Skip to content

Vi älskar att sätta människor och verksamheter i rörelse

Kontaktar du oss från ett företag eller en organisation? Så roligt att du vill prata med oss! Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 010-330 06 19. Är du jobbsökande och har en fråga? Hör av dig direkt till någon av oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att prata människor, rekrytering och konsultuthyrning med oss. Använd formuläret så återkommer vi inom kort!

Stockholm

Konsulter, rekrytering, strategi och rådgivning i Stockholm.

Linnégatan 87
Box 22109, 104 22 Stockholm

Kandidater och övriga frågor: 08 -505 128 31
Kunder: 010-330 06 19

Visa på karta

Göteborg

Konsulter, rekrytering, strategi och rådgivning i Göteborg.

Kungsgatan 20
411 19 Göteborg

Kandidater och övriga frågor: 08 -505 128 31
Kunder: 010-330 06 19

Visa på karta

Malmö/Öresund

Konsulter, rekrytering, strategi och rådgivning i Malmö.

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

Kandidater och övriga frågor: 08 -505 128 31
Kunder: 010-330 06 19

Visa på karta

Våra medarbetare

  • STAD
  • YRKESOMRÅDEN

Administration

Elin Eriksson

Talent Acquisition Specialist, Administration

Elin Eriksson

Talent Acquisition Specialist, Administration

Jag brinner för att arbeta med människor och att skapa långsiktiga relationer! I min roll som kandidatansvarig får jag möjligheten att möta många olika personer från olika bakgrunder och kulturer, vilket jag tycker är väldigt givande. Jag har arbetat inom rekrytering i Stockholm sedan ett par år tillbaka och har även varit en sväng i Nederländerna och jobbat. Under mina studieår tog jag även chansen att åka på ett utbytesår i Australien, så mötet med människor har varit som en röd tråd genom min karriär.

På fritiden gillar jag att hålla mig aktiv och har spelat ishockey i 20 år, vilket har lärt mig att laget går före jaget, att ge 100% i alla situationer och det har gett mig ett pannben av stål. Jag vill vinna i varje situation, oavsett om det är på ishockeyplanen eller när det kommer till att matcha en kandidat med rätt uppdrag.

Bucketlist: Dyka med vithajar

Drömresemål: Sydafrika

Life hack: Förbereda kaffebryggaren kvällen innan!

Fredrik Holmberg

Rekryteringskonsult, Administration

Stephanie Grammenidis

Rekryteringskonsult, Administration (Föräldraledig)

Stephanie Grammenidis

Rekryteringskonsult, Administration (Föräldraledig)

Lite om mig: Jag älskar verkligen mitt jobb som konsultchef. Det som gör att det ligger mig lite extra varmt om hjärtat är det stora förtroende man får som konsultchef, det blir viktigare än någonsin att kunna vara snabb, lyhörd och att alltid ha ett coachande förhållningssätt.

Drömresmål: Azorena

Bucket list: Bila genom vackra Europa och få uppleva alla smultronställen längs vägen.

Life hack: Gå upp direkt när klockan ringer på morgonen!

Philip Alfredsson

Konsultchef, Administration

Philip Alfredsson

Konsultchef, Administration

Lite om mig: 

Jag är en glad och energifylld relationsskapare med passion för människor, möten och möjligheter.

Jag har en bakgrund inom försäljning och projektledning men har de senaste åren varit verksam inom konsult- och rekryteringsbranschen i flera roller och inom olika ansvarsområden.

Bucketlist: Äga ett hus i Italien

Life hack: Lägg den rostade löken under korven i brödet så trillar den inte av när du äter

Förebild: Dynamit-Harry

Stina Bylund

Affärsområdeschef, Administration (föräldraledig)

Stina Bylund

Affärsområdeschef, Administration (föräldraledig)

Lite om mig: 

Jag drivs av att bygga välmående och effektiva team och i rollen som Affärsområdeschef får jag arbeta såväl strategiskt som operativt i verksamheten vilket skapar en magisk kombination och insikt i hur vi kan utmana branschen vi arbetar inom. Teamet hos oss på The Pace är en mix av relations- och affärsorienterade personer som alla brinner för vår målgrupp och våra kunder som väljer att samarbeta med oss för att nå nya höjder.

Jag brinner för nyfikenhet, närvaro och långsiktiga relationer såväl internt som externt, och jag har en stark tro om att det är så vi byggt vår framgång. Vi håller hårt i vad vi tror på och det är att relationer är till för att ta vara på, vårda och lära oss av. I våra ögon är du som kandidat, konsult och kund lika mycket värd och berikar vår vardag på många sätt. Vi vill följa med dig under din resa och under den resan förändras både du, vi och vår relation. Vi vill finnas här oavsett om det handlar om att hjälpa dig nå ditt nästa mål, ditt nästa uppdrag eller ditt företags nya vision.

Drömresemål: Nya Zeeland

Bucketlist: Ha ett stort växthus

Life hack: Jag älskar avocado! Är dom omogna – lägg dom i hett vatten (ca 90 grader) i tio minuter så blir de perfekt mogna!

Johan Fernström

Affärsområdeschef, Administration

Johan Fernström

Affärsområdeschef, Administration

Lite om mig: Drivs av mötet med människor, bygga relationer samt att jobba med kunder och kandidater i långsiktiga samarbeten. Vidare drivs jag av att synliggöra, lyfta och inspirera kompetensområdet administration – en kompetens som sällan uppmärksammas och där utbudet av kompetensutveckling är begränsat. I min roll har jag förmånen att få göra just detta genom vårt initiativ Administration Day samt vårt egna nätverk för exekutiva assistenter. Vidare rekryterar vi dagligen kandidater från vårt kandidatnätverk till sina nya drömjobb hos våra kunder.

Drömresemål: Åka puder i dom Japanska Alperna.

Bucket list: Se AIK spela Champions League

Life hack: Sover du med öronproppar och inte vaknar av mobilens väckarklocka? Lägg mobilen i ett glas så låter alarmet dubbelt så högt.

Emilie Runnegård Shawwaf

Konsultchef, Administration

Katarina Sand

Eventansvarig, Lön & administration

Katarina Sand

Eventansvarig, Lön & administration

Lite om mig: Mitt why ligger i att lyfta, stärka och inspirera alla som arbetar med löner. Jag projektleder vårt stora årliga löneevent Inspiration Lön, leder flera lönenätverk samt driver Lönepodden. Med dessa aktiviteter erbjuder vi en mötesplats för alla som hanterar lön oavsett befattning eller var man befinner sig på sin yrkesresa.

Då har jag roligt på jobbet: När jag känner att vi genom vårt arbete gör skillnad, bidrar med nya kunskaper och lyckas stärka yrkesstoltheten ute på löneavdelningarna.

Hur jag hamnade på Wise Professionals: Wise Professionals erbjöd en ny och spännande plattform utifrån vilken jag fick fortsätta verka utifrån mitt ”why”.

På min bucketlist: Lära mig spanska!

Ekonomi

Emma Rehn

Talent Aquisition Specialist, Ekonomi

Karin Steenstrup

Rekryteringskonsult, Ekonomi

Malin Lindéen

Affärsområdeschef, Ekonomi

Malin Lindéen

Affärsområdeschef, Ekonomi

Lite om mig: Jag är en driven och engagerad ledare med mer än 15 års erfarenhet från ledande befattningar i främst konsult och rekryteringsbranschen. Jag har stor erfarenhet från entreprenöriella tillväxtbolag och brinner för att få verksamheter och människor att växa.

På min bucket list:Att med min familj hyra en stor amerikans camper-van och upptäcka den kanadensiska vildmarken

Bästa life hack: Gör saker förr, inte senare!

Jag är inte bara Affärsområdeschef, jag är även: en passionerad hemmakreatör som älskar att fixa hemma: allt från att möblera om, måla egna tavlor och andra roliga DIY-projekt

Jonatan Lundberg

Rekryteringskonsult, Ekonomi

Jonatan Lundberg

Rekryteringskonsult, Ekonomi

Lite om mig: Jag brinner för att hjälpa både individer och organisationer att hitta rätt i den djungel som arbetsmarknaden blivit. Att jag får energi av att träffa människor är en väldigt bra kombination med de många kandidater jag träffar dagligen. Jag har jobbat med rekrytering i fem år med ett fokus på ekonomer och affärsutvecklare.

Mitt drömresmål: Wembley Stadium, 13 juli 1985

På min bucket list: Åka pudersnö i Japan

Jag är inte bara rekryteringskonsult, jag är även: en riktig fotbollsnörd, både på plan och i tv-soffan. Pudersnö i branta backar, sol och bad, eller lugnet i stugan hemma i Umeå är andra saker jag ägnar fritiden åt.

Shadi Mårtensson

Konsultchef, Ekonomi

Shadi Mårtensson

Konsultchef, Ekonomi

Lite om mig Ekonom i grunden med mer än 8 års erfarenhet inom big4 och business controlling. Att jobba som konsultchef är fantastiskt roligt. Ett område där jag får möjligheten att varje dag träffa nya spännande människor, utveckla relationer och utveckla organisationen inom området. Känslan av en lyckad affär eller ett givande samarbete där alla parter är supernöjda är en stark drivkraft.

Mitt drömresmål: Sydafrika och uppleva Nya Zeeland igen med min familj.

Min förebild: Min far och hans positiva synsätt!

Jag är inte bara konsultchef: jag hämtar energi i lugnet på vårt landställe ute på Värmdö med vattnet och mycket natur. Förutom det så ger jag mig gärna på att prova nya spännande maträtter.

Lisa Kayser

Konsultchef, Ekonomi

Lisa Kayser

Konsultchef, Ekonomi

Lite om mig: I mitt arbete får jag möjligheten att bygga relationer och skapa kontaktnät genom intressanta möten och givande kundsamarbeten. Något av det roligaste i mitt jobb är att matcha rätt person för rätt uppdrag och att sedan följa den personen, samt finnas där som ett bollplank på vägen för både konsult och uppdragsgivare.

Att dagligen vägleda människor som står inför ett stort beslut i yrkeslivet, att ta det nervkittlande steget till sitt nästa drömjobb – den känslan är oslagbar!

På min bucket list: Att ha besökt alla världsdelar vilket innebär att jag har kvar: Sydamerika, Afrika och Oceanien – dock skippar jag gärna Antarktis!

Bästa life hack: Med en gnutta humor kommer man långt!

Jag är inte bara konsultchef: Det jag får mest energi av efter jobbet är dans! För mig ligger salsan lite extra varmt om hjärtat vilket också gör att jag är engagerad i en salsaförening privat.

HR, Talent Acquisition, Chefer & Specialister

Matilda Zimdahl

Talent Aquisition Specialist, HR

Eva Erlandsson

Konsultchef HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Eva Erlandsson

Konsultchef HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Lite om mig
Att bygga starka relationer, fylla behov och hitta lösningar med ömsesidighet i kärnan är det jag brinner för och har fokus på i min roll som konsultchef. Efter olika roller inom ledarskap, marknad och försäljning i olika branscher och organisationer valde jag att fokusera på konsultbranschen där jag har stannat kvar de senaste 7 åren. Jag har därmed byggt upp en bred erfarenhet inom kund- och konsultvård, projektledning, konsultrollen, externa samarbeten och som leverantör. Det gör att jag har en god förståelse för alla delar inom konsultbranschen vilket gynnar mig i min nuvarande roll.

Mitt drömresmål: Japan

På min bucket list:Lära mig att surfa

Bästa life hack: Ge 2 min – du får 2h tillbaka!

Sophia Francke

Rekryteringskonsult HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Oscar Dahl

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist (Föräldraledig)

Abdullah Uzunel

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Jessica Tschöp

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Jessica Tschöp

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Lite om mig:Jag har arbetat med rekrytering sedan 2012 framtill idag, både i min tidigare roll som butikschef men också som konsultchef och idag som rekryteringskonsult. Är idag specialiserad mot HR/TA men har dessförinnan arbetat mot ett flertal andra branscher vilket gör att jag har en stor förståelse för hela affären. Rekrytering för mig handlar om att finna en balans mellan att vara effektiv och anpassningsbar i kombination med att hålla en hög kvalitet. Det är också viktigt att arbeta transparent, ärligt och genuint – med både kandidat och kund. Det är utifrån detta sammankokade recept som en fantastisk magi kan uppstå!

Då har jag roligt på jobbet: Mitt mål är att varje människa ska känna sig något rikare på kunskap och energi efter att de lämnat ett möte med mig. Det finns inget bättre kvitto än när min motpart ger ifrån sig en riktig ”WOW-känsla” utifrån vad vi tillsammans lyckats skapa!

Hur jag hamnade på Wise Professionals:Jag hade länge varit nyfiken på Wise och tänkt att jag någon dag gärna skulle vilja arbeta här, dels för vår professionalism men också för vår varma och personliga kultur. Ytterligare en stor anledning till varför jag valde Wise var på grund av våra och kompetenta chefer och ledare.

På min bucketlist: Bestiga Kebnekaise och finna en oupptäckt ö..

Saba Solomon

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Saba Solomon

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Lite om mig: Jag har arbetat som rekryteringskonsult i 5år inom olika branscher (logistik, försäkring, data och teknik). Jag har även tidigare bott i både Chicago och New York där jag arbetade inom global sales på ett multinationellt bolag. På Wise Professionals är jag specialiserad inom HR, talent acquisition, chefer och specialister och ansvarar för rekryteringsprocessen från start till mål. Rekrytering för mig handlar framför allt om att vara lyhörd och anpassningsbar till våra kunders utmaningar och behov samt säkerställa att våra kandidater får en bra upplevelse genom hela processen.

Då har jag roligt på jobbet: Jag älskar ju vad jag gör . Men att få vara omringad av härliga och professionella kollegor är något som gör min vardag så mycket bättre och roligt.

Hur jag hamnade på Wise Professionals: Jag bodde fortfarande i Chicago när jag först träffade Wise (digitalt). Men det klickade direkt redan vid första mötet vilket gjorde valet att flytta till Stockholm ganska lätt. Idag har jag inte bara fina kollegor på Wise utan även friends for life.

På min bucketlist: Bli klar med min mastersutbildning och lära mig ett nytt språk (spanska).

 

Parastoo Afsharian

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Parastoo Afsharian

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Lite om mig: I min roll som rekryteringskonsult arbetar jag specialiserat med tjänster inom HR&TA. Som rekryteringskonsult agerar jag konsultativt och strävar efter att vara transparant och ligga nära genom hela processen, mot både kund och kandidat. Jag har jobbat med rekrytering i olika former sen 2018 och mina hjärtefrågor har alltid varit kandidatupplevelse, mångfald och rättvisa rekryteringar. Det är en lyx och otroligt givande att varje dag få jobba med dessa frågor och göra skillnad på riktigt.

Hur jag hamnade på Wise Professionals: Jag hade som många andra hört väldigt gott om Wise. Det krävdes inte mer än en intervju och jag kände att HÄR måste jag ju vara. På Wise har vi en otrolig varm, personlig och stark kultur. Alla kollegor är oerhört kompetenta och det är så inspirerande och roligt att få vara en del av detta.

På min bucketlist: Massor! Men för att nämna ett: bo utomlands i något år och lära mig det landets språk.

Jenny Mellberg

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Jenny Mellberg

Rekryteringskonsult, HR – Talent Acquisition – Chef & Specialist

Lite om mig: Jag har en bred samhällsutbildning i botten från Förvaltningshögskolan som på senare år är påbyggd inom HR området. Innan jag började på Wise 2021 jobbade jag flera år inom bygg – och fastighetsbranschen med allt från utbildning till utveckling.Rekrytering kom jag i kontakt med första gången 2013 när jag jobbade i vårt familjeföretag där vi byggde upp helt nya funktioner som ekonomi och projektledning.

I mig får ni en engagerad rekryteringskonsult som brinner för att göra den bästa matchningen. Jag bygger starka nätverk med både kandidater och kunder och ger alltid den där extra servicen. Jag vågar också utmana kunden att tänka nytt både för att skapa dynamik i gruppen och för att vi ska bli helt fördomsfria i våra rekryteringar.

Jag har ett stort intresse för ledarskap och rekryterar gärna chefer och ledarroller. Jag tror också att vi behöver förnya oss och utveckla vår kompetens för att möte framtidens behov.

Då har jag roligt på jobbet: När jag blir inspirerad av mina ”stunning colleagues” och får ta del av deras erfarenheter och lärdomar.

Hur jag hamnade på Wise Professionals: Jag hade hört att kulturen och ledarskapet var något utöver det vanliga och det lockade mig att söka!

På min bucketlist: Ett hus i Spanien!

Lön

Gabriella Olaison

Talent Aquisition Specialist, Lön

Katarina Sand

Eventansvarig, Lön & administration

Katarina Sand

Eventansvarig, Lön & administration

Lite om mig: Mitt why ligger i att lyfta, stärka och inspirera alla som arbetar med löner. Jag projektleder vårt stora årliga löneevent Inspiration Lön, leder flera lönenätverk samt driver Lönepodden. Med dessa aktiviteter erbjuder vi en mötesplats för alla som hanterar lön oavsett befattning eller var man befinner sig på sin yrkesresa.

Då har jag roligt på jobbet: När jag känner att vi genom vårt arbete gör skillnad, bidrar med nya kunskaper och lyckas stärka yrkesstoltheten ute på löneavdelningarna.

Hur jag hamnade på Wise Professionals: Wise Professionals erbjöd en ny och spännande plattform utifrån vilken jag fick fortsätta verka utifrån mitt ”why”.

På min bucketlist: Lära mig spanska!

Mikaela Ahvenainen

Konsultchef, Lön

Mikaela Ahvenainen

Konsultchef, Lön

Då har jag roligt på jobbet: Att få möjlighet att göra en perfekt matcha mellan kandidat och kund är maximal glädje! Att sen få följa kandidaten in i konsultrollen hos kunden är så roligt!

Ida Asmar

Konsultchef, Lön

Ida Asmar

Konsultchef, Lön

Lite om mig: I min roll som konsultchef får jag chansen att varje dag göra det jag gillar allra mest – att skapa och underhålla relationer! Med en nyfikenhet på människor tycker jag att det är SÅ roligt att få jobba nära både konsult och kund, samt agera den gyllene länken däremellan.

Då har jag roligt på jobbet: När det är fart och fläkt, samt bra energi då stormtrivs jag!

Hur jag hamnade på Wise Professionals: När jag bestämde mig för att det var konsultbranschen jag ville in i så var det givet att det var hit jag skulle! Att få jobba med proffs är en ynnest.

På min bucketlist: Bila genom Italien och äta genuin italiensk mat lagad av en nonna.

Emma Gärdebäck

Talent Acquisition Specialist, Lön

Emma Gärdebäck

Talent Acquisition Specialist, Lön

Lite om mig: Som tidigare lönespecialist älskar jag att fortsatt få vara verksam inom lönebranschen men på ett helt nytt sätt som Talent Acquisition Specialist på Wise Professionals. Jag drivs av att få bygga relationer med våra lönestjärnor som jag inspireras av dagligen.

Då har jag roligt på jobbet: När det blir en perfect match mellan kandidat och kund! Jag älskar när det går undan och när löns fantastiska teamwork lyser igenom i våra processer.

Hur jag hamnade på Wise Professionals: När det blir en perfect match mellan kandidat och kund! Jag älskar när det går undan och när löns fantastiska teamwork lyser igenom i våra processer.

På min bucketlist: Öppna ett hundpensionat för hundar utan hem

Anette Hartlin

Konsultchef, Lön

Anette Hartlin

Konsultchef, Lön

Lite om mig: Jag är en energifylld person som älskar mitt arbete som konsultchef där jag får möjlighet att stötta männsikor att nå deras yrkesmässiga mål, Jag drivs av att sätta mig in i kunders verksamhet och matcha med nya medarbetare. För mig är det viktigt att bygga långsiktiga relationer som grundar sig i mitt intresse för andra människor. Jag är personalvetare i grunden men har även arbetat med försäljning i flera år. I min roll idag utvecklar jag även våra interna processer och rutiner inom konsultuthyrningen.

Då har jag roligt på jobbet :När jag känner att jag kan och får möjlighet att göra skillnad för de personer som jag möter i mitt yrke.

Hur jag hamnade på Wise Professionals: Hade haft ögonen ett tag på Wise Professionals som jag hörde så mycket gott om, både från kandidater och kunder och kände att där. vill jag arbeta.

På min bucketlist: Vandra pilgrimsleden Camino de Santiago och även vandra inkaleden till Machu Picchu

Marknad & kommunikation

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Marknad & kommunikation (Förädraledig)

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Marknad & kommunikation (Förädraledig)

Lite om mig
Har sedan 2013 arbetat med rekrytering av specialister och chefer, främst inom försäljning, HR och marknad. I mitt dagliga arbete får jag möjligheten att bygga kontaktnät genom intressanta möten och spännande intervjuer. Att få andra människor att utvecklas och lysa i sina nya roller gör mitt arbete till det allra roligaste.

Citat kopplat till mitt jobb: Jag motiveras av att kunna stärka relationer mellan människor och varumärken och hitta lösningar och drivkrafter. Jag tror starkt på att om man vill se skillnad behöver man göra något annorlunda.

Mitt drömresmål: Zanzibar för att det ser helt otroligt ut, får nästan lite ont i ögonen

Mitt bästa life hack: Att gå snabbt! Vissa hinner inte med vilket kan vara både positivt och negativt.

Maggie Klingenstierna

Rekryteringskonsult, Marknad & kommunikation

Maggie Klingenstierna

Rekryteringskonsult, Marknad & kommunikation

Lite om mig
Brinner för effektiv kommunikation och att bygga team, genom att rekrytera rätt person till rätt position. 20 års erfarenhet som rekryterande chef inom marknad och kommunikation i olika branscher, mestadels från internationella bolag inom media, underhållning och tech.

Mitt drömresmål: Roadtrip i USA från kust till kust

Bästa life hack: Yoga!

Min förebild: Min farmor som utmanade normer och gick sin egen väg

Malin Myhrman

Teamchef Rekrytering, Marknad & kommunikation

Malin Myhrman

Teamchef Rekrytering, Marknad & kommunikation

Lite om mig
Statsvetare i grunden, studerade och arbetade utomlands i flera omgångar, bland annat nio år i Bryssel. Erfarenhet av projektledning och strategisk rådgivning inom både extern och intern kommunikation. Ser rekrytering som en jätteviktig del i en organisations framgång och brinner för medarbetares utveckling både individuellt och i team.

Ett citat kopplat till ditt jobb: Gillar utmaningar och vill aldrig ge upp. Tänker att ”du kan om du tror du kan”.

Mitt drömresmål: Älskar öar och skulle gärna besöka Korsika.

Bästa life hack: Champagne?

Marie Thorslund

Affärsområdeschef, Marknad & kommunikation

Marie Thorslund

Affärsområdeschef, Marknad & kommunikation

Lite om mig

Jag är en passionerad ledare, coach, entreprenör och möjliggörare som brinner för att hjälpa människor att utvecklas och att hitta sitt drömjobb!
Har över 25 års erfarenhet av ledande roller inom marknadsföring, varumärkesutveckling och kommunikation inom b la detaljhandeln och resebranschen.

Jag älskar att koppla ihop människor och är en Networker by Heart. Och jag går igång på att vara den där personen som tänder gnistan hos andra och genom det inspirera till att våga ta nya vägar.

Mitt drömresmål: Att resa runt på Nya Zeeland i en husbil 😊

På min bucket list: Att segla över Atlanten

Bästa life hack: Att välja och välja bort

Sandra Sculac

Konsultchef, Marknad & kommunikation

Sandra Sculac

Konsultchef, Marknad & kommunikation

Lite om mig
Jag har 5 års erfarenhet inom PR & kommunikation och studerat marknadsföring på Berkeley College i New York. I min roll som Konsultchef får jag förmånen att samarbeta med många spännande uppdrag och hitta lösningar och se potential i människor. Jag tror på goda relationer och långsiktiga samarbeten.

Mitt drömresmål: Tror jag har lite för många platser jag vill besöka så kan knappt välja. Men om jag måste så skulle jag säga Sydafrika. Alltid drömt om att åka på safari.

Min förebild: Min pappa. Finns ingen större livsnjutare!

På min bucket list: Uppleva en konsert på Madison Square garden.

Thérèse Norling

Försäljning, Marknad & kommunikation (Föräldraledig)

Thérèse Norling

Försäljning, Marknad & kommunikation (Föräldraledig)

Lite om mig
Positiv beteendevetare som älskar matchning, försäljning och digitala verktyg.
Det roligaste jag vet är när vi har möjlighet att digitalisera saker och därmed arbeta smartare. Kanske är du själv nyfiken på en ny utmaning eller på jakt efter en ny stjärna? Varmt välkommen att höra av dig till mig, om inte jag kan hjälpa dig så vet jag garanterat vem som är rätt person för dig att prata med!

Ett citat kopplat till ditt jobb: Brinner för att hjälpa och matchmake:a våra kundidater rätt i sina utmaningar!

Mitt drömresemål: Formentera

På min bucket list: Isbjörnssafari

Sabina Axelsson

Rekryteringskonsult, Marknad & kommunikation (Föräldraledig)

Sälj

Eva Tinglöf

Key Account Manager

Beatrice Agård Berggren

Försäljning

Hanna Sundwall

Försäljning

Caroline Karlsson

Försäljning (föräldraledig)

Övrig personal

Sätt människor 
i rörelse tillsammans med oss

Vi vill komma i kontakt med dig. Hör av dig!