Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Stockholm
Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.Varför ska du arbeta på Nabo?Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala.

Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service. Nabo är lite som stödhjul för brf-styrelsen. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar brf:en allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag.

På Nabo jobbar ca hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet. Läs gärna mer om oss på www.nabo.se

Om rollenDu kommer arbeta i en grupp med andra ekonomiska förvaltare där du ansvarar för ett antal föreningar och kommunicerar med styrelsen i ärenden, per telefon och i möten. Din placering blir på vårt kontor i Sickla Köpkvarter eller vid Slussen. Arbetet innebär att du bland annat jobbar med följande för dina kunder:

 • Ekonomisk rådgivning och stöd till styrelser
 • Redovisning och avstämningar
 • Bokslut och deklarationer
 • Ekonomisk rapportering
 • Låneupphandlingar
 • Ekonomiska analyser
 • Administrativa uppgifter kopplade till ditt ansvarsområde

Är det dig vi söker?För att trivas i rollen som ekonomisk förvaltare hos oss på Nabo ser vi gärna att du har en civilekonomutbildning eller en annan KY/YH utbildning inom ekonomi. För denna roll behöver vi en ekonom som har tidigare erfarenhet av bokföring och kontering i reskontra eller huvudbok. Du har god förståelse för hur bokföringen fungerar samt har självständigt stämt av konton inför bokslut. Vi tror att du antingen har arbetat inom kund- eller leverantörsreskontra och vill fortsätta utvecklas inom löpande redovisning och bokslut eller att du idag arbetar med redovisning men vill fördjupa och utveckla dina kunskaper här.

Har du erfarenhet av att självständigt upprätta kvartals- och årsbokslut samt inkomstdeklarationer är detta meriterande. Likaså om du har tidigare erfarenhet av bostadsrättsföreningar och styrelsearbete.

Som person har du en positiv inställning, är lösningsorienterad och tar gärna ansvar. Du har en analytisk förmåga och kan planera både på kort och lång sikt. Att arbeta som ekonomisk förvaltare hos oss innebär att jobba med kvalitet och service i allt du gör. Du gillar att hjälpa dina kollegor, driva projekt tillsammans och samarbeta men du trivs också med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Att bygga och utveckla relationer med kollegor och kunder är något som ger dig energi. Du har förmågan att anpassa din kommunikation efter den du talar med och du trivs med att hjälpa andra, men du kan också avgöra när du behöver ifrågasätta eller utmana din motpart. För oss är det viktigt att du känner med våra värderingar och gillar när du får vara involverad i det som händer.

Ytterligare information om tjänsten

 • Tillsvidare, heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 • Fast månadslön.
 • Våra arbetstider är 8 timmar per dag och kan förläggas mellan 07-18. Vi tillämpar flextid. Kvällsmöten kan förekomma.
 • Försäkringar och pension enligt policy.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Nabo med EQonomy/Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Forsman på sofie.forsman@wise.se.

Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen, därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter