Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

BRF-administratör till Bonava

Stockholm
Har du erfarenhet från administrativt arbete och tycker det är spännande med bostadsrättsföreningsfrågor, fastigheter och nyproduktion? Tycker du dessutom om att ha flera olika kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Till Bonava i Stockholm söker vi nu en Bostadsrättsförenings-Administratör. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace med start omgående. Uppdraget är på heltid i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att utgå från huvudkontoret på Lindhagensgatan 72 men rollen erbjuder också mycket flexibilitet i form av hemarbete.

Ditt uppdrag
I din roll som BRF-Administratör kommer du ansvara för de administrativa processerna kring bostadsrättsföreningarna. Som administrativt stöd kommer du främst att ansvara för dokument- och avtalshantering samt ha ett tätt samarbete med kollegor på kontoret. I rollen ingår även en del koordinerande uppgifter där du har kontakt med många olika parter, både internt och externt. Resor och kvällsarbete kan tillkomma vid enstaka tillfällen.

Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Huvudsaklig kontakt med styrelseledamöter, kunder, mäklare och ekonomisk förvaltare
  • Förbereda, kalla och delta i styrelsemöten & stämmor samt protokollföra dessa
  • Informera och bistå med material till kunder och säljare kring bostadsrättsföreningar
  • Arkivering/sortering av inkomna avtal/handlingar kring de olika bostadsrättsföreningarna
  • Administration av insatsgarantier
  • Boka lokaler, upprätta kallelser och skicka kallelser med post inför stämma
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med administration, gärna inom fastighetsbranschen. Som person är du mycket strukturerad i ditt arbetssätt och är administrativt lagd i ditt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat med bostadsrättsföreningar samt en fördel om det finns intresse för såväl Brf-frågor som för fastigheter och nyproduktion. Du är trygg i dig själv som person och klarar på egen hand av att planera, organisera och ansvara för ditt arbete. Vi ser att du är strukturerad, flexibel, hittar lösningar och att du uppskattar att ha många kontaktytor både internt och externt, som du hanterar med lätthet. Du känner dig trygg i Officepaketet och du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Om Bonava
Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa med syftet att skapa lyckliga grannskap för fler. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Norge, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 15,5 miljarder kronor år 2021. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

Brinner du för att arbeta med analyser och få vara delaktig i ”den största affären i en människas liv”? Då har du kommit rätt! Bonava bygger inte bara hus, vi skapar både hem och levande platser där människor känner sig hemma och vill leva sina liv.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvariga för rollen är Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal