Skip to content

Letar du efter drömjobbet?

Då har du hamnat rätt. Vi hjälper dig som arbetar inom HR, Talent Acquisition, lön, ekonomi, administration, marknad & kommunikation, eller är chef eller specialist att ta nästa steg i karriären. Tack vare ett av Sveriges största nätverk av attraktiva arbetsgivare kan vi hitta din nästa drömroll. Att jobba ska vara roligt – och den resan börjar med oss!

Ta nästa steg i karriären här

Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning. Tack vare våra olika specialistområden kan du ta nästa steg i karriären redan idag. Oavsett om du är nischad inom HR, Talent Acquisition, lön, ekonomi, administration, marknad & kommunikation, eller är chef eller specialist så kan vi hjälpa dig att hitta nästa utmaning. Det gäller såväl kortare uppdrag som fast anställning.

Just nu söker vi

Livet som konsult är omväxlande och spännande

Det finns få människor som utvecklas lika snabbt som konsulter. Från dag ett får du axla ansvar, lära dig nytt, utvecklas tillsammans med andra och dela med dig av din kompetens och expertis. Att vara konsult hos oss öppnar möjligheterna för intressanta uppdrag ute hos några av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Så varför inte haka på direkt – bli en del av oss redan idag!

Registrera ditt CV – även om du inte letar aktivt. Allt kan hända!

Är du sugen på nytt jobb men letar inte aktivt? Registrera ditt CV så hör vi av oss när vi har en roll som passar dig. Att söka nytt jobb har aldrig varit enklare. Och kom ihåg: Din tid är nu – allt är möjligt!

Se hit alla konsulter. Här finns nya roliga uppdrag.

Är du konsult i egen regi? Härligt! Fortsätt med det. Vill du ha extra hjälp kan vi öppna nya dörrar. Med vårt stora nätverk av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare har vi alltid spännande möjligheter på gång. Vi hjälper dig att hitta uppdrag som passar dina önskemål och din kompetens. Vad säger du – ska vi sätta igång redan idag?

Därför ska du söka jobb via oss

1.

Vi har spetskompetens inom många yrkesområden

Vi är specialister inom HR, Talent Acqusition, lön, ekonomi, administration, marknad & kommunikation och chefer och specialister. Under många år har vi arbetat upp stora nischade nätverk. Det gör att vi kan öppna upp nästan vilken dörr som helst för att matcha dig med din nästa drömroll.

2.

Många av oss har själva arbetat inom våra specialiseringar

Många av oss som jobbar här har själva haft roller inom HR, Talent Acquisition, lön, ekonomi, administration och marknad & kommunikation. Det innebär att vi förstår dig och dina drömmar mycket väl. Och vet du inte vad ditt nästa steg är, så guidar vi dig rätt.

3.

Vi sätter alltid kandidaten och konsulten först

Våra kandidater och konsulter är det absolut viktigaste vi har. Oavsett om vi har ett uppdrag för dig idag eller imorgon kommer vi säkerställa att din upplevelse med oss blir den allra bästa. Här ska du alltid känna dig sedd, förstådd och respekterad. Det är ett löfte.

Vår resa tillsammans kan se ut så här

Vi hittar varandra

Dags att ta nästa steg i karriären? Kul! Du kanske har blivit kontaktad av oss eller så har du hört av dig själv. Oavsett start börjar vår resa tillsammans här!

Dags att lära känna varandra

Du får hjälp av oss att hitta ditt nästa drömjobb. Med engagemang, nyfikenhet och expertis stöttar vi dig – oavsett var du befinner dig i karriären.

Våga ta steget!

Ibland tar det tid att hitta rätt i jobbdjungeln. Våra uppbyggda relationer med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare gör att vi kan guida dig rätt när du är redo för ditt nästa äventyr. När vi har en möjlighet som vi tror passar dig så hör vi av oss.

Räkna med att vi finns här för dig!

Oavsett om du nu gått vidare i karriären via oss eller fortfarande letar efter ditt nästa drömjobb finns vi här för dig – under hela din karriär – om du vill det!

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Blogg

4-dagars arbetsvecka: Utopi eller framtidsvision?

Vi har gått från att ställa om snabbt, fokusera kortsiktigt och hålla ut – till att vara i ett nytt normalläge där modellerna för hybridarbete är här för att stanna. När vi nu står här, i början av nästa fas i arbetslivet, vilka är de största utmaningarna? Vi ställde frågan på LinkedIn och fick 194 svar.
Blogg

6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap

I en tid av osäkerhet i omvärlden, påverkad marknad och stora förändringar i arbetsmiljön, är behovet av tryggt ledarskap avgörande. En undersökning visar att nästan 70 procent av medarbetare anser att deras chef har större påverkan på deras psykiska hälsa än deras terapeut och lika mycket som deras partner. Dessa siffror understryker vikten av ledarskapet som avgörande faktor för både företagets utveckling och individens välbefinnande. I den här bloggen delar vi 6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap.
Almondy-kundcase
Success Story

Framgångsrik rekrytering av kvalitetschef

Almondy, det svenska bageriet, vände sig till Wise för att snabbt och effektivt rekrytera en erfaren kvalitet- och hållbarhetschef. Trots stram tidsram levererade Wise en perfekt matchande kandidat, Maria, vilket inte bara överträffade den förväntade tidsplanen utan också resulterade i snabb integration och positiv feedback. En framgångssaga på bara sex veckor!
Blogg

IT-attackers påverkan på löneavdelningens arbete

I dagens digitala arbetsklimat är löneavdelningar över hela världen beroende av IT-system för att effektivt hantera löner och personalinformation. Tyvärr ökar hotet för cyberattacker, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser för företag och deras löneavdelningar. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur en IT-attack kan påverka löneavdelningens arbete och vilka åtgärder som kan behöva vidtas för att skydda mot sådana hot.
Blogg

Bridging the gap: Kommunikationsutmaningen mellan chefer och TA-funktionen 

I företagsvärlden är  samarbete och  kommunikation nyckeln till  framgång. Detta gäller inte  minst när  det  handlar om Talent Acquisition (TA).  Men  vad  händer när  det  uppstår gap  i kommunikation och  förståelse mellan chefer och  TA-funktionen? I den  här  bloggen dyker vi  djupare in  i dessa utmaningar och  utforskar lösningar. 
Success Story

SGBC saknar nyckelroll i organisationen

Efter att organisationens tidigare utbildningschef bytte till en annan intern roll, stod SGBC inför utmaningen att hitta en lämplig ersättare. Att hitta en person som inte bara har rätt kompetens utan som också kan ta sig an rollen att driva utbildningsavdelningen framåt var av yttersta vikt.
Success Story

Kronans Apotek & Apoteksgruppen går ihop

Två bolag blir ett. Wise Professionals anlitas som en oberoende part i en komplex omstrukturering. Syftet är att säkerställa och bevara medarbetarnas integritet och att skapa en rättvis process.
Guide

People Analytics – En guide

Medarbetarna i centrum för verksamhetsutvecklingen
Success Story

Koordinatorn har en otroligt viktig roll i vårt företag

De hade en medarbetare i denna roll i flera år, när personen sedan valde att sluta så skapades ett hål som behövde fyllas snabbt. I ett litet bolag sitter mycket av kunskapen i varje medarbetare, trots att man har satt upp processer och riktlinjer.
Blogg

Reaktiv servicepartner eller proaktiv affärsutvecklare: vilken roll har TA-funktionen?

I dagens snabbrörliga affärsvärld är det viktigt att inte bara följa med i utvecklingen utan också att leda den. En av de viktigaste delarna av detta arbete är att omvärdera och omdefiniera vår Talent Acquisition (TA)-funktion. Är den en reaktiv service-funktion eller en katalysator för proaktiv affärsutveckling? Låt oss utforska detta tillsammans.
Blogg

Så gör du lönesystembytet till ett drömprojekt!

Nu undrar du kanske… Kan det ens vara det? Det pratar vi om i ett avsitt av Lönepodden!
Blogg

Så förbereder du dig på en cyberattack – Lärdomar från Kalix kommun

I detta avsnitt av Lönepodden pratade vi om en cyberattack som drabbade Kalix kommun i december 2021. Denna händelse medförde en hel del värdefulla lärdomar som vi alla kan dra nytta av för att stärka vår egen cybersäkerhet.
Blogg

Metaverse och HR: Navigera i en digital värld

Den teknologiska utvecklingen går snabbare än någonsin. Experter inom AI och teknologi uppmanar nu företag som är nischade inom områdena att pausa utvecklingen då de anser att det går för fort. Ett av de mest spännande framstegen som har kommit under de senaste åren är skapandet av metaversen – en digital virtuell värld som utvidgar den fysiska verkligheten, där människor interagerar i realtid. Användare använder avatars för sociala interaktioner, arbete, utbildning och underhållning. Det möjliggör gemensam upplevelse och påverkar områden som arbete, utbildning och handel. Teknik- och underhållningsföretag experimenterar med metaverse-plattformar, även om begreppet fortfarande utvecklas och har tekniska och sociala frågor att lösa. Den här teknologin kommer att ha en enorm påverkan på många områden av våra liv, inklusive arbetsplatsen och HR-arbetet. Låt oss utforska hur HR kommer att förändras i metaverse-eran.
Blogg

Att synliggöra värdet av löneavdelningen för organisationen

I dagens näringsliv har lönerna en avgörande roll för att attrahera, behålla och motivera kompetenta medarbetare. Som företag är det viktigt att förstå värdet av löner och hur de kan påverka organisationens framgång. En nyckelperson som spelar en central roll i detta sammanhang är lönechefen. I det här blogginlägget kommer vi att utforska lönechefens retorik och deras plats i styrelsen samt hur vi kan visa vad löneavdelningen kan bidra med till organisationen.
Blogg

Lönechefen i förändring: Hur du utvecklar ditt team!

Att vara lönechef är ett krävande uppdrag, speciellt när organisationen genomgår förändringar. Förändringar kan vara både utmanande och spännande, och det är i dessa stunder som en lönechef har möjlighet att visa sitt ledarskap. I det här blogginlägget kommer vi att utforska hur en lönechef kan leda och utveckla sitt team under tider av förändring, och hur detta kan bidra till att skapa ett starkt och framgångsrikt löneteam.
Event

Wiseful Learning #33 – om vikten av att mäta och följa upp sitt mångfalds- och inkluderingsarbete OCH att inte stanna där!

Success Story

Samarbetet med Axfood kring unik rekryteringsutbildning

Att det inom denna koncern sker ett antal rekryteringar varje år är inte förvånande. Axfood har också en egen akademi där de satsar starkt på kompetenshöjande insatser inom organisationen. 
Blogg

Från rutin till revolution: Hur OpenAI enligt Chat GPT kan förvandlar våra löneavdelningar

OpenAI kan revolutionera hur vi hanterar löneprocessen. I det här blogginlägget kommer vi att utforska några av de sätt där OpenAI enligt Chat GPT kan stötta våra löneavdelningar och underlätta deras arbete.
Success Story

Wise Professionals rekryterar nyckelroller till energisektorn

Wise Professionals fick våren 2023 uppdraget att rekrytera fem nya specialistroller till Gasum. Gasum fick en ny VD för ca ett år sedan, och har sedan dess jobbat enligt en ny strategi. Det gjordes en omorganisation då man tillsammans med ledningsgruppen diskuterade fram vilka roller som behövdes som en del av deras strategiarbete.
Success Story

The Pace rekryterar nyckelroll för svensk beredskap

Den nya rollen blir en nyckelfunktion för uppdraget. Som spindeln i nätet ansvarar rollen för att samordna arbetet ute i de 6 olika bredskapsregionerna i landet. Rollen kräver en stark lagspelare, med fallenhet för projektledning samt en utomordentlig förmåga att kunna koordinera och säkerställa att minsta lilla detalj är på plats.
Ta del av mer inspiration