Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom till bolag inom järnvägstransport

Vår kund verksam inom transportbranschen söker dig som är vill arbeta i en bred roll som redovisningsekonom. Det här är ett konsultuppdrag med önskad start i mitten av augusti och som pågår i ca 6 månader med goda möjligheter till anställning därefter. Placering är på vår kunds ljusa och trevliga kontor i Mörby Centrum.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Executive Assistant till Essity, tidigare SCA

Är du en erfaren VD-assistent eller Executive Assistant som brinner för ditt jobb? Missa inte chansen att få en möjlighet att arbeta på det välkända och framåtsträvande bolaget Essity, tidigare SCA Hygien Products!

Göteborg Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Recruitment Consultant for Klarna

Do you want to be a part of one of Europe’s fastest growing companies, recruiting the best talents whitin sales and marketing or the technical field? Then read more about the roll as Recruitment Consultant for Klarna!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Spännande konsultuppdrag som Redovisningsekonom till MOHV

Vill du arbeta i en bred ekonomiroll på ett modernt, trevligt och drivet bolag? Då är detta rätt tjänst för dig! Vi söker nu en redovisningsekonom på heltid med start i september och fram till mitten av december med placering på MOHVs kontor i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag och för rätt kandidat kan uppdraget leda till förlängning alternativt fast anställning hos vår kund.

Malmö Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom till MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som ligger i framkant och som satsar på den nya generationens mäklare. Företaget är i en expansiv fas och söker nu en Redovisningsekonom till deras ekonomi- och administrationsavdelning.

Malmö Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Digital kommunikatör

Är du en digital kommunikatör som har ett redaktionellt tänk och en blick för visuellt kommunikation? Vill du arbeta både taktiskt och operativt med de digitala kommunikationskanalerna? Då kan det här uppdraget på KVD vara något för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Kommunikations- och PR-chef till Sverige för UNHCR

Har du erfarenhet av att arbeta med strategisk kommunikation, PR- och påverkansarbete? Har du förmåga att driva digital kommunikation framåt med mål att skapa resultat och effekt? Då kanske det är du som är vår nya Kommunikations- och PR-chef!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Digital Projektledare till Friends

Är du en marknadsorienterad, resultatinriktad och analytisk person med intresse och kunskap inom digitala kanaler, lösningar och uppföljning? Vill du vara med och utveckla området privatinsamling? Då kanske du är den person vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Projektledare Marknadskommunikation till Preem

Är du en initiativrik och leveranssäker projektledare som brinner för att bidra till uppsatta mål och skapa resultat? Vill du vara och bidra till Preems fortsatta utveckling mot ett hållbart samhälle? Då kan du vara den person vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Ekonomiassistent med bred erfarenhet till Wise Group

Till Wise Group söker vi nu en ekonomiassistent med bred erfarenhet av löpande ekonomiarbete och process- och systemutvecklingsprojekt. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid med start i augusti. Uppdraget pågår i ca 6 månader med möjligheter till förlängning. Wise Group sitter i ljusa lokaler invid Hötorget.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök

HR Administratör i Ulricehamn

Vi söker en prestigelös och serviceinriktad HR administratör till det spännande bolaget Bergman & Beving. Där kommer du att få möjlighet att stötta HR avdelningen med lönekartläggning och övriga administrativa arbetsuppgifter.

Ulricehamn Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Ekonomiassistent till Atea

Vi söker en ansvarstagande ekonomiassistent med ett par års erfarenhet som med sitt engagemang och samarbetsförmåga driver sina processer framåt. Känner du igen dig? Då kanske du är Ateas nya stjärna i teamet.

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 september, 2017

Läs mer & ansök

Controller med logistikerfarenhet till bolag inom partihandel

Är du Business Controller med erfarenhet av logistik? Till vår kund verksam inom parti- och detaljhandel söker vi nu en affärsnära Business Controller. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start i augusti och pågår till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning. Din placering blir på vår kunds trevliga kontor söder om Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Press- & PR-ansvarig till Ersta diakoni

Vi söker en Press- & PR-ansvarig som vill vara med att vidareutveckla kommunikationen kring Ersta diakoni. Vi söker dig som vill göra Ersta diakoni mer känt, skapa stolthet och väcka intresse kring vår verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Erfaren HR-assistent

Har du några års erfarenhet av brett administrativt stöd på en HR avdelning och ett genuint intresse av att ge god service? Kanske är det du som är Västtrafiks nya kollega.

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Projektkoordinator till ADAM

För ett två år långt projektsamarbete söker Friends och Hjärnfonden en Koordinator som gärna har arbetat inom skolan eller haft nära kontakt med skolan som målgrupp.

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Content Manager till EVRY

EVRYs marknadsavdelning växer och nu söker vi en duktig skribent som är van att skriva allt från koncept och paketering av tjänster till casebeskrivningar och whitepapers. Kanske är du vår nya kollega?

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Redovisningschef till Wise Group

Är du en ledare ut i fingerspetsarna och en fena på redovisning? Då kan det här vara något för dig! Nu har du chansen att bli en del av Wise Groups ekonomiavdelning på huvudkontoret i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Interim Ekonomichef

Vi letar efter en trygg Ekonomichef som vill arbeta med teamutveckling och förbättringsarbete, för ett uppdrag som inledningsvis sträcker sig under 1,5år.

Göteborg Sista ansökningsdag: 8 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Global HRBP till Rusta

Rusta har gjort en fantastisk resa under de senaste åren och har mycket spännande framför sig. Vi är ett företag i kraftig tillväxt med högt tempo och ett starkt engagemang, vi söker därför medarbetare som trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Just nu söker vi en Global HR Business Partner till vårt huvudkontor i Upplands Väsby.

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Almi söker contentansvarig

Vill du vara med och utveckla nya framtida tillväxtföretag? Brinner du för entreprenörskap och företagande? Vill du bli en del av ett nytänkande och innovativt team som ska utveckla Almis marknadsföring? Då är det här rollen för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Almi söker affärsnära Business Controller

Är du en analytisk person med förståelse och intresse för affären? Vill du vara delaktig i en miljö där man skapar framgång och tillväxt för ett stort antal svenska företag? Då är rollen som Business Controller något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 augusti, 2017

Läs mer & ansök

The Pace söker efter juniora talanger inom Officeområdet/Administration

Vi på The Pace söker nu efter personer som är i början av sin karriär då vi har en kontinuerlig efterfrågan efter juniora Assistenter, Koordinatorer och Administratörer. Till våra konsultuppdrag inom affärsområdet The Pace söker vi alltid efter vassa personer verksamma inom Administration. Vi arbetar branschbrett och våra kunder är av varierande storlek. Vi söker […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Är du intresserad av tjänster inom andra områden?

Ekonomi & Finans, EQonomy.se

Marknad & Kommunikation, KIMM.se

Administration, ThePace.se

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75