Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Orderadministratör till Mitsubishi Electric

Stockholm
Är du serviceinriktad och brinner för att leverera service i högsta klass? Har du tidigare erfarenhet att bemöta kunder via telefon och mejl samt trivs att arbeta självgående? Vill du arbeta på ett välkänt och spännande företag? Då är det dig vi söker!

Detta är ett konsultuppdrag via oss på The Pace med omgående start och fram till mars 2024. För rätt person finns det möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Du kommer att arbeta på heltid under kontorstider och utgå från kontoret i Sollentuna. Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan.

Ditt uppdrag
I rollen som Orderadministratör kommer du att ta emot inkommande samtal och mejl från både kunder och kollegor och bistå med exceptionell service. Du kommer hantera inkommande order i SAP, hantera leads, besvara frågor produkter, uppföljning av restorder och backlogg. Som Orderadministratör kommer du även bistå med frågor om priser, hänvisa kund vidare till andra avdelningar samt samarbeta tätt med ditt team.

  • Orderläggning via SAP
  • Besvara frågor via telefon och mejl
  • Hantering av kundinformation i affärssystem och CRM-system
  • Fakturering, kreditering/garantikreditering
  • Hantera direktleveransorders och dess fakturering
  • Hantering av leads

 

Din bakgrund
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet från en liknande roll och du trivs att arbeta serviceinriktat. Du gillar att driva ditt arbete framåt och motiveras av nyfikenhet, med en lust att lära nytt och hitta smarta lösningar. Du ser dig själv som snabblärd och tycker om att arbeta i en grupp. Vidare är du initiativrik och alltid noggrann och metodisk i ditt arbete. Vidare ser vi att du är prestigelös, flexibel och så trygg i dig själv att du är. Du har erfarenhet att hantera ordrar i SAP och kommunicerar obehindrat på engelska och svenska. 

Om Mitsubishi Electric
Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter. Hos oss är ”laget starkare än jaget” och därför kan vi erbjuda en trevlig atmosfär och arbetsmiljö. Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Organisationen har idag 11 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter inom både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden. För mer information om oss besök gärna vår hemsida http://www.mitsubishielectric.se.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal