Skip to content

Bedrägeriförsök

Vi har ingen vid namn Julian Nordin anställd på Wise Professionals

Vi vill informera våra kunder om att det har rapporterats fall av bedrägeriförsök där bland annat en Julian Nordin använder vårt företagsnamn. Vi vill betona att det inte har skett något intrång på våra plattformar. Vi uppmanar våra kunder och kandidat att vara vaksamma!

För oss är du och din trygghet mycket viktig

I kölvattnet av den teknikutveckling vi ser och kan dra nytta av som människor skapas också nya utmaningar. En av de största utmaningarna är att inte bli utsatt för scam eller bedrägeri. Det är en företeelse som hitintills har rört andra branscher och andra typer av kontakter. Nu har dessvärre de individer som utför dessa brott eller försök till brott, hittat även vår bransch. Vi vill därför beskriva för dig hur du kan säkerställa att du och din data inte hamnar i fel händer när du söker jobb.

Det är viktigt att vara medveten om de vanliga varningssignalerna för bedrägeri och spam. Misstänksamma e-postmeddelanden, okända telefonnummer som ringer eller meddelanden (exempelvis på WhatsApp) där användaren ber dig dela med sig av personlig information bör ses med en viss skepticism. Ta några extra ögonblick för att bedöma situationen innan du agerar.

Läs mer om hur vi tänker kring bedrägeri och spam!