Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Business Controller till Visolit

Stockholm
Nu finns en unik möjlighet att få vara del av en mycket spännande roll i en framtidsbransch inom IT-infrastruktur och Cloud-tjänster där du har möjlighet att utvecklas, bygga kompetens och vara med på en mycket spännande resa där du är med och gör skillnad.

Om rollen
I din roll arbetar du nära verksamheten och med många kontaktytor i bolaget. Du arbetar tätt med CFO, regionala controllers, redovisningschef och Revenue Assurance team och är en del av ett starkt och engagerat Finance team med kompetenta medarbetare.

Som Business Controller kommer du att ha mandat för att driva och utveckla de förändringar som krävs för utveckling och digitalisering av den finansiella uppföljningen av bolaget och regionernas resultat. Din roll innefattar även:

  • Processägarskap för Business Controlling i bolaget och regionerna
  • Aktivt ägandeskap för egna områden såsom säljrapportering och KPI-rapportering
  • Ansvar för Forecastprocessen
  • Förbättringsarbete av process för resultatanalys, uppföljning, budget och månatlig Forecast tillsammans med CFO
  • Analyser i samband med förvärv och fusioner

Din erfarenhet
Du har en ekonomisk examen inom företagsekonomi från högskola eller universitet. Du är en person som har erfarenhet från ett flertal olika verksamheter med insikt i olika sätt att bedriva analysarbete, rapportering och förändringsarbete mot olika typer av management.
Det finns ett stort behov i organisationen av en starkt analytisk person med hög arbetskapacitet som tycker om att vara med och driva affären och som stimuleras av att fortsätta bygga upp en professionell controllingstruktur. Det är meriterande om du har arbetat några år i en likartad roll. Vi söker dig som har väldigt goda kunskaper och insikt i finansiell redovisning. Har du arbetat i IT branschen och/eller i ett företag med stark tillväxt ser vi detta som mycket positivt. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och MS produkter. Visolit använder Microsoft tjänster såsom Teams, Outlook, Sharepoint, Power BI och Office 365. Du har ett stort intresse för teknik och IT samt lätt för att lära och förstå system. En fördel är också om du har arbetat i SAP och Power BI.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en person som vågar testa nya sätt att göra saker på och kan komma med initiativ, som kan ifrågasätta och utmana, och som har styrka att driva sitt arbete i mål. Du har hög analytisk förmåga och arbetar med ett starkt driv på ett strukturerat sätt. Som person har du ett nyfiket förhållningssätt och är en genuin teamspelare som har förmåga att arbeta kross-funktionellt med olika delar av organisationen.

Vilka är vi?
Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. Visolit har haft en stark tillväxtresa de senaste åren och kommer fortsätta växa både organiskt men också via förvärv.

Vårt motto är ”Every challange needs a partner”, så oavsett vilken utmaning kunden står inför ska de veta att Visolit är en partner att lita på. Vi tror på att potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowlege, Achive together och Empower change. Vi har ca 1 100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2 000 kunder i Norden. Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling.

Vi erbjuder
En tjänst i ett lönsamt snabbväxande teknikbolag där du får arbeta med högt kvalificerade kollegor.
För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi sätter trivsel och arbetsmiljöfrågorna högt på agendan.
En spännande roll där du bidrar, är delaktig och kan påverka. 

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Visolit med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några urvalsfrågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Forsman på sofie.forsman@wise.se.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter