Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

UX & Conversion Manager – Nordax Bank

Nordax, en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, växer och lägger nu grunden för hela sin digitala marknadsavdelning. Därför behöver de en grym UX & Conversion Manager. Är du redo att anta utmaningen? Du får det fulla ansvaret för den digital användarupplevelsen genom hela kundresan. Du kommer vara en central del av ett tajt digitalt marknadsteam, i en snabbfotad och platt organisation.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Talent Sourcing Specialist

Nu söker vi en ny kollega till ÅF som kommer att arbeta med search på deras kontor i Göteborg. Ett spännande uppdrag där du samarbetar tätt med de övriga i rekryteringsteamet och cheferna på divisionen Industrial & Digital Solutions. Du kommer att vara anställd som konsult hos Wise Professionals under 1 år och därefter finns möjlighet till att bli direktrekryterad till ÅF.

Göteborg Sista ansökningsdag: 27 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Strategisk Inköpare inom Indirekt material och Service

Har du tidigare arbetat med strategiskt inköp av Indirekt material och Service? Trivs du i en roll med många kontaktytor och ett decentraliserat arbetssätt? Vi vill skapa en starkare funktion inom Indirekt material och Service hos oss och söker dig som med erfarenhet, engagemang och nyfikenhet vill vara med att bygga detta.

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Content Producer till Acreto AB

Nu letar mina härliga kollegor efter nästa super hero, du som vill överta min plats på en liten men naggande god marknadsavdelning vid Svingeln mitt i Göteborg? Här kommer du ingå i ett mindre super team och ha en bred kreatörsroll med huvudfokus på skrivande och digital distribution.

Göteborg Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Manager Till Bürkert Sweden

Är redo att ta dig an utmaningen att skapa en modern och träffsäker kommunikationsplattform i ett traditionellt industriföretag? Ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nu söker vi en Executive Assistent till DHL Express

DHL Express är världens ledande leverantör av internationell expressleverans och vi söker nu dig som vill vara en del av världens mest internationella företag. De har blivit utnämnda till
”Top Employer” i fem år vilket är något som DHL Express är mycket stolta över!

Vi letar nu efter deras nya superstar i rollen som Executive Assistent.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Affärsenhetschef till First Office, Klövern

Vi vill att fler ska älska att gå till jobbet på måndagsmorgon!
Därför skapar vi varje dag Sveriges bästa arbetsplatser där människor trivs och verkar.
Nu söker vi någon som vill förändra morgonkänslan för tusentals människor!
First Office är redan idag Sveriges största kontorshotell
-men-
Vi vill växa ännu mer de närmaste åren.
Därför söker vi någon som kan inspirera, leda och bygga vårt team.
Är det du?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Strategisk kommunikatör

Lokalförvaltningen, Göteborgs Stad söker nu en erfaren kommunikatör med inriktning på strategisk kommunikation. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM och beräknas pågå till slutet av januari 2020 med möjlighet till förlängning. Uppdraget beräknas starta omgående.

Göteborg Sista ansökningsdag: 23 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonomisk förvaltare till Nabo

Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Oil Trader till Stena Oil

Vill du verka i ett framgångsrikt och väletablerat bolag med spännande verksamhet och goda möjligheter till personlig utveckling? Läs då vidare i annonsen och tveka inte att söka om den känns intressant.

Göteborg Sista ansökningsdag: 21 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskoordinator till SilverRail

Vill du jobba med marknadsföring och kommunikation samtidigt som du bidrar till att göra världen lite bättre? Då har vi uppdraget för dig. SilverRail Technologies söker nu dig som brinner för bra kommunikation och som har en bra förmåga att implementera det i verkligheten. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals omfattningen är 75-100% med omgående start, uppdraget pågår i 6 månader och för rätt person finns goda chanser till en tillsvidareanställning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lönechef till Hemfrid

Är du en erfaren lönechef som vill arbeta i en organisation med stort hjärta? Är du en driven person som tycker om att förbättra och utveckla? Då kanske du är den vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Projektledare/Office Manager

Älskar du projektledning och har ett intresse för HR? Är du också en strukturerad och självgående administratör som sprider energi? Sök då denna roliga och varierande roll som Projektledare/Office Manager till Axel Johnson International! Vi går igenom urvalet löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kundsupportadministratör

Har du erfarenhet av kundtjänst eller kundsupport som gärna strukturerar och kommer med egna idéer? Är du även självgående och duktig på engelska? Då kan denna roll som kundsupportadministratör till Atlas Antibodies vara något för dig! Varmt välkommen med din ansökan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom med fokus på Bostadsrättsföreningar

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi har en öppen och prestigelös anda hos oss och du kommer att få jobba i ett team med ett trettiotal andra ekonomer. Då vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar är i en uppstartsfas har du stor möjlighet att vara med och påverka. Har du dessutom ambitioner finns det goda möjligheter för dig att utvecklas med oss!

Solna Sista ansökningsdag: 20 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Demand Generation Manager

We are looking for a Senior Manager of Demand Generation to own and lead our demand generation strategy and implementation to meet our revenue objectives. This position will report directly to the Chief Marketing Officer.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of Communications Sweden

Take the opportunity to join our exciting journey towards fulfilling our full potential as a company, and individuals. We can promise you new challenges every day, friendly and down to earth colleagues who will amaze you will their intelligence and a company who never experienced status quo. If you are a sharp communicator and love the wind of change in your hair, please continue reading for more details about the role

Sista ansökningsdag: 19 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR-ansvarig till SKL International

Vill du bidra till en värld där alla människor har makt att forma sina egna liv i inkluderande lokala demokratier och hållbara samhällen samt få möjligheten att arbeta i en internationell miljö? Vi söker dig som vill arbeta i en bred HR roll med fokus på att utveckla våra HR-processer på så väl strategiskt som operativt plan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Redovisningsekonom

Är du i början av din karriär som redovisningsekonom och känner för att ta nästa steg? Som konsult hos oss på Wise Professionals får du uppdrag inom olika branscher med varierande storlek vilket gör att du snabbt växer i din nuvarande kompetens. Varmt välkommen att bli en del av vårt konsultnätverk!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil