Göteborg

Rekryteringsföretag i Göteborg

Behöver du hjälp?

Bli kontaktad av en rådgivare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar en rådgivare från Göteborgskontoret dig inom kort.

Alltid bäst tillsammans

Rekryteringsföretag i Göteborg med innovationsanda

Välkommen till ett rekryteringsföretag i Göteborg som jobbar fördomsfritt och kompetensbaserat! Genom att värdera kandidatens upplevelse och sätta människan i centrum är vi det rekryteringsföretaget i Göteborg som blivit framgångsrika i att matcha rätt kompetens med rätt företag. Vi hjälper dig med rekrytering av chefer och specialister inom HR, lön, administration, ekonomi, finans, marknad och kommunikation. Tack vare vårt stora och breda nätverk med både erfarna ledare och spetskompetenser har vi bästa tänkbara förutsättningar att rekrytera i Göteborg med omnejd.

Vi hjälper dig både att rekrytera i Göteborg och stötta upp din HR-avdelning eller rekryteringsfunktion med rådgivning, strategier, utbildningar och workshops. Våra fokusområden är Employer Branding, kompetensförsörjning, kompetensbaserad rekrytering, onboarding, kandidatupplevelse och attraktion.

Är du i behov av att hyra en konsult eller ta in en mer kvalificerad resurs genom Interim Management? Kontakta oss!

Vi finns i fler städer

Kontakta något av våra andra kontor

Rekrytering handlar om att se människor. Vi på Wise Professionals tror på att skapa avgörande möten där upplevelse och utveckling går hand i hand med resultat och tillväxt. För när du sätter människan i centrum får du hållbara arbetsgivare och välmående, produktiva medarbetare. Genom en stark tro på innovation och ständigt lärande är vi en långsiktig partner för HR-avdelningar som vill ta sig till nästa nivå.

Oavsett roll på Wise Professionals har alla hos oss samma arbetsbeskrivning: Stay curious! En inställning som drivits fram genom en vilja att förstå, lyssna och ständigt utvecklas. Passion för yrket och en talang för att se människors potential är det gemensamma bränslet som motiverar oss att alltid skapa matchningar och ta fram strategier vi verkligen tror på.

Vi har lokala kontor och rekryterare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Välkommen att kontakta det kontor som passar dig!