Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Senior redovisningsekonom till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning i större bolag? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som vill bli en del av ett proffsigt team. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Marknadskoordinator till Klövern

Till fastighetsbolaget Klövern söker vi nu en Marknadskoordinator till deras marknadsfunktion. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med start från januari 2020 till och med juni 2020.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lönespecialist

Evidensia söker dig som vill ta dig an en utvecklingsorienterad roll som Lönespecialist i ett företag som gör stor skillnad för djurens bästa varje dag. Du kommer att få arbeta i en värderingsstyrd organisation med en vänlig kultur och ett starkt syfte, att göra skillnad genom digitalisering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneansvarig

Evidensia söker dig som vill ta dig an en ansvarsfull roll som löneansvarig i ett företag som gör stor skillnad för djurens bästa varje dag. Du kommer att få arbeta i en värderingsstyrd organisation med en vänlig kultur och ett starkt syfte, att göra skillnad genom digitalisering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneekonom

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Är du Intermezzons nya Controller?

Med visionen att vara förstahandsvalet för företag som vill utveckla sina ledare, medarbetare och sin affär står Intermezzon nu inför en fortsatt spännande resa. Vi söker nu en affärsnära Controller som vill spela en nyckelroll i verksamhetens fortsatta utveckling.

Göteborg Sista ansökningsdag: 16 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Produktutvecklare Barnmat till Semper

Tänk att få arbeta med något så viktigt som mat som gör skillnad på riktigt. Där mat bidrar till att barn växer och utvecklas och där personer känsliga för gluten ska kunna äta gott och njuta precis som alla andra.
Vi på Semper bryr oss om och vill skapa trygghet från första tuggan. Detta är vår värdegrund.

Vi söker nu en produktutvecklare med fokus på barnmat och gröt. Låter det lockande?

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Enhetschef – Sälj och Service

Vill du jobba i en framtidsbransch och vara delaktig i arbetet med att nå målet ”Sveriges högsta kundnöjdhet”? Då ska du söka tjänsten som Enhetschef – Sälj och Service på Hallandstrafiken. En viktig och spännande roll!

Falkenberg Sista ansökningsdag: 10 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Försäljningsanalytiker

Vill du jobba i en framtidsbransch och vara delaktig i arbetet med att nå målet ”Sveriges högsta kundnöjdhet”? Då ska du söka tjänsten som Försäljningsanalytiker på Hallandstrafiken. En viktig och spännande roll!

Falkenberg Sista ansökningsdag: 10 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Supply & Demand Manager

En Supply & Demand Manager med globalt fokus på processer och styrning och ett lokalt fokus på prognoser och ledarskap i en organisation med fokus på framtiden men med en stolt historia. Det är möjligheten vi på Ludvig Svensson erbjuder dig.

Kinna Sista ansökningsdag: 11 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ansvarig Digitala Kanaler

Har du erfarenhet att driva digital försäljning och lockas av att hänga med på en resa i digitaliseringens tecken? Hallandstrafiken har precis lämnat hållplatsen för sin utvecklingsresa och söker nu en Ansvarig för Digitala Kanaler med stort kundfokus.

Falkenberg Sista ansökningsdag: 10 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Bolagsekonom till Tobin Properties AB

Har du erfarenhet av redovisning inom bostadsutveckling och fastighet ? Framförallt, söker du en modern arbetsplats där du blir en del av ett härligt och ambitiöst gäng i en dynamisk verksamhet? Missa då inte chansen att söka dig till Tobin Properties som nu söker sin nästa stjärna!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR Partner till Statskontoret – vikariat

Är du en personalvetare med ett stort samhällsintresse som tycker om att arbeta nära chefer och medarbetare? Har du dessutom tidigare erfarenhet från en bred HR-roll i staten? Då kan vi erbjuda dig varierande arbetsuppgifter där du får vara med och bidra till utvecklingen av en myndighet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Manager Digital Engagement. Philip Morris Sweden

Philip Morris står nu inför sin största transformation någonsin – att skapa en rökfri framtid! Det är en global omfattande satsning – att åstakdomma en rökfri generation. Nu stärker Philip Morris sitt digitala marknadsteam med ytterligare en roll/kandidat. Vi söker en erfaren bred, teknisk och digitalt kunnig marknadsförare, som tar digitalt ansvar i denna rökfria utmaning. Vi söker en Manager för Digital Engagement. Nyfiken?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR Partner till Öhlins Racing

Vill du vara en del av en organisation där fokus ligger på hög kvalité, innovation och teknologi i världsklass? Är du en engagerad, strukturerad och driven HR Partner som vill vara med och vidareutveckla vår HR avdelning? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Manager Till Bürkert Sweden

Är redo att ta dig an utmaningen att skapa en modern och träffsäker kommunikationsplattform i ett traditionellt industriföretag? Ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil