Skip to content

Letar du efter drömjobbet?

Då har du hamnat rätt. Vi hjälper dig som arbetar inom HR, Talent Acquisition, lön, ekonomi, administration, marknad & kommunikation, eller är chef eller specialist att ta nästa steg i karriären. Tack vare ett av Sveriges största nätverk av attraktiva arbetsgivare kan vi hitta din nästa drömroll. Att jobba ska vara roligt – och den resan börjar med oss!

Ta nästa steg i karriären här

Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning. Tack vare våra olika specialistområden kan du ta nästa steg i karriären redan idag. Oavsett om du är nischad inom HR, Talent Acquisition, lön, ekonomi, administration, marknad & kommunikation, eller är chef eller specialist så kan vi hjälpa dig att hitta nästa utmaning. Det gäller såväl kortare uppdrag som fast anställning.

Just nu söker vi

Livet som konsult är omväxlande och spännande

Det finns få människor som utvecklas lika snabbt som konsulter. Från dag ett får du axla ansvar, lära dig nytt, utvecklas tillsammans med andra och dela med dig av din kompetens och expertis. Att vara konsult hos oss öppnar möjligheterna för intressanta uppdrag ute hos några av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Så varför inte haka på direkt – bli en del av oss redan idag!

Registrera ditt CV – även om du inte letar aktivt. Allt kan hända!

Är du sugen på nytt jobb men letar inte aktivt? Registrera ditt CV så hör vi av oss när vi har en roll som passar dig. Att söka nytt jobb har aldrig varit enklare. Och kom ihåg: Din tid är nu – allt är möjligt!

Se hit alla konsulter. Här finns nya roliga uppdrag.

Är du konsult i egen regi? Härligt! Fortsätt med det. Vill du ha extra hjälp kan vi öppna nya dörrar. Med vårt stora nätverk av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare har vi alltid spännande möjligheter på gång. Vi hjälper dig att hitta uppdrag som passar dina önskemål och din kompetens. Vad säger du – ska vi sätta igång redan idag?

Därför ska du söka jobb via oss

1.

Vi har spetskompetens inom många yrkesområden

Vi är specialister inom HR, Talent Acqusition, lön, ekonomi, administration, marknad & kommunikation och chefer och specialister. Under många år har vi arbetat upp stora nischade nätverk. Det gör att vi kan öppna upp nästan vilken dörr som helst för att matcha dig med din nästa drömroll.

2.

Många av oss har själva arbetat inom våra specialiseringar

Många av oss som jobbar här har själva haft roller inom HR, Talent Acquisition, lön, ekonomi, administration och marknad & kommunikation. Det innebär att vi förstår dig och dina drömmar mycket väl. Och vet du inte vad ditt nästa steg är, så guidar vi dig rätt.

3.

Vi sätter alltid kandidaten och konsulten först

Våra kandidater och konsulter är det absolut viktigaste vi har. Oavsett om vi har ett uppdrag för dig idag eller imorgon kommer vi säkerställa att din upplevelse med oss blir den allra bästa. Här ska du alltid känna dig sedd, förstådd och respekterad. Det är ett löfte.

Vår resa tillsammans kan se ut så här

Vi hittar varandra

Dags att ta nästa steg i karriären? Kul! Du kanske har blivit kontaktad av oss eller så har du hört av dig själv. Oavsett start börjar vår resa tillsammans här!

Dags att lära känna varandra

Du får hjälp av oss att hitta ditt nästa drömjobb. Med engagemang, nyfikenhet och expertis stöttar vi dig – oavsett var du befinner dig i karriären.

Våga ta steget!

Ibland tar det tid att hitta rätt i jobbdjungeln. Våra uppbyggda relationer med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare gör att vi kan guida dig rätt när du är redo för ditt nästa äventyr. När vi har en möjlighet som vi tror passar dig så hör vi av oss.

Räkna med att vi finns här för dig!

Oavsett om du nu gått vidare i karriären via oss eller fortfarande letar efter ditt nästa drömjobb finns vi här för dig – under hela din karriär – om du vill det!

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Blogg

5 sätt att främja psykisk hälsa på jobbet

Vi är alla medvetna om vikten av fysisk hälsa, men låt oss inte glömma bort den osynliga kraften – vår mentala hälsa. Här är några konkreta åtgärder för att främja psykisk hälsa på jobbet.
Blogg

Hur påverkas vi av 24-månadersregeln?

Här är de viktigaste frågeställningarna som diskuterades i Wise Group webinar om 24-månadersregeln i uthyrningslagen.
Event

Uthyrningslagen 24-månadersregel

Event

Wiseful Learning #38

Event

Lönefika för lönechefer 21 maj

Event

Administration Day 2024

Event

Lönefika för lönechefer 18 april

Event

Wiseful Learning #37 – Rekryteringsbolagen – Näringslivets grindvakter

Blogg

4-dagars arbetsvecka: Utopi eller framtidsvision?

Vi har gått från att ställa om snabbt, fokusera kortsiktigt och hålla ut – till att vara i ett nytt normalläge där modellerna för hybridarbete är här för att stanna. När vi nu står här, i början av nästa fas i arbetslivet, vilka är de största utmaningarna? Vi ställde frågan på LinkedIn och fick 194 svar.
Blogg

6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap

I en tid av osäkerhet i omvärlden, påverkad marknad och stora förändringar i arbetsmiljön, är behovet av tryggt ledarskap avgörande. En undersökning visar att nästan 70 procent av medarbetare anser att deras chef har större påverkan på deras psykiska hälsa än deras terapeut och lika mycket som deras partner. Dessa siffror understryker vikten av ledarskapet som avgörande faktor för både företagets utveckling och individens välbefinnande. I den här bloggen delar vi 6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap.
Event

Jobbar du med ekonomi? Kom och fika med oss!

Almondy-kundcase
Success Story

Framgångsrik rekrytering av kvalitetschef

Almondy, det svenska bageriet, vände sig till Wise för att snabbt och effektivt rekrytera en erfaren kvalitet- och hållbarhetschef. Trots stram tidsram levererade Wise en perfekt matchande kandidat, Maria, vilket inte bara överträffade den förväntade tidsplanen utan också resulterade i snabb integration och positiv feedback. En framgångssaga på bara sex veckor!
Blogg

IT-attackers påverkan på löneavdelningens arbete

I dagens digitala arbetsklimat är löneavdelningar över hela världen beroende av IT-system för att effektivt hantera löner och personalinformation. Tyvärr ökar hotet för cyberattacker, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser för företag och deras löneavdelningar. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur en IT-attack kan påverka löneavdelningens arbete och vilka åtgärder som kan behöva vidtas för att skydda mot sådana hot.
Event

Wiseful Learning #36: Vad kan företag vinna genom att addera ljud till sin Employer Branding- och rekryteringskommunikation?

Event

Inspiration Lön 2023 – Sveriges största löneevent

Oscarsteatern
Blogg

Bridging the gap: Kommunikationsutmaningen mellan chefer och TA-funktionen 

I företagsvärlden är  samarbete och  kommunikation nyckeln till  framgång. Detta gäller inte  minst när  det  handlar om Talent Acquisition (TA).  Men  vad  händer när  det  uppstår gap  i kommunikation och  förståelse mellan chefer och  TA-funktionen? I den  här  bloggen dyker vi  djupare in  i dessa utmaningar och  utforskar lösningar. 
Success Story

SGBC saknar nyckelroll i organisationen

Efter att organisationens tidigare utbildningschef bytte till en annan intern roll, stod SGBC inför utmaningen att hitta en lämplig ersättare. Att hitta en person som inte bara har rätt kompetens utan som också kan ta sig an rollen att driva utbildningsavdelningen framåt var av yttersta vikt.
Event

Wiseful Learning #35 – Talent Pipeline – så bygger du kandidatnätverk och går från reaktiv till proaktiv!

Success Story

Kronans Apotek & Apoteksgruppen går ihop

Två bolag blir ett. Wise Professionals anlitas som en oberoende part i en komplex omstrukturering. Syftet är att säkerställa och bevara medarbetarnas integritet och att skapa en rättvis process.
Guide

People Analytics – En guide

Medarbetarna i centrum för verksamhetsutvecklingen
Ta del av mer inspiration