Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Stockholm
Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

I rollen som Kommunikatör ansvarar du för vår uppdragsgivares kommunikation, tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 6 månader. Genom att ha ett genuint intresse för att leverera förstklassigt innehåll har rollen ett ansvar för det redaktionella innehållet som produceras. Med fokus på att stärka företagets varumärkeskännedom. Målet med rollen är att hitta, anpassa och leverera innehåll som baseras både på intern kompetens och externa specialister. I rollen har du också ansvar för att bygga och utveckla företagets PR-arbete för att lyfta fram nyckelpersoner i relevanta medier samt etablera och hålla kontakt med relevanta mediekanaler. I första hand arbetar man med den svenska organisationen men ingår i koncerngemensam avdelning med teamkollegor i Norge samt chef (Chief Marketing Officer) stationerad i Danmark. Här arbetar man nära ledning och VD med kontor på Östermalm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • PR: Utveckling samt genomförande av av PR-plan, inkl mediekontakter Sverige
 • Redaktionellt innehåll: Planering och genomförande av content i samtliga egna kanaler
 • Projektleda produktion och planering
 • Redaktionellt ansvar för nyhetsbrev inklusive produktion av innehåll, ansvar för att upprätthålla kvalitet och kontinuerliga inlägg på blogg
 • Redaktör för korta push-nyheter till kunder

För att lyckas i rollen ser vi att du är en duktig rådgivare och lagspelare som har lätt för att skapa relationer. Du är trygg i din kompetens, ser helheten, mönster och flöden, tillika flexibel och kan ändra riktning när det behövs. Du förmedlar information tydligt och enkelt då du är van vid flera intressenter. Vi strävar efter att vara den bästa, mest personliga samarbetspartnern för våra kunder. 

Vi ser gärna att du har:

 • Relevant utbildning inom kommunikation
 • Minst fem års erfarenhet av att arbeta med kommunikation och förändringsledning
 • Arbetat med PR och mediarelationer
 • Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska
 • Mycket god projektlednings- och samordningsförmåga
 • Erfarenhet av att publicera i företags digitala kanaler
 • Vana att ge kommunikationsstöd till både medarbetare och chefer
 • En god finansiell förståelse är meriterande

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Profes sionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal