Om Wise Professionals

 Vi blir glada när människor som jobbar med oss, kallar oss tillräckligt små för att vara personliga och tillräckligt stora för att vara en långsiktig partner. Det är så vi vill uppfattas, det är därför vi vill bli valda. Att vi nyfiket utmanar både oss själva och branschen är också en stor del av vår styrka och personlighet. En styrka som gör att vi kan fortsätta vara specialister på attraktion och rekrytering – även i en föränderlig tid, och en spännande men oviss framtid.

Det här är vi

Vi är 80 passionerade rekryteringskonsulter som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker för att hitta rätt person till rätt jobb. Vi vill förändra synen på rekrytering – från traditionell bemanning, till en fullskalig Rekryteringsbyrå. En byrå som driver positiv och värdeskapande förändring genom kvalitativa och hållbara lösningar för både arbetsgivare och arbetstagare. Allt anpassat efter din specifika situation och en positiv syn på en föränderlig tid.

Hantverket

Att leda rekryteringsprocesser och skapa kommunikation som attraherar rätt kandidater är ett hantverk som kräver en ständig utveckling. Vi vidareutbildar både oss själva och våra kunder i kvalitetssäkrade metoder för att hitta och rekrytera rätt person, i rätt tid och över tid.

Nätverket

Under våra tio år i branschen har vi byggt upp ett kandidatnätverk som består av både aktivt sökande och personer som kan tänka sig att byta jobb, bara rätt roll och tillfälle uppstår. Många av våra kandidater har senare blivit våra kunder – ett gott och hållbart betyg tycker vi.

Framåtandan

Vi är nyfikna specialister och vi vet att attraktion och rekrytering kan och behöver bli en mycket bättre upplevelse för alla inblandade – för rekryterande chefer och framförallt för kandidater. Därför arbetar vi aktivt för att stärka kandidatupplevelsen i Sverige, bland annat genom att hjälpa företag att mäta och förbättra den, samt kontinuerligt ta tempen på hur svenska företag presterar inom området.

 

Välkommen till Wise Professionals!

Våra tjänster

Våra specialistområden

Wise Professionals – en del av Wise Group

Wise Professionals är sedan starten 2008 en del av Wise Group – en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR. Wise Group erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma.

Vill du veta mer om de olika bolagen inom gruppen? Läs mer och hitta kontaktuppgifter på Wise Group’s hemsida.

 

12 verksamheter - en stark nordisk koncern

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors.

Läs mer om oss