Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Business Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök

Lönekonsult till långt uppdrag

Är du en problemlösare som trivs som bäst när ingen arbetsdag är den andra lik? Är du duktig på kundbemötande och känner dig trygg i engelska språket? Nu söker vi en erfaren lönekonsult till ett långt, spännande uppdrag av internationell karaktär. Är det dig vi letar efter?

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 juli, 2019

Läs mer & ansök

Responsible for PR and Industry analyst relations

Telia Carrier is the backbone of today’s internet. Our lives online are constantly changing, and we are continuously developing. Our cars, our homes and our cities. Telia Carrier creates access, connects content, people and beyond. Telia Carrier opens up a world of opportunities. We are now looking for a PR and Industry Analyst relations Manager who can find new ways to reach out with powerful messages. Exciting, wouldn´t you agree?! Read below and apply.

Stockholm Sista ansökningsdag: 24 juni, 2019

Läs mer & ansök

Redovisningsassistent

Är du på jakt efter en nya utmaningar och vill utvecklas som ekonom inom ett internationellt bolag? För vår kunds räkning söker vi just nu efter en redovisningsassistent som kan börja jobba efter sommaren.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 juli, 2019

Läs mer & ansök

Talent Acquisition Specialist till TECHNIA

Vill du vara med och vidareutveckla en rekryteringsfunktion samtidigt som du själv fördjupar din kompetens inom Talent Acquisition? Vi söker dig med erfarenhet av att framgångsrikt driva egna rekryteringsprocesser till en spännande och mångfacetterad roll på ett svenskt världsledande IT-bolag i stark tillväxt.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2019

Läs mer & ansök

HR-administratör med inriktning lön, avtal och comp&ben

Har du erfarenhet av lön och vill utvecklas inom och ta dig an nya utmaningar inom HR? Gillar du att vara med att utveckla processer och rutiner och är nyfiken på att arbeta med Employer Branding och Rekrytering? Här har du chansen att bli en del av ett härligt HR-team hos St1.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 juli, 2019

Läs mer & ansök

Digital marknadsförare till Cision Skandinavien

Ju mer digital världen blir, desto viktigare blir människan. Det är just i den här synergin mellan teknik och människa som Cision har sin otroliga styrka! Nu söker vi dig som vill arbeta i en internationell organisation med att optimera våra digitala kampanjer!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 juni, 2019

Läs mer & ansök

Kontorsansvarig till Arkitektbyrå i City

Åt vår kund som är en framgångsrik arkitektbyrå söker vi nu en kontorsansvarig. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på 8 månader med chans till anställning hos kunden efter uppdragsperioden.

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 juni, 2019

Läs mer & ansök

Löneadministratör på deltid

Är du en erfaren och kvalitetsmedveten löneadministratör som är nyfiken på nya utmaningar till hösten? Vill du dessutom arbeta mellan 50-75%? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2019

Läs mer & ansök

Actic söker en Lönechef

Är du en engagerad och driven person som har arbetat minst 5 år med lönefrågor? Brinner du för det personliga mötet och har hög servicekänsla? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kanske du är vår nya medarbetare på HR-avdelningen.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Online & Business Intelligence Analyst

Nordax Bank, an alternative to the more traditional banks in the Nordic market, is rapidly growing its business and now building the foundation for its entire digital marketing department. An important role in the team, as well as future business, is the analysis of online marketing data as well as internal business data. Therefore, we are looking for a quick-thinking and top-notch Senior Online & Business Intelligence Analyst. In this role you have responsibility for integrating, data-transformation, managing and analyzing online marketing data through the entire customer journey. You will have an important role in the tight digital marketing team, in a fast-paced and flat organization.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 juni, 2019

Läs mer & ansök

Inköpschef till Debe Pumpar

Den kompletta leverantören för allt inom vattenförsörjning.

Debe Flow Group är en komplett leverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening samt styr-och reglerteknik för vattenburna värmesystem.

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 juni, 2019

Läs mer & ansök

Senior Redovisningsekonom till Brose

Efter några år som redovisningsekonom är du inte redo att lämna rollen men du längtar efter mer ansvar och större påverkansmöjligheter. Stämmer det på dig? Då kan rollen på BROSE vara helt rätt.

Göteborg Sista ansökningsdag: 4 juli, 2019

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom med erfarenhet av skatt till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och skatt? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för skattefrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök

Communication Manager to Coloplast AB

Coloplast develops products and services that make life easier for people with very personal and private medical conditions. Working closely with the people who use our products, we create solutions that are sensitive to their special needs. Does this raise your interest and make your heart beat a little extra, combining health care needs with communication? Then you might be our next Communication Manager!

Göteborg Sista ansökningsdag: 26 juni, 2019

Läs mer & ansök

Chef för redovisning och anläggningar

Nobina söker en chef för redovisning och anläggningar. Var med oss i vår mission att verka för ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 juni, 2019

Läs mer & ansök

Marknadsanalytiker till Amnesty!

Amnesty International behöver förstärkning i sin fundraisinggrupp. Vi söker nu en marknadsanalytiker som vill driva fundraising- och kommunikationsarbetet framåt. Som Marknadsanalytiker kommer ditt huvudfokus vara att identifiera nya givarsegment med utgångspunkt från Amnestys målgrupper. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2019

Läs mer & ansök

Marknadskommunikatör till Amnesty!

I den spännande rollen som Marknadskommunikatör kommer ditt uppdrag vara att ta fram ett fundrasing-koncept-/ramverk som ska synkas med Amnestys varumärkeskoncept. Vi söker nu en marknadskommunikatör med stor förståelse och erfarenhet för vad som kommunikativt funkar för privatpersoner/B2C.

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2019

Läs mer & ansök

Arbetsmiljöingenjör

Brinner du för fysiska arbetsmiljöfrågor? Är du driven och får saker genomförda?
Då kanske den här rollen är intressant för dig!

Skåne Sista ansökningsdag: 23 juni, 2019

Läs mer & ansök

Chef för redovisning och anläggningar

Nobina söker en chef för redovisning och anläggningar. Var med oss i vår mission att verka för ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 juni, 2019

Läs mer & ansök

Konsultchef till The Pace

Vad säger du om att komma till jobbet varje dag och mötas av engagerade kollegor och skratt varvat med givande diskussioner? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Nu söker vi en konsultchef till The Pace.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 juli, 2019

Läs mer & ansök

Executive Assistant

Som Executive Assistant hos oss är du en central del av navet för verksamheten på kontoret, genom proaktivt arbete och stort personligt ansvar har ditt engagemang och din professionalism stor påverkan på hur såväl kandidater och klienter upplever Egon Zehnder.

Skåne Sista ansökningsdag: 22 juni, 2019

Läs mer & ansök

Projektledare Marknadskommunikation till Preem

Till Preem söker vi en projektledare marknadskommunikation som vill jobba med att projektleda marknadsaktiviteter och kampanjer – från idé till lansering. Det här är ett konsultuppdrag på heltid genom KIMM & Wise Professionals och startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under ca 7 månader. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 juni, 2019

Läs mer & ansök

Regionchef till HomeMaid i Linköping

Längtar du efter en fartfylld arbetsmiljö och brinner för att skapa och bevara goda relationer? Trivs du med att vara en ledare som motiverar och får med personalen i arbetet? Har du förmågan att lösa problem och jobba serviceinriktat mot kunder? Då hoppas vi att du vill bli vår nästa regionchef för Östergötland!

Linköping Sista ansökningsdag: 18 juni, 2019

Läs mer & ansök

Löneadministratör till AcadeMedia

Är du löneadministratör med ett par års erfarenhet och redo för nästa steg i karriären? Trivs du som bäst när du får jobba i team, i ett högt tempo och en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till AcadeMedia AB!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 juni, 2019

Läs mer & ansök

Social Media Manager till ICA Banken

Är du en erfaren och driven Social Media Manager med PR-erfarenhet, som tillsammans med ditt team kan ta kännedomen om ICA Banken till nästa nivå? Då kanske du vill anta rollen på ett vikariat med start i augusti och ett år framåt? Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 juni, 2019

Läs mer & ansök

Talent Acquisition Specialist till The Pace

Är du vår nya kollega? Vi på The Pace, ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialiserade på rekrytering av tjänster inom Business Administration, söker dig som vill ha en utmanande roll inom rekrytering och konsultverksamhet där du får arbeta kvalitetsmedvetet och relationsbyggande!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök

Exekutiv Assistent till Handicare

Vi söker nu en Exekutiv Assistent som har erfarenhet av styrelsearbete. I rollen erbjuds du möjligheten att arbeta brett med olika uppgifter där din medverkan gör skillnad.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 juni, 2019

Läs mer & ansök

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 juni, 2019

Läs mer & ansök

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2019

Läs mer & ansök

Lönespecialist

Är du en driven person som har lätt för att samarbeta och trivs att arbeta i en servicefunktion som lönespecialist? Vår kund Paulig är en spännande organisation med kända varumärken inom livsmedelsindustrin som andas entreprenörskap och innovation.

Göteborg Sista ansökningsdag: 19 juni, 2019

Läs mer & ansök

Senior Digital Specialist

Under visionen ” Removing the mystery of digital marketing” agerar Bannerflow. Företagets två grundare Daniel Fahlén och Daniel Jacobsson har byggt ett system som helt revolutionerat marknaden för digital annonsering. Nu rustar företaget för nästa steg. De expanderar och bygger på med expertis och mångfald för att växa. Just nu söker de en innovativ stark och strategisk ”demand generator” med omfattande kunskap inom digitalt och leadsgenerering. Nyfiken?

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 juni, 2019

Läs mer & ansök

Executive Assistant at ASSA ABLOY

Are you fluent in English and have experience of working as an Executive Assistant in a global and fast paced organisation? Then you might be ASSA ABLOY´s next Executive Assistant!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 juni, 2019

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss här om du vill arbeta inom HR och Lön. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75

Registrera eller uppdatera din profil