Skip to content

Registrera ditt CV

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss! kandidatservice@wise.se eller 073-526 27 08

Välj det område som passar dig!

Lön

Wise Professionals har under flera år arbetat fokuserat med att förstå, utveckla och attrahera marknadens bästa lönespecialister.

HR

Ända sedan starten för tio år sedan har HR varit det främsta kompetensområdet för vår rekrytering, och det har förblivit kärnan för oss. Är du intresserad av fast arbete eller konsultuppdrag inom HR?

Talent Acquisition

Med nyfikenhet, kreativa lösningar och med lång erfarenhet inom branschen ser vi till att du hittar det jobb inom Talent Acquisition du faktiskt vill ha!

Administration

Med stor passion ser vi till att höja statusen för alla Sveriges administratörer. När det kommer till kompetensförsörjning inom administration är vi det självklara valet.

Ekonomi

Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans. Vi söker alltid affärsorienterade ekonomer inom ekonomi, bank och finans samt försäkring. Är det du?

Marknad & kommunikation

Vi kan rekrytering och konsultlösningar inom marknad och kommunikation. Våra specialister hjälper dig snabbt och enkelt att hitta den kompetens du behöver för att bygga framtidens marknadsteam.

Chefer & specialister

Vi har länge arbetat fokuserat med att förstå, utveckla och attrahera marknadens bästa chefer och specialister. Är du intresserad av fast arbete eller konsultuppdrag?

Redo för den roligast tiden i din karriär?