Rollen som digital marknadsförare på Antrop är en väldigt varierad roll, i vilken du har stor frihet att testa nya grepp du tror kommer ta oss framåt.

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

En coachande Quality Coordinator till Garmin

Är du en kvalitetsfokuserad och kommunikativ person som vill vara med och bidra till Garmins fortsatt höga kvalitet? Är du intresserad av människor och motiveras av att kunna hjälpa dina medarbetare att växa och blir ännu bättre? Då kan rollen på Garmin vara något för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonomiassistent till ideell organisation

Har du några års erfarenhet av ekonomi och vill utvecklas i en roll som ekonomiassistent inom en ideell organisation? Spana då in den här rollen! Det här är ett konsultuppdrag med omgående start, och för rätt person finns goda möjligheter att bli överrekryterad.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR-generalist

Vill du vara med och göra skillnad? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig, där du har möjlighet att påverka? Då kanske den här tjänsten är intressant för dig!

Skåne Sista ansökningsdag: 18 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Manager – TSS AB

TSS AB is looking for a marketing professional, who wants to work for a Swedish software company serving the life science industry globally. You will help us grow by driving activities to nurture our brand, providing marketing expertise to our business and strengthen our digital presence. Read below and submit your application.

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR Partner till Öhlins Racing

Vill du vara en del av en organisation där fokus ligger på hög kvalité, innovation och teknologi i världsklass? Är du en engagerad, strukturerad och driven HR Partner som vill vara med och vidareutveckla vår HR avdelning? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Rekryterare till Octapharma

Vill du arbeta i ett svenskt, familjeägt företag mitt på Kungsholmen? Ett företag vars produkter räddar liv? Vi söker dig som vill vara med och driva vår fortsatta tillväxt med fokus på rekrytering och employer branding

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Assistent till EQT Digital

Är du en lösningsorienterad person med hög servicekänsla? Har du också vana av att jobba i ett högt tempo och känner dig trygg med att jobba på engelska? Sök då denna spännande tjänst som assistent till EQT Digital!

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil