Om Wise Professionals

Tillräckligt små för att vara personliga och tillräckligt stora för att vara en långsiktig partner – så brukar många av våra kunder, kandidater och konsulter uttrycka sig när vi frågar om Wise Professionals och de beskriver varför de väljer oss. Det är egentligen rätt enkelt – vi är specialister på attraktion och rekrytering och sedan är resten variationer på det temat.

Nyfikna och nördiga

Vi är 80 passionerade rekryteringskonsulter som drivs av att hitta rätt person, till rätt jobb och att förändra synen på rekrytering – från traditionell bemanning, till en fullskalig Rekryteringsbyrå med en ny syn rekrytering och konsultuthyrning som kvalitativa och hållbara lösningar för både arbetsgivare och arbetstagare. Allt anpassat efter din specifika situation.

Hantverket

Att leda rekryteringsprocesser och skapa kommunikation som attraherar rätt kandidater är ett hantverk som vi ständigt utvecklar. Vi vidareutbildar både oss själva och våra kunder i kvalitetssäkrade metoder för att hitta och rekrytera rätt person i rätt tid.

Nätverket

Under våra tio år i branschen har vi byggt upp ett kandidatnätverk som består av både aktivt sökande och personer som kan tänka sig att byta jobb, bara rätt tjänst och tillfälle uppstår. Många av våra kandidater har senare blivit våra kunder – ett gott betyg tycker vi.

Passionen

Vi är nördiga, nyfikna och vi vet att attraktion och rekrytering kan bli en mycket bättre upplevelse för alla inblandade – för rekryterande chefer och framförallt för kandidater. Därför arbetar vi sedan många år för att förbättra kandidatupplevelsen och sedan 2017 delar vi ut Candidate Experience Award till den arbetsgivare som levererat den bästa kandidatupplevelsen.

 

Välkommen till Wise Professionals!

Våra tjänster

Våra specialistområden

Wise Professionals – en del av Wise Group

Wise Professionals är sedan starten 2008 en del av Wise Group – en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR. Wise Group erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma.

Vill du veta mer om de olika bolagen inom gruppen? Läs mer och hitta kontaktuppgifter på Wise Group’s hemsida.

 

12 verksamheter - en stark nordisk koncern

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors.

Läs mer om oss