Arbeta på Wise

Vi tar HR in i framtiden

Utmana och utveckla

Vill du också förändra?

Passion, nyfikenhet och en talang för att se människors potential är Wise Professionals superkraft. Genom att förstå, lyssna och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad HR står för. Vill du driva innovation, utmana gamla sanningar och skapa smartare processer tillsammans med några av landets främsta specialister? Välkommen till Wise Professionals!

Lär känna oss

Våra medarbetare berättar

Affärsområdeschef Inhouse HR Lön

Caroline Dufva

Vad jobbar du med? Jag är affärsområdeschef för Inhouse HR Lön. Vi hjälper kunder med rekrytering och konsultuthyrning inom HR och lön samt dem som vill sköta det mesta av rekryteringen själva, men som ändå behöver hjälp med vissa delar. Det kan handla om rekryteringsutbildningar, föreläsningar, seminarier, attraktionsfilmer eller mätningar av kandidatupplevelser.

Hur lever du Stay Curious? Genom att alltid vara uppriktigt nyfiken på de personer och organisationer jag möter, för att på bästa sätt kunna skapa mervärde för just dem. Jag vill alltid vara lyhörd för nya behov och trivs som bäst när jag får utmana mig själv genom att tänka och arbeta på nya sätt.

Vad uppskattar du mest med ditt jobb? Att vi hjälper människor att hitta sitt drömjobb och företag att hitta den kompetens de behöver för att utvecklas. Mixen av arbetsuppgifter är ett annat plus.

wise kulturbok

Stay curious

En arbetsplats att längta till

Tillsammans bygger vi en hållbar arbetsplats där vi skapar förutsättningar att växa och utvecklas. Vår kultur främjar mod att tycka, tänka och förändra. Därför kan vi utmana rekryteringsbranschen och sträva mot smartare rekrytering med lika möjligheter för alla. I vår kulturbok kan du läsa mer om hur det är att vara en del av Wise Professionals:

  • Lär känna vår företagskultur
  • Våra värderingar – i praktiken
  • Förmåner och medarbetarintervjuer

@wiseprofessionals

Följ oss på Instagram!

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .