Välkommen till oss

HR

Ända sedan starten för tio år sedan har HR varit det främsta kompetensområdet för vår rekrytering, och det har förblivit kärnan för oss. Är du intresserad av fast arbete eller konsultuppdrag inom HR?

REGISTRERA DIG HÄR

Lön

Wise Professionals har under flera år arbetat fokuserat med att förstå, utveckla och attrahera marknadens bästa lönespecialister. För oss räcker det inte med att bara hitta rätt person till rätt plats, vi vill förstå de drivkrafter, önskemål och ambitioner som driver våra lönespecialister framåt. Intresserad?

REGISTRERA DIG HÄR

Ekonomi & Finans

EQonomy är affärsområdet inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer med EQ. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans. Vi söker alltid affärsorienterade ekonomer inom ekonomi, bank & finans och försäkring. Är det du?

REGISTRERA DIG HÄR

Marknad & Kommunikation

KIMM är ett affärsområde inom Wise Professionals och står för kommunikation, information, marknad & media. Vi har erfarenhet av att samarbeta med alltifrån starka varumärken inom FMCG, media och byggbranschen till idéburna organisationer, start-ups, byråer och digital kompetens är hett. Hoppas du är intresserad av oss!

REGISTRERA DIG HÄR

Business Administration

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Inköp- och Kontorsassistent.

REGISTRERA DIG HÄR

Övrigt

Vi arbetar även med en bredd av roller som inte faller under något att våra affärsområden. Känner du igen dig?

REGISTRERA DIG HÄR