Om Wise Professionals

Tillräckligt små för att vara personliga och tillräckligt stora för att vara en långsiktig partner – så brukar många av våra kunder, kandidater och konsulter uttrycka sig när vi frågar om Wise Professionals och de beskriver varför de väljer oss. Det är egentligen rätt enkelt – vi är specialister på attraktion och rekrytering och sedan är resten variationer på det temat.

Nyfikna och nördiga

Eftersom vi är nyfikna och djupt intresserade av att göra skillnad på riktigt så arbetar vi nära våra kunder och skapar värde när vi delar och kan lösa deras frågor och problem. Eller överraska med initiativ och förslag. Vi vill hela tiden bli bättre på det vi gör. I kölvattnet av det, för att kunna göra det, för att vara bättre riggade för att göra det, för att det ska vara enklare och roligare och mer relevant, har vi utvecklat olika nischade affärsområden och brands. Vi älskar koncept och paketeringar och “strössel” – små tilläggstjänster som ger mervärde. Lika självklart är det att sådant som inte fungerar tar vi bort. “Att ständigt förnya synen på rekrytering” är vårt Why så vi kommer alltid vara i rörelse och på väg.

”Oavsett hur du kommer till oss – som beställare, som kandidat eller som konsult så kommer du märka att det genomsyras av konsultens utmärkande drag – fokus. Vi har ett nördigt intresse för hantverket som vi ständigt får utforska genom att utöva det. Vi träffar väldigt många människor.”

Under de 10 åren som vi funnits har vi genomfört hundratusentals personliga möten, tillsammans har vi över 12 000 möten per år. Det är kärnan i allt. Vi är experter på bemötande och på det personliga mötet – allt syftar till detta eftersom det är där det händer. Det är vårt främsta verktyg och vår källa till att skapa både värde och upplevelse. Vi fortsätter på inslagen väg. Som framtidsscenario så vill vi bli mer och mer av en levande mötesplats, en hubb för allt och alla som rör rekrytering oavsett gränsnitt, kanal eller medium.

Välkommen till Wise Professionals!

 

Kontakta oss gärna

Vill du veta mer?

Vill du veta mer? Ange namn och telefonummer så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höras!

 

 

Wise Professionals – en del av Wise Group

Wise Professionals är sedan starten 2008 en del av Wise Group – en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR. Wise Group erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma.

Vill du veta mer om de olika bolagen inom gruppen? Läs mer och hitta kontaktuppgifter på Wise Group’s hemsida.

 

Våra andra specialistområden

Läs mer om oss