Skip to content

Talent Acquisition Partner till Hifab Group

Stockholm
Ansök senast 16 Jun 2024
Hifab ska utveckla sin förmåga att strategiskt rekrytera de talanger som kan bidra till att bygga nästa generation konsultbolag inom samhällsbyggnad. Därför söker vi en Talent Acquisition Partner som tillsammans med ledningen kan driva den utvecklingen.

Om Hifab
Hifab är ett konsultbolag inom fastigheter och samhällsbyggnad som erbjuder strategi i förändring, ledning i projekt och tekniska tjänster inom förvaltning. Vi finns representerade över hela Sverige och våra kunder är fastighetsbolag, hyresgäster, kommuner och regioner, energiproducerande bolag och industribolag. Hifab grundades 1947, omsätter 300 miljoner och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Din nya roll
Du kommer att driva kompetensbaserade rekryteringsprocesser från attraktion till pre-boarding för hela vår verksamhet. Du kommer att stötta i hela rekryteringsprocessen och säkerställa att vi är proaktiva och jobbar utifrån våra strategiska mål. Som en del av vår affärsutveckling kommer du att arbeta med talangförsörjning och hur vi attraherar rätt kandidater. Tillsammans med ledningen kommer du att utveckla vårt Employer Branding arbete och vårt EVP. Vi erbjuder en bred roll med stora möjligheter att både påverka och utvecklas.

Vi sitter på ett fint kontor i norra Vasastaden (Sveavägen 163) i Stockholm, men jobbar givetvis flexibelt utifrån våra roller och uppdrag.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvara och driva kompetensbaserade rekryteringsprocesser från start till mål.
 • Kontinuerligt identifiera, utveckla och förfina befintliga rutiner och processer inom området.
 • Vara med och driva talangförsörjningen som en del av affärsutvecklingen, i nära samarbete med vår affärsutvecklingschef och strategichef.
 • Kontinuerligt identifiera kompetensförsörjningsbehov och stötta i framtagandet av nya rekryteringsplaner proaktivt.
 • Driva Talent Managementfrågor som kompetensutveckling och internt lärande samt kunskapsväxling.
 • Bidra till att utveckla employer Branding arbetet och EVP tillsammans med strategichef, marknadschef och ledning.
 • Vara med och stötta i den bredare HR-agendan som onboarding, chefsstöd och att digitalisera HR processerna.

För att lyckas i rollen har du:

 • Flera års erfarenhet från operativ rekrytering och tidigare ansvarat för att driva kompetensbaserade rekryteringsprocesser, samt arbetat med testverktyg i rekryteringsprocessen.
 • Erfarenhet av att arbeta inom konsultbranschen eller inom en likvärdig snabbrörlig bransch.
 • Erfarenhet av att arbeta med sourcing (LinkedIn och eventuellt andra plattformar) och att bygga kandidatpipelines.
 • Det är meriterande om du tidigare arbetat med att tillsätta tjänster inom samhällsbyggnad, roller som managementkonsulter och tekniska tjänster.
 • En relevant högskoleutbildning inom HR eller annat relevant område.
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Vi ser i dig en individ med starkt eget driv och hög samarbetsförmåga. Framgångsfaktorer vi ser är god struktur och kvalitet i alla moment samt en rådgivande och affärsmässig approach. Vi uppskattar din förmåga att ta ägandeskap, vara förändringsagent och ta egna initiativ.

Fortsatt intresserad?
För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila mig Abdullah Uzunel på abdullah.uzunel@wise.se.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Föräldralön, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb