Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

UX-designer till kommunikationsbyrå

Stockholm
Till en kommunikationsbyrå i centrala Stockholm söker vi nu en UX-designer. Det här är ett konsultuppdrag som beräknas starta redan i januari. I uppdraget samarbetar du nära AD, Designer och en senior UX/UI-designer (deltid). Det här är ett spännande uppdrag som erbjuder många omväxlande arbetsuppgifter och en möjlighet att få vara med och utvecklas tillsammans med byråns kund. Om du tycker det låter som ett kul uppdrag och är tillgänglig i januari – då tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag!

I rollen som UX-designer jobbar du nära samt projektleder vår uppdragsgivares kund inom bank. Här arbetar du med att översätta idéer och affärskrav till prototyper och användarflöden för deras digitala plattformar. I det här fallet främst en kundportal samt en app. För att uppnå maximal kundanpassning är du delaktig i processen från början. Dina leveranser består av skisser i inledande faser för att allteftersom övergå till klickbara wireframes och sedan slutlig design. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm i trevliga lokaler på Birger Jarlsgatan. Här blir du en del av ett gäng engagerade kreatörer, frilansare, designers och produktionsledare.

Din erfarenhet:

  • Har arbetat i en liknande roll, gärna 2-3 år och har medieutbildning inom webb/design från exempelvis Berghs, Hyper Island eller högskola/universitet, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Förståelse och kunskap för teknik, grundstrukturer, beteendepsykologi och konverteringsoptimering
  • Förståelse för beteenden och aktivt arbeta med optimering
  • Har använt dig av grafiska verktyg och skissverktyg som Sketch, Invision och gärna Adobe Creative Cloud

För att du ska trivas hos vår uppdragsgivare uppskattar du en miljö där det går undan och där du är en självklar lagspelare men också van vid att arbeta självständigt. Du är högst delaktig från idégenerering till praktiskt genomförande. Du har intresse för psykologin bakom kundens agerande och drivs av att kontinuerligt förbättra användarupplevelsen i digitala kanaler. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är nyfiken och har en analytisk förmåga som du omsätter i skarpa förslag på hur vi kan öka vår kunds konverteringsgrad i digitala flöden. Som person är du social, serviceinriktad och positiv. Det är även viktigt att du är självgående med hög prestationsförmåga, och samtidigt fungerar bra i grupp. Du har ett transparent arbetssätt och agerar ödmjukt inför andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta enligt agil metodik. För rollen krävs en god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. I och med den snabba utveckling som sker på marknaden är det av stor vikt att du brinner för ditt område och håller dig uppdaterad inom ditt område.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Om du har, önskar vi redan i din ansökan att ta del av din portfolio. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Sabina, (sa@kimm.se) Charlotte (charlotte.Wilhelmsson@wiseit.se) samt Hanna (hanna.jalex@wiseit.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal