Registrera dig

Välkommen till oss

På några snabba klick

Registrera ditt CV hos oss

Välkommen att registrera ditt CV hos oss! Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Kandidatupplevelse

01.

HR

Ända sedan starten för tio år sedan har HR varit det främsta kompetensområdet för vår rekrytering, och det har förblivit kärnan för oss. Är du intresserad av fast arbete eller konsultuppdrag inom HR?

Employer Branding

02.

Lön

Wise Professionals har under flera år arbetat fokuserat med att förstå, utveckla och attrahera marknadens bästa lönespecialister. För oss räcker det inte med att bara hitta rätt person till rätt plats, vi vill förstå de drivkrafter, önskemål och ambitioner som driver våra lönespecialister framåt. Intresserad?

wise professionals

03.

Ekonomi & finans

EQonomy är affärsområdet inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer med EQ. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans. Vi söker alltid affärsorienterade ekonomer inom ekonomi, bank och finans samt försäkring. Är det du?

kompetensbaserad rekrytering

04.

Marknad & kommunikation

KIMM är ett specialistområde inom Wise Professionals där vi matchar chefer och specialister inom marknad och kommunikation. Vi har erfarenhet av att samarbeta med alltifrån starka varumärken inom FMCG, media och byggbranschen till idéburna organisationer, start-ups, byråer och digital kompetens. Hoppas du är intresserad av oss!

05.

Business Administration

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som administrativ chef, VD- och ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, projektkoordinator, administratör och sälj-, inköp- och kontorsassistent.

06.

Chefer & specialister

Vi arbetar även med en bredd av roller som inte faller under något att våra affärsområden. Känner du igen dig?