Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Rekryterare till framtida uppdrag

Just nu söker vi rekryterare till vår konsultverksamhet som älskar mötet med människor och brinner för att hitta rätt kompetens till rätt tjänst. Är du vass på att sätta dig in i företags specifika behov och kulturer? Har du näsa för att lukta dig till talanger hos människor vid ett första möte? Då tror vi att du skulle passa helt utmärkt för ett uppdrag som rekryterare. Uppdragen varierar både i tid och i arbetsuppgifter beroende på kund och även din kompetens och erfarenhet. Just nu vill vi främst komma i kontakt med dig som är en inbiten rekryterare som snabbt kan komma in i rollen ute hos våra kunder.

Göteborg Sista ansökningsdag: 15 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

LUNA TOOLS SÖKER EN KOMMERSIELL PRODUKTCHEF

Har du tidigare jobbat inom produktutvecklig? Drivs du av utveckling, har en hög energinivå och är en duktig kommunikatör? Då kan tjänsten som kommersiell produktchef vara helt rätt för dig. Läs mer i annonsen och sök redan idag om tjänsten känns intressant!

Alingsås Sista ansökningsdag: 9 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Ekonomichef till Debe Flow Group

Vill du vara med och ta Debe Flow Group till en ny nivå? Vi söker en engagerad ekonomichef som vill vara med oss på resan! Detta är en operativ och strategisk roll där du med hög involveringsgrad arbetar nära VD och där du får möjligheten att forma och utveckla vår ekonomiorganisation.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Morgan Stanley

Är du en proaktiv och lösningsfokuserad person som är duktig på att koordinera? Här får du chansen att arbetade tillsammans med tre bankers under drygt ett år under ett föräldravikariat med start 1a juni – varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 maj, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR-administratör till Mölnlycke

Brinner du för administration och vill vara en del av ett härligt och välkomnade team i Mölnlycke? Vi söker för vår kunds räkning en HR-administratör på deltid från och med mitten av mars och ett år framåt. Läs mer i annonsen!

Göteborg Sista ansökningsdag: 2 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of Communications Sweden & Technology Solutions

Ta chansen och bli en del av oss och den resa vi är på mot att nå får fulla potential, både som bolag och som individer. Vi erbjuder dig en vardag med nya utmaningar, vänliga och jordnära kollegor som kommer imponera på dig med sin intelligens samt ett bolag som hela tiden utmanar status quo. Vi letar efter dig som är en skarp kommunikatör som gillar att arbeta i en föränderlig miljö där du kan använda hela din expertis inom kommunikationsområdet.

Göteborg Sista ansökningsdag: 2 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör till Sweco

Drivs du av viljan av att utvecklas och göra ett värdefullt arbete? Vill du vara med på en spännande förändringsresa inom digitalisering och robotisering av HR-processer, läs då mer om rollen som Löneadministratör på Sweco!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Operations Manager

Har du erfarenhet av att analysera flöden, dra slutsatser och skapa förbättringar genom Marketing Automation? Triggas du att få vara med att bidra till att skapa den ultimata kundresan? Då är det dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR Business Partner to NREP

NREP prides itself of its ambitious, experienced and talented people, who have accomplishments that truly stand out in our industry. We are proud that our team members chose to stay with NREP because of our entrepreneurial environment, our shared values and our strong commitment to each other.

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare till Lynxeye

Till Lynxeye söker vi nu en marknadsprojektledare med ett starkt intresse för varumärkesfrågor. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med start omgående till och med juli 2020. För rätt person finns möjlighet till anställning hos Lynxeye efter uppdragets slut.

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in January and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through The Pace/ Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Growth & Conversion Manager – EDGE

Edge är ett digitalt produktbolag, inom koncernen Wise Group AB, som levererar digitala HR-produkter som hjälper organisationer att skapa trygga och schyssta arbetsplatser. Edge är inne i en spännande tillväxtfas och deras marknadsteam behöver nu en optimerings- och konverteringsspecialist, en doer med driv som vill vara med på en denna resa. Vi söker en Growth & Conversion Manager.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Channel Marketing Manager

Dassault Systemes is the backbone of possibilities for tomorrow. Dassault Systemes seeks the passion to change the world and open new horizons through people and innovations. Our lives online are constantly changing, and we live in times of transformation. Dassault Systemes creates software and services in 3D to support, visualise and innovate the industrial process from concept to maintenance for many industries. Dassault System are looking for a Channel Marketing Manager who can create connections to make it happen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Projektkommunikatör till Fora

Vill du vara med om en spännande utveckling där du får använda dina kommunikations- och projektledaregenskaper? Till Fora söker vi nu en projektkommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start i januari och 6 månader framåt.

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Project Manager till vår kund i Danderyd

Söker du en bred roll i en internationell miljö? Trivs du i en operativ roll och har riktigt bra projektledar- och samarbetsskills? Då kan rollen som Marketing Project Manager vara något för dig. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start i januari och cirka fyra månader framåt.

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom till uppdrag på Skanska

Nu söker vi en redovisningsekonom för ett längre uppdrag hos Skanska med placering på Kungsholmen. Du blir del av en strukturerad och inkluderande ekonomiavdelning på ett företag som värdesätter utveckling, trivsel och balans i vardagen. Varmt välkommen att söka redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Bolagsekonom till Klövern

Har du erfarenhet av redovisning inom fastighet? Framförallt, söker du en modern och bokstavligt talat en växande arbetsplats där du blir en del av ett härligt och ambitiöst gäng? Missa då inte chansen att söka dig till Klövern och affärsområdet projektutveckling som nu söker sin nästa stjärna!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Financial Controller till Netlight Consulting

Nu finns en unik möjlighet att få vara del av och skapa utveckling i rollen som Financial Controller hos Netlight. Detta är en ny roll inom bolaget med stor möjlighet att påverka utformningen. Du kommer att samarbeta brett inom Netlight och förväntas driva och utveckla ditt arbete och ditt område. Netlight sitter i fantastiska lokaler i Urban Escapes på Regeringsgatan 25 mitt i Stockholm City.

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Office Assistant till Euro Accident

Har du kontorserfarenhet sedan tidigare alternativt erfarenhet från servicebranschen? Är du också en initiativtagande och strukturerad person som gärna är en kulturbärare som sprider härliga energi? Till Euro Accident söker vi nu en Office Assistant – varmt välkommen med din ansökan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning i större bolag? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som vill bli en del av ett proffsigt team. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil