Skip to content

Konsulter och rekrytering i Göteborg

Letar du efter en partner inom proaktiv kompetensförsörjning? Vi är ett rekrytering- och konsultbolag i Göteborg som specialiserar sig inom HR, lön, Talent Acquisition, ekonomi, administration samt marknad och kommunikation. Vi hjälper dig som sitter i Göteborg att sätta planen för er kompetensförsörjning, hjälper er kommunicera med nischade yrkesgrupper och bygger framtidens arbetsplatser där både medarbetare och chefer har kul på jobbet.

Specialiserat rekryteringsföretag i Göteborg

Dags att hitta er nästa superstjärna? Vill ni växa och är i behov av stöd i er rekryteringsprocess? Oavsett vad anledningen till rekryteringen så kan du lita på att Wise Professionals i Göteborg finns här för dig. Vi är specialister på proaktiv kompetensförsörjning. Det betyder att vi är nördigt bra på rekrytering inom våra specialiseringar. Som partner till dig kan du litar på att vi på ett konsultativt sätt stöttar dig från start till slut i rekryteringsprocessen. Som rekryteringsbyrå med expertkonsulter inom administration i Göteborg ska vi både avlasta, förenkla och ge visst motstånd så att resultatet blir av hög kvalitet.

Söker du nytt jobb i Göteborg?

Letar du efter nytt jobb inom något av våra yrkesområden HR, Talent Acquisition, lön, administration, ekonomi eller marknad och kommunikation? Då har du hittat rätt! Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande sammanhang för din nischade yrkesroll. Vi tror på att framgångsrika matchningar som utgår från dina drivkrafter och behov leder till en lustfylld och utvecklande vardag där du tillsammans med din organisation kan växa.

Konsultbolag i Göteborg som sätter verksamheter i rörelse!  

Våra konsulter i Göteborg kommer snabbt och enkelt in i verksamheten och stöttar dig i dem utmaningarna du har. Oavsett om du behöver hjälp med den dagliga driften, digitaliseringsprojekt eller ett förändringsarbete så stöttar vi dig där du behöver hjälp.

Rekrytering av specialister i Göteborg

Wise Professionals i Göteborg arbetar proaktivt med kompetensförsörjning och har stort fokus på kandidatresan. Vi hjälper dig som bolag att förstå helheten, arbeta proaktivt med rekrytering och er kompetensförsörjning så att ni kan arbeta mot era uppsatta mål. Med oss som partner får du både stöd i hur ni arbetar strategiskt med kompetensförsörjning men också snabbt hjälp med ert nuvarande rekryteringsbehov.

Kandidater och konsulter i fokus

Hos oss på Wise Professionals sätter vi alltid kandidaterna och konsulterna i fokus. Vi var bland dom första att prata om kandidatresan som något avgörande för att lyckas med er kompetensförsörjning. Vi försöker alltid skapa en kandidatresa där individens kompetens och behov är i fokus. Bra och snabb återkoppling, förståelse för deras utmaningar och konkret feedback gör att våra kandidater och konsulter kommer tillbaka när det är dags för nästa steg i karriären.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig skapa den bästa kandidatresan!