Karriär

Vi tar HR in i framtiden

Utmana och utveckla

Vill du också förändra?

Passion, nyfikenhet och en talang för att se människors potential är Wise Professionals superkraft. Genom att förstå, lyssna och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad HR står för. Vill du driva innovation, utmana gamla sanningar och skapa smartare processer tillsammans med några av landets främsta specialister? Välkommen till Wise Professionals!

Lär känna oss

Våra medarbetare berättar

Affärsområdeschef Inhouse HR Lön

Caroline Dufva

Vad jobbar du med? Jag är affärsområdeschef för Inhouse HR Lön. Vi hjälper kunder med rekrytering och konsultuthyrning inom HR och lön samt dem som vill sköta det mesta av rekryteringen själva, men som ändå behöver hjälp med vissa delar. Det kan handla om rekryteringsutbildningar, föreläsningar, seminarier, attraktionsfilmer eller mätningar av kandidatupplevelser.

Hur lever du Stay Curious? Genom att alltid vara uppriktigt nyfiken på de personer och organisationer jag möter, för att på bästa sätt kunna skapa mervärde för just dem. Jag vill alltid vara lyhörd för nya behov och trivs som bäst när jag får utmana mig själv genom att tänka och arbeta på nya sätt.

Vad uppskattar du mest med ditt jobb? Att vi hjälper människor att hitta sitt drömjobb och företag att hitta den kompetens de behöver för att utvecklas. Mixen av arbetsuppgifter är ett annat plus.

Rekryteringskonsult1

Paul Sredojevic

Vad jobbar du med? Jag jobbar som rekryteringskonsult och ansvarar för rekrytering inom HR och kandidatattraktion kopplat till olika typer av tjänster.

Hur lever du Stay Curious? Jag är alltid öppen för att lära mig och drivs av att skapa förändring. Jag trivs som bäst när jag får prata, lyssna och inspireras av andra människor. Det ger mig nya perspektiv som jag kan ta med mig in i mitt eget arbete för att hela tiden kunna förbättra och utvecklas. Något jag drivs av är att faktiskt våga implementera det jag lär mig, det är viktigt.

Vad uppskattar du mest med ditt jobb? Vår kultur att våga tänka och testa nya saker. I mitt jobb får jag utrymme att göra det i verkligheten, i den mest spännande av branscher. Varumärkena vi arbetar med är sådana jag kan stå för och drivs av att hjälpa framåt. Sist men inte minst så uppskattar jag mina kompetenta och drivna kollegor som inspirerar mig.

Stay curious

En arbetsplats att längta till

Tillsammans bygger vi en hållbar arbetsplats där vi skapar förutsättningar att växa och utvecklas. Vår kultur främjar mod att tycka, tänka och förändra. Därför kan vi utmana rekryteringsbranschen och sträva mot smartare rekrytering med lika möjligheter för alla. I vår kulturbok kan du läsa mer om hur det är att vara en del av Wise Professionals:

  • Lär känna vår företagskultur
  • Våra värderingar – i praktiken
  • Förmåner och medarbetarintervjuer

Bakom kulisserna

Följ vår vardag på Instagram

  • Vi är så stolta över att vi fått möjligheten att hjälpa Region Stockholm att kompetenssäkra alla fina människor som anmält sitt intresse att hjälpa till i vården i dessa utmanande tider❤️ Våra konsulter har genomfört hundratals intervjuer med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor 🙏🏻 Idag filmade vi utanför Karolinska Sjukhuset - med distans. Och pratade med några av våra interna hjältar som intervjuat personer som nu sliter inne på sjukhuset❤️
  • Hoppas ni alla haft en fin påsk 🐣💐 Vi välkomnar tillbaka till vardagen genom ett fint medarbetarporträtt - möt Caroline de la Motte, Talent Acquisition Specialist på The Pace 💖 🌸 Beskriv din roll med tre ord:
Relationsskapande, matchning och fart 🌸Vad är roligast med din roll:
Att få skapa kontakt och bygga relationer med grymma kandidater och hjälpa dem till deras drömjobb 🌸Vad är mest utmanande med din roll:
Att prioritera och fördela min tid på bästa sätt 🌸 Bästa minnet från din tid på Wise Professionals:
De flesta kretsar kring mitt team som både inspirerar mig och får mig att skratta varje dag. Min första tillsättning är också ett extra fint minne.🙏🏻
  • Vi önskar alla våra fina följare en Glad påsk 🌼🐣🌼 Ta hand om er❣️
  • Vi lämnar en tuff vecka bakom oss, nu tar vi helg och samlar kraft.