Skip to content

Lönespecialist

Stockholm
Ansök senast 20 Jun 2024
Är du sugen på nya utmaningar och vill ge dig in i ett spännande uppdrag som lönespecialist? I denna roll får du chansen att jobba i en spännande roll tillsammans med ett härligt team!

Nu söker vi dig som vill ha ett långt och fartfyllt uppdrag hos vår kund! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i augusti och pågår ca 6 månader fram. Kunden sitter i fina lokaler i Södertälje och erbjuder en hybridlösning med två dagar i veckan på plats på kontoret.

Ditt uppdrag
I ditt uppdrag som lönespecialist kommer du att arbeta med löpande lönehantering i lönesystemet SD Worx. Du kommer att tillhöra ett härligt team med kompetenta kollegor som befinner sig i en förändringsresa där ni tillsammans jobbar processinriktad med lönehanteringen. I arbetet ingår löpande kontakt med chefer och medarbetare samt HR. Kunden har flera olika kollektivavtal och arbetet kräver att du kan tolka lagar och avtal.

Din bakgrund
Vi söker dig som sedan tidigare har några års erfarenhet av hela lönekedjan och är van vid att arbeta självständigt. Utifrån att ha den erfarenheten tror vi att du är en positiv lagspelare som trivs med att jobba i team. Du är konsultativ och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har ett intresse för system, utveckling av processer samt är prestigelös och serviceinriktad, vidare är det starkt meriterande om du har erfarenhet av SD Worx.

Stämmer detta in på dig? Då tror vi att du kommer trivas bra hos vår kund då kulturen på löneavdelningen präglas av glädje och teamkänsla där alla är med och bidrar till god stämning och goda resultat.

När du blir en av oss
Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Gabriella Olaison (gabriella.olaison@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal

Liknande jobb