Karriär

Vi tar HR in i framtiden

Utmana och utveckla

Vill du också förändra?

Passion, nyfikenhet och en talang för att se människors potential är Wise Professionals superkraft. Genom att förstå, lyssna och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad HR står för. Vill du driva innovation, utmana gamla sanningar och skapa smartare processer tillsammans med några av landets främsta specialister? Välkommen till Wise Professionals!

Lär känna oss

Våra medarbetare berättar

Affärsområdeschef Inhouse HR Lön

Caroline Dufva

Vad jobbar du med? Jag är affärsområdeschef för Inhouse HR Lön. Vi hjälper kunder med rekrytering och konsultuthyrning inom HR och lön samt dem som vill sköta det mesta av rekryteringen själva, men som ändå behöver hjälp med vissa delar. Det kan handla om rekryteringsutbildningar, föreläsningar, seminarier, attraktionsfilmer eller mätningar av kandidatupplevelser.

Hur lever du Stay Curious? Genom att alltid vara uppriktigt nyfiken på de personer och organisationer jag möter, för att på bästa sätt kunna skapa mervärde för just dem. Jag vill alltid vara lyhörd för nya behov och trivs som bäst när jag får utmana mig själv genom att tänka och arbeta på nya sätt.

Vad uppskattar du mest med ditt jobb? Att vi hjälper människor att hitta sitt drömjobb och företag att hitta den kompetens de behöver för att utvecklas. Mixen av arbetsuppgifter är ett annat plus.

Rekryteringskonsult1

Paul Sredojevic

Vad jobbar du med? Jag jobbar som rekryteringskonsult och ansvarar för rekrytering inom HR och kandidatattraktion kopplat till olika typer av tjänster.

Hur lever du Stay Curious? Jag är alltid öppen för att lära mig och drivs av att skapa förändring. Jag trivs som bäst när jag får prata, lyssna och inspireras av andra människor. Det ger mig nya perspektiv som jag kan ta med mig in i mitt eget arbete för att hela tiden kunna förbättra och utvecklas. Något jag drivs av är att faktiskt våga implementera det jag lär mig, det är viktigt.

Vad uppskattar du mest med ditt jobb? Vår kultur att våga tänka och testa nya saker. I mitt jobb får jag utrymme att göra det i verkligheten, i den mest spännande av branscher. Varumärkena vi arbetar med är sådana jag kan stå för och drivs av att hjälpa framåt. Sist men inte minst så uppskattar jag mina kompetenta och drivna kollegor som inspirerar mig.

Stay curious

En arbetsplats att längta till

Tillsammans bygger vi en hållbar arbetsplats där vi skapar förutsättningar att växa och utvecklas. Vår kultur främjar mod att tycka, tänka och förändra. Därför kan vi utmana rekryteringsbranschen och sträva mot smartare rekrytering med lika möjligheter för alla. I vår kulturbok kan du läsa mer om hur det är att vara en del av Wise Professionals:

  • Lär känna vår företagskultur
  • Våra värderingar – i praktiken
  • Förmåner och medarbetarintervjuer

Bakom kulisserna

Följ vår vardag på Instagram

  • Vi lämnar en tuff vecka bakom oss, nu tar vi helg och samlar kraft.
  • Hej och trevlig tisdag önskar vi er! Idag vill vi presentera ytterligare en av våra stjärnor, Christina Stenbeck, som inte bara är Senior Rekryteringskonsult på The Pace utan också ansvarig för den coola tjänsten Virtual Executive Assistant✨

Vi ställde några frågor till Christina:

1. Beskriv din roll med tre ord – Mötesintensivt, fartfyllt och det roligaste jag vet
2. Vad är roligast med din roll – Alla givande möten med kandidater och kunder där jag får äran att hitta drömjobbet/drömkandidaten. 
3. Vad är mest utmanande med din roll – Att behöva tacka nej till kandidater och att fördela min tid 
4. Bästa minnet från din tid på Wise Professionals - Varje dag! Jag älskar att gå till jobbet 💖
  • I vårt senaste blogginlägg har vi samlat statistik från svenska jobbsökare. Tycker du statistiken är överraskande? Läs hela inlägget på vår site. Länk i bio. ⤴️
  • Det är speciella tider vi behöver navigera i just nu – som kollegor och inte minst som medmänniskor. Vi på Wise Professionals har just beslutat att skjuta upp alla våra event av större skala, det känns självklart helt rätt att göra. 
Som individer har vi alla ett ansvar att minska eventuell smittspridning och då är det sunt förnuft som gäller. Är du sjuk så stanna hemma, god handhygien är a och o och försök att undvika stora folksamlingar. 
Tillsammans kommer vi gå starkare ur detta och förhoppningsvis ha lärt oss något på vägen. Ta hand om er där ute. Trevlig helg alla underbara följare! 💚