Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Pfieffer Vacuum söker en Säljadministratör

Stockholm
Är du en initiativtagande, relationsbyggande och administrativ person? Trivs du att arbeta strukturerat och att ge bästa möjliga service? Vi söker nu dig som vill arbeta som Säljadministratör och utvecklas inom ett internationellt företag som är en ledande leverantör inom vakuumlösningar.

Pfeiffer Vacuum söker nu en Säljadministratör till deras kontor i Upplands Väsby med omgående start. Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på The Pace på heltid, initialt på sex månader med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering hos kunden.

Ditt uppdrag
I rollen som Säljadministratör kommer du att ha en viktig del i säljteamet om tre personer där du arbetar tätt med dina kollegor och supporterar säljarna från första kontakt med kund till avslutad order. Du kommer ansvara för att ta emot och registrera inkommande kundärenden i interna system, orderhantering och på sikt hantera fakturering. Som Säljadministratör har du breda kontaktytor, både internt och externt, där du ansvarar för att utveckla samarbetet med kunder och kollegor samt bygga goda och långsiktiga relationer och säkerställer hög kvalitet av service. Du kommer att ta emot inkommande förfrågningar via telefon och mejl, både från befintliga och nya kunder, vilket kräver att du är kommunikativ i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Du har en viktig roll i teamet för att säkerställa att säljprocessen flyter på smidigt och kommer att utgå från kontoret i Upplands Väsby.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Lägga in kundorder i affärssystemet
  • Beställa material för leverans direkt till lager
  • Registrera inleveranser till lager
  • Hantera inkommande förfrågningar via samtal och mejl.
  • Uppföljning av leveranser

 

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet inom administration och service, där vi gärna ser att du har erfarenhet som Säljadministratör eller liknande roll. Du är effektiv och noggrann i ditt arbete samt trivs att arbeta strukturerat. Du har en positiv inställning och att arbeta i ett högt tempo samt kunna hantera många ärenden samtidigt är inget problem för dig. Vidare ser vi att du är lyhörd gentemot kund och kollegor samt trivs att leverera en hög nivå av service. För av att vara framgångsrik i rollen som Säljadministratör är du social, prestigelös och gillar att hugga i där det behövs.

Pfeiffer Vaccum är ett internationellt bolag vilket kräver att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du förstår tyska och/eller franska.

Om Pfeiffer Vacuum
Pfeiffer Vacuum är en ledande leverantör av vakuumlösningar med över 3 400 anställda på mer än 25 platser runt om i världen. I Sverige är vi 17 engagerade kollegor som arbetar med sälj och service för hela Norden med huvudkontor i Upplands Väsby.

Vi står för innovativa och pålitliga produkter, kompetent rådgivning och att ge förstklassig service. I mer än 130 år har vi satt standarder för vakuumteknik och en viktig milstolpe var uppfinningen av turbopumpen för mer än 60 år sedan.

Du erbjuds en och kommunikativ tjänst där du får arbeta i en positiv och trevlig miljö, där bolaget satsar på att utveckla verksamheten framåt!

Läs mer på www.pfeiffer-vacuum.com och/eller ta del av YouTube-filmen nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=n0jqjSAhobY

 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal