Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Webbredaktör till Dahl

Stockholm
Är du en Webbredaktör som trivs med att arbeta både med innehåll och utveckling? Då kanske du vill anta rollen som Webbredaktör hos Dahl i Stockholm, start redan i juni eller efter överenskommelse. I rollen kommer du att publicera innehåll och stötta olika digitala projekt som på kort och lång sikt ska stärka våra varumärkens position i företagets digitala plattformar. Det här är ett heltidsuppdrag på 12 månader genom KIMM & Wise Professionals. Varmt välkommen med din ansökan!

Hos Dahl arbetar vi aktivt med remarketing, annonsering samt sociala medier för samtliga varumärken. Som Webbredaktör kommer du ingå i ett Marknad- och kommunikationsteam som arbetar med kommunikation i företagets digitala kanaler såväl internt som externt. Du kommer främst att arbeta med våra webbsidor där du publicerar content, uppdaterar siter, analyserar med digitalt team (för utveckling) samt arbetar nära sälj och produktägare. Här kommer du aktivt delta i att lägga upp content på nya dahl.se. Dahl har systemutveckling inhouse och inom kort lanseras en helt ny plattform som kommer att användas av Dahl och dotterbolagen. Vi är ett gäng som älskar affärer och det är vårt arbete som ska leda till bättre kundupplevelse och stötta affären. Vi sitter i helt nybyggda lokaler i hjärtat av Bromma.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Aktivt arbeta med samtliga siter så att dessa är uppdaterade och aktuella.
  • Samarbeta med digitala teamet för analys men fokus på uppdatera, förbättra och förädla kundupplevelsen.
  • Samarbeta nära grafiker, filmare, copywriters och analys samt nära till både sälj och produktägare.
  • Skriva texter för produkter, nyhetsbrev, artiklar etc.

Din profil:

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation, tillsammans med minst 3 års erfarenhet från liknande arbete. Du har en gedigen erfarenhet av att skriva redaktionell text för digitala kanaler. Självklart vill vi att du har erfarenhet av hur man på bästa sätt påverkar målgrupper i digitala och sociala kanaler. Förutom att du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och ha sinne för grafisk form och struktur ska du vara god vän med olika webbpubliceringsverktyg. Dahl har fler webbsidor för olika koncept och varumärken, CMS-system som används är Contenful, Drupal och Wordpress.

Som person har du ett driv och engagemang utöver det vanliga! Du är proaktiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. I vår bedömning kommer vi att lägga stort fokus på tidigare erfarenhet av analys och redaktionellt arbete i digitala plattformar, din digitala kompetens och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Mer om Dahl:

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande vvs-grossist med verksamhet i hela Sverige genom ett åttiotal butiker, ett stort centrallager med tillföljande logistik och en av Sveriges största e-handel. Företaget omsätter ca 9 miljarder varav ca 30% sker online. För mer information, läs mer här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal