Skip to content

Lönespecialist med HR-inriktning

Stockholm
Ansök senast 31 Mar 2024
Är du ute efter en ny utmaning som lönespecialist men även intresse för HR frågor? Vi ser ett ökat behov av våra kunder efter konsulter med lönekunskap som vill ha en blandad HR- och löneroll. Lägg in en ansökan idag för din nästa drömtjänst!

Vill du arbeta som Lönespecialist och HR frågor? Se hit!

Just nu ser vi ett extra stort intresse hos våra kunder med placering i Stockholm för dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta som antingen lönespecialist eller lönekoordinator samt stötta upp som HR-administratör.

Din bakgrund
För att trivas behöver du vara bekväm i rollen som lönespecialist. Du är en prestigelös person som är självgående i dina arbetsuppgifter då denna rollen ofta innebär att du är ensamt ansvarig över lön. Du agerar beslutsamt och tänker nytt med en ständig vilja att förbättra dig själv och ditt arbete.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete med lön och är nyfiken på at lära dig mer inom HR. Lönen kommer antigen skötas på plats eller av en extern leverantör. Vi ser behovet av erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen. Tjänsterna kan innebära mycket administrativt arbete så du behöver du ha en god organisationsförmåga samt motiveras av den sortens arbete.

Låter det intressant?
Registrera i så fall ditt CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil.

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Om oss på Wise Professionals inriktning Lön
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur vår rekryteringsprocess ser ut! Du når mig, Emma Gärdebäck på emma.gardeback@wise.se

Vi ser fram emot att höra från dig! Detta är en öppen annons och vi kontaktar kandidater löpande när matchande uppdra kommer in!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal

Liknande jobb