Skip to content

Vi erbjuder den roligaste tiden i din karriär

Wise Professionals är mer än bara en plats att jobba på. Vi sätter människor och verksamheter i rörelse och gör skillnad på riktigt. Med nyfikenhet, passion och mod utmanar vi tillsammans en traditionell bransch.

Är det dags för den roligaste tiden i din karriär?

Visste du att vi tillbringar cirka 1 840 timmar per år med att arbeta? Det betyder att du lägger större delen av din vakna tid på att jobba, umgås med kollegor och utvecklas inom den roll och det yrke du valt. Att ha ”roligt” på jobbet betyder olika saker för oss alla. För vissa betyder det att tillbringa dagarna tillsammans med sina kollegor, för andra innebär det att jobba nära kunder och i ett bolag som har fokus på tillväxt. Oavsett vad du associerar med ordet ”roligt” vill vi på Wise Professionals att du ska ha den roligaste och mest utvecklande tiden i din karriär när du är hos oss.

Stay curious!

Oavsett roll på Wise Professionals har alla hos oss samma uppdrag: Stay curious! En inställning som drivits fram genom en vilja att förstå, lyssna och ständigt utvecklas. Passion för yrket och en talang för att se människors potential är det gemensamma bränslet som motiverar oss att alltid skapa framgångsrika matchningar. Det är också detta glödande engagemang som gjort att vi lyckats samla några av de bästa i branschen. Tillsammans har vi en unik plattform med en styrka att driva innovation, utmana gamla sanningar och utveckla nya spännande processer ihop med våra samarbetspartners – och kanske dig?

Nyfiken. Passionerad. Modig.

På Wise Professionals får du lära känna många olika typer av människor. Här får du träffa några av våra magiska medarbetare. Alla har sin unika resa och sitt eget WHY, men gemensamt för oss alla är att vi vill ha roligt på jobbet. Vill inte du också det?

En konsultchef med mod och nyfikenhet utan dess like!

Möt Lisa Kayser

En rekryteringskonsult med stor passion och glädje!

Möt Abdullah Uzunel

En rekryteringskonsult som älskar branschen lika mycket som du!

Möt Maggie Klingenstierna

Vilka är Wise?

Wise Professionals grundades år 2008

Wise Professionals är en del av Wise Group som är ett börsnoterat bolag specialiserat på att skapa lönsamma HR-processer som stödjer verksamhetens affärsmål. I bolagsgruppen ingår 7 verksamheter – alla med olika nischer inom rekrytering, konsultuthyrning och strategisk HR. Wise Group startades 2008 och finns på svenska, danska och finska marknaden.

Vi vill sätta människor och organisationer i rörelse. Vi tror på att framgångsrika matchningar leder till en lustfylld och utvecklande vardag där människor och organisationer kan växa tillsammans.

Vill du testa på livet som konsult?

Att vara konsult hos Wise Professionals innebär möjligheten att gå ut på intressanta och spännande uppdrag hos attraktiva arbetsgivare. Vill du veta mer om vad livet som konsult hos Wise Professionals innebär?

Redo för den roligaste tiden i din karriär?

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Blogg

5 sätt att främja psykisk hälsa på jobbet

Vi är alla medvetna om vikten av fysisk hälsa, men låt oss inte glömma bort den osynliga kraften – vår mentala hälsa. Här är några konkreta åtgärder för att främja psykisk hälsa på jobbet.
Blogg

Hur påverkas vi av 24-månadersregeln?

Här är de viktigaste frågeställningarna som diskuterades i Wise Group webinar om 24-månadersregeln i uthyrningslagen.
Event

Uthyrningslagen 24-månadersregel

Event

Wiseful Learning #38

Event

Lönefika för lönechefer 21 maj

Event

Administration Day 2024

Event

Lönefika för lönechefer 18 april

Event

Wiseful Learning #37 – Rekryteringsbolagen – Näringslivets grindvakter

Blogg

4-dagars arbetsvecka: Utopi eller framtidsvision?

Vi har gått från att ställa om snabbt, fokusera kortsiktigt och hålla ut – till att vara i ett nytt normalläge där modellerna för hybridarbete är här för att stanna. När vi nu står här, i början av nästa fas i arbetslivet, vilka är de största utmaningarna? Vi ställde frågan på LinkedIn och fick 194 svar.
Blogg

6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap

I en tid av osäkerhet i omvärlden, påverkad marknad och stora förändringar i arbetsmiljön, är behovet av tryggt ledarskap avgörande. En undersökning visar att nästan 70 procent av medarbetare anser att deras chef har större påverkan på deras psykiska hälsa än deras terapeut och lika mycket som deras partner. Dessa siffror understryker vikten av ledarskapet som avgörande faktor för både företagets utveckling och individens välbefinnande. I den här bloggen delar vi 6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap.
Event

Jobbar du med ekonomi? Kom och fika med oss!

Almondy-kundcase
Success Story

Framgångsrik rekrytering av kvalitetschef

Almondy, det svenska bageriet, vände sig till Wise för att snabbt och effektivt rekrytera en erfaren kvalitet- och hållbarhetschef. Trots stram tidsram levererade Wise en perfekt matchande kandidat, Maria, vilket inte bara överträffade den förväntade tidsplanen utan också resulterade i snabb integration och positiv feedback. En framgångssaga på bara sex veckor!
Blogg

IT-attackers påverkan på löneavdelningens arbete

I dagens digitala arbetsklimat är löneavdelningar över hela världen beroende av IT-system för att effektivt hantera löner och personalinformation. Tyvärr ökar hotet för cyberattacker, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser för företag och deras löneavdelningar. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur en IT-attack kan påverka löneavdelningens arbete och vilka åtgärder som kan behöva vidtas för att skydda mot sådana hot.
Event

Wiseful Learning #36: Vad kan företag vinna genom att addera ljud till sin Employer Branding- och rekryteringskommunikation?

Event

Inspiration Lön 2023 – Sveriges största löneevent

Oscarsteatern
Blogg

Bridging the gap: Kommunikationsutmaningen mellan chefer och TA-funktionen 

I företagsvärlden är  samarbete och  kommunikation nyckeln till  framgång. Detta gäller inte  minst när  det  handlar om Talent Acquisition (TA).  Men  vad  händer när  det  uppstår gap  i kommunikation och  förståelse mellan chefer och  TA-funktionen? I den  här  bloggen dyker vi  djupare in  i dessa utmaningar och  utforskar lösningar. 
Success Story

SGBC saknar nyckelroll i organisationen

Efter att organisationens tidigare utbildningschef bytte till en annan intern roll, stod SGBC inför utmaningen att hitta en lämplig ersättare. Att hitta en person som inte bara har rätt kompetens utan som också kan ta sig an rollen att driva utbildningsavdelningen framåt var av yttersta vikt.
Event

Wiseful Learning #35 – Talent Pipeline – så bygger du kandidatnätverk och går från reaktiv till proaktiv!

Success Story

Kronans Apotek & Apoteksgruppen går ihop

Två bolag blir ett. Wise Professionals anlitas som en oberoende part i en komplex omstrukturering. Syftet är att säkerställa och bevara medarbetarnas integritet och att skapa en rättvis process.
Guide

People Analytics – En guide

Medarbetarna i centrum för verksamhetsutvecklingen
Ta del av mer inspiration

Hör av dig till oss

Välkommen att prata människor, rekrytering och konsultuthyrning med oss. Använd formuläret så återkommer vi inom kort!