Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Innehållsproducent till Maskinentreprenörerna

Nu söker Maskinentreprenörerna (ME) en vass skribent och innehållsproducent som ska kunna skapa innehåll både för förbundets digitala kanaler och tidningen Maskinentreprenören. Vi verkar i en spännande bransch i utveckling. Låter det intressant? Då kanske du är den vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Reception & Business Support

Vill du arbeta i ett multikulturellt och globalt företag som drivs av innovativa människor? På CEVT får du som brinner för att ge service chansen att vara med på en spännande resa i ett Sveriges snabbast växande företag.

Göteborg Sista ansökningsdag: 4 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Strategisk Inköpare/Inköpsansvarig

Arkitektkopia är på en fortsatt spännande resa och nu söker vi en strategisk inköpare till huvudkontoret i Bromma.
Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen som vänder sig till företag som behöver kommunicera – tydligt och snabbt. Grafiska branschen och dess kunder och köpmönster förändras. Arkitektkopia står inför utmaningar att förändra och anpassa sig till en mer kundfokuserad verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Är du en redovisningsekonom som letar efter nya utmaningar?

Så här efter sommarledigheten vill vi på EQonomy nu återigen bredda vårt nätverk med personer som arbetar inom redovisning för att kunna möta efterfrågan hos våra kunder inför höstens utmaningar. Vi erbjuder en utvecklande konsultroll där du har möjlighet till både personlig utveckling och att bidra med din kunskap.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kommunikatör med inriktning PR och sociala medier till växande bostadsbolag

Willhem växer och står inför spännande utmaningar inom kommunikationsområdet. Nu söker vi dig som vill ta vårt arbete med sociala medier till nästa nivå genom din talang för att skapa engagerande kommunikation till våra olika målgrupper. Välkommen till ett omväxlande, utvecklande och roligt jobb i ett ungt och växande bostadsbolag!

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Vill du bli Momentums förste controller?

Momentum Industrial är en av Sveriges ledande leverantörer av industrikomponenter. Med 30 lokalkontor och kompetenta medarbetare ser Momentum till att svensk industri aldrig står still – i vart fall inte länge. Nu söker vi i en nyinrättad tjänst en controller som ska bidra till analyser och förbättringar.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR-chef

Söker du en spännande och utmanande HR-roll i ett internationellt företag med hög entreprenörskänsla? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som HR-chef till Kollmorgen!

Göteborg Sista ansökningsdag: 21 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Relationsbyggande Teamchef till ICA Reklam

Vi ska göra varje dag lite enklare. Som ett led i den förändringsresa vi nu är i, behöver vi dig som vill leda och driva ett team på vår avdelning Factory. Du kommer arbeta med att bygga och utveckla relationer som ska skapa en enkel och värdefull leverans till våra kunder. Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Göteborg Sista ansökningsdag: 23 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Creative Director & Chef till ICA Reklam

Vi ska göra varje dag lite enklare. Som ett led i den föräningsresa vi nu är i behöver vi dig som vill arbeta som kreativ ledare med utgångspunkt i varumärkes- och identitetskoncept. Ditt arbete kommer vara att utmana och inspirera med nya budskap för att förnya våra kunder. Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Göteborg Sista ansökningsdag: 23 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lön & HR Koordinator till The Body Shop

För The Body Shops räkning söker vi nu en löne- och HR-koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt i 4-6 månader framåt med goda chanser till fast anställning efter konsultperiodens slut . Rollen kan utformas på 80-100 % beroende på vad som passar dig bäst. Efter avslutat konsultuppdrag finns möjlighet till anställning direkt hos kunden. The Body Shop sitter i härliga lokaler med utsikt över Söder Mälarstrand nära Münchenbryggeriet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Erfaren HR specialist

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Deras vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Nu söker de dig som vill jobba som HR specialist och vi på Wise Professionals har fått äran att hjälpa till i denna rekrytering.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

VD-assistent

Vi hjälper nu vår kund, en stor internationell aktör inom energibranschen, att hitta en välorganiserad VD-assistent. Du blir anställd av oss på Wise Professionals och The Pace. Uppdraget startar så snart som möjligt och förväntas pågå ca 6-8 månader med ambitionen att därefter övergå i anställning hos kund.

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kommunikatör

Lokalförvaltningen söker nu dig som är en duktig och erfaren kommunikatör, för att vara med och utveckla kommunikationen på förvaltningen. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM och beräknas pågå till årsskiftet med start någon gång i september månad.

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

E-handelsansvarig

Har du arbetat med att driva en E-handel? Är du duktig på att mäta och analysera data för att ta fram förslag på förbättringar? Som E-handelsansvarig på Mat.se erbjuds du möjligheten att vara en kreativ och innovativ nyckelperson för att utveckla Mat.se till Sveriges bästa matbutik online.

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonom till Sensus studieförbund i Malmö

Är du ekonom och trivs i ett brett och konsultativt arbete? Vi på Sensus studieförbund söker en ekonom som vill verka tillsammans med oss i ett långsiktigt samarbete. Sensus skapar möjlighet till utveckling och lärande med ett aktivt engagemang i samhället. Välkommen med din ansökan!

Skåne Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Manager Till Bürkert Sweden

Är redo att ta dig an utmaningen att skapa en modern och träffsäker kommunikationsplattform i ett traditionellt industriföretag? Ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR Business Partner

Vi letar efter dig, vår nya HR Business Partner, som tillsammans med oss vill stötta organisationen med HR-processer, ledarskap, medarbetarskap och kompetensförsörjning! LKF erbjuder en spännande arbetsplats med utrymme att utmanas och tänka långsiktigt. Tillsammans med övriga kollegor i HR-teamet och i samarbete med organisationen skapar du förutsättningar för att vidareutveckla arbetsglädje och dynamiska team med ett tydligt kundfokus. LKF är en attraktiv arbetsgivare som satsar på en inkluderande kultur och möjliggör utveckling för sina medarbetare.

Skåne Sista ansökningsdag: 24 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadskommunikatör

Wallenstam letar efter en Marknadskommunikatör som motiveras av att skapa bra kommunikation till deras hyresgäster om deras verksamhet och projekt. Du trivs med att ge stöd i kommunikationsfrågor och ha många kontaktpersoner ut i verksamheten. Du erbjuds en operativ roll med stort ansvar och där du kan bygga vidare på din erfarenhet av kommunikation och koordinering.

Göteborg Sista ansökningsdag: 19 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonom till Sensus Studieförbund

Är du ekonom och trivs i ett brett och konsultativt arbete? Vi på Sensus studieförbund söker en ekonom som vill verka tillsammans med oss i ett långsiktigt samarbete. Sensus skapar möjlighet till utveckling och lärande med ett aktivt engagemang i samhället. Välkommen med din ansökan!

Göteborg Sista ansökningsdag: 31 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Social Media Manager till ICA Banken

Är du en erfaren och driven Social Media Manager med PR-erfarenhet, som tillsammans med ditt team kan ta kännedomen om ICA Banken till nästa nivå? Då kanske du vill anta rollen på ett vikariat med start i augusti och ett år framåt? Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Duktiga rekryterare sökes till kommande uppdrag

Vi på Wise Professionals söker nu efter drivna och erfarna rekryterare som vill testa på nya och spännande uppdrag hos våra kunder. Detta är en öppen annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster i Skåneregionen.

Malmö Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Exekutiv Assistent åt Amnesty International

Är du en erfaren Exekutiv Assistent med hög integritet? Brinner du dessutom för mänskliga rättigheter och människors lika värde? Nu har du möjligheten att få vara med och strukturera och lägga grunden för rollen som Exekutiv Assistent åt Amnestys Generalsekreterare.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Beredare till Råda Plåt & Svets

Råda Plåt & Svets satsar nu på kraftig tillväxt och ska till år 2030 ha vuxit fem gånger sin befintliga omsättning. Vi söker nu en Beredare som skall omvandla våra kunders idéer och ritningar till färdiga underlag för vår produktion.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonom med intresse för redovisning och förbättringsarbete

Är du ekonom och trivs i ett brett och konsultativt arbete? Är förbättringsarbete något du gärna arbetar med i din roll? Vi på Sensus studieförbund söker en ekonom som vill verka tillsammans med oss i en lång visstidsanställning med möjlighet till förlängning eller anställning. Sensus skapar möjlighet till utveckling och lärande med ett aktivt engagemang i samhället. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonom till Sensus Studieförbund

Är du ekonom och trivs i ett brett och konsultativt arbete? Vi på Sensus studieförbund söker en ekonom som vill verka tillsammans med oss i ett långsiktigt samarbete. Sensus skapar möjlighet till utveckling och lärande med ett aktivt engagemang i samhället. Välkommen med din ansökan!

Stockholm/Göteborg/Malmö Sista ansökningsdag: 24 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom till Peab Support AB

Är du en skicklig redovisningsekonom som vill bli en del av ett företag som arbetar med att bygga framtidens hållbara samhälle? Har du tidigare arbetat med kvalificerad redovisning och vill du bli en del av ett varmt team i en miljö där du får stor möjlighet att påverka?

Solna Sista ansökningsdag: 24 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

HR ansvarig till SKL International

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och få möjligheten att arbeta i en internationell miljö? Vi söker dig som vill arbeta i en bred HR roll med ett fokus på att vidareutveckla befintliga HR-processer samt implementera nya.

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom med erfarenhet av skatt till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och skatt? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för skattefrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil