Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Grafisk Formgivare till konsultuppdrag

Stockholm
Nu söker vi en Grafisk Formgivare till vår uppdragsgivares inhouseavdelning. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i tre månader, med goda möjligheter till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Som grafisk formgivare kommer du arbeta med att ta fram layout och original på bl.a. reklamblad, broschyrer, butikskampanjer, annonser samt internt supportmaterial till andra avdelningar. Allt detta i linje med kommunikationskoncept och grafiska profil. I arbetet ligger också ett ansvar för att uppdatera bilddatabas samt att hålla kontakt med tryckerier och övriga samarbetspartners. Ett plus är om du har lätt för att uttrycka dig i ord då rollen kan komma att omfatta lättare copywriting. Avdelningen består idag av nio grafiska formgivare, två copywriters, en projektledare en och marknadskoordinator. Vi sitter tillsammans i trevliga lokaler i Solna.

Erfarenhet:

  • Du är en form- och stilsäker grafisk formgivare/originalare som har en förmåga att inspirera din omgivning.
  • Vi söker en person som har många idéer och som på ett lyhört och kreativt sätt kan paketera och illustrera dessa.
  • Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom formgivning och några års arbetslivserfarenhet av grafiskt arbete från en inhouse- eller reklambyrå.
  • Kunskaper i kommunikation och copy är meriterande.
  • Du arbetar obehindrat i programmen Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator och Acrobat).
  • Har du dessutom en dokumenterad erfarenhet av produktfotografering och bildretusch ser vi det som ett plus.
  • Vi ser gärna att du självständigt har utvecklat kampanjer och koncept samt har känsla för foto, form och grafisk design.
  • Kunskap i tyska är meriterande.

Som person är du noggrann, flexibel och gillar ett högt tempo. Du trivs när du får kombinera ett kreativt arbete med ett strukturerat arbetssätt och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete.

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal