Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant till internationellt bolag inom säkerhetsbranschen

Stockholm
Motiveras du av att alltid ligga steget före och leverera förstklassig service till människorna runt dig? Om svaret är ja så kan detta vara nästa spännande utmaning i din karriär! Är du en driven och noggrann initiativtagare som får saker att hända? Har du ett professionellt bemötande och en kreativitet när det gäller att förfina och förbättra processer? Har du dessutom flera års erfarenhet som Executive Assistant? Då kan det vara dig vi söker till detta moderna bolag inom säkerhetsbranschen!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på 6 månader. Uppdraget är på heltid under kontorstider med start i augusti/september och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kunden. Du kommer att utgå från kontoret i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant kommer du ha en viktig nyckelfunktion i verksamheten där du främst stöttar VD och Head of strategy execution and governance med planering, koordinering, kommunikation samt övriga administrativa uppgifter. 

Du kommer att samordna kalender och mötesbokningar åt VD, planera och genomföra event och konferenser samt hantera resebokningar. I ditt uppdrag kommer du också assistera inför och under möten, både utanför mötesrum på kontoret och på distans då mötena äger rum på andra platser. Du sköter beställningar, bokar mötesrum och samordnar kring it och teknik. Du kommer även att kommunicera med övriga i koncernledning och styrelsen samt hantera alla praktiska frågor i samband med möten och evenemang. Allt detta för att tillgodose en bra och professionell upplevelse för samtliga mötesdeltagare.

Vidare är du också med och driver det interna assistentnätverket för att utbyta erfarenheter och kunskap. I din roll har du nära kontakt med Office Manager, IT-avdelningen och andra Assistenter för att säkerställa en träffsäker och kvalitativ leverans.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kalender- och möteshantering för VD:n
  • Administrativt stöd och support för Head of strategy execution and governance inför och under fysiska och digitala möten
  • Ansvara för det praktiska kring resor, möten, konferenser och evenemang
  • Driva ett internt nätverk av Assistenter
  • Administrativt ansvar över internt stipendium

 

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Executive Assistant ser vi att du har flera års erfarenhet från en liknande roll, meriterande om du har erfarenhet från ett internationellt börsnoterat bolag. Du har förstklassiga kommunikationsfärdigheter och är flytande både i svenska och engelska, i tal och skrift. Integritet och pålitlighet är självklart för dig och du är van att arbeta på en hög nivå där du säkerställer kvalitet i allt du gör. Du är resultatorienterad, noggrann och har förmågan att hantera flera uppgifter parallellt där du på ett flexibelt sätt anpassar dina prioriteringar. Att arbeta strukturerat och effektivt efter tighta deadlines är något du är van vid.

Vidare har du ett proaktivt arbetssätt och ligger alltid steget före. Du har ett öga för detaljer och motiveras av att alltid göra det lilla extra som får människorna runt dig att trivas. Du värdesätter relationer och drivs av din vilja om att hjälpa andra.  

Vidare har du mycket god systemvana, främst inom Outlook, Word, Excel and PowerPoint men kan också lätt sätta dig in i nya system.

 

Om kunden
Vår kund är ett internationellt börsnoterat bolag inom säkerhetsbranschen. Deras mål är att skapa en säkrare värld. Här erbjuds du en varierande och rolig roll på en modern arbetsplats och i en trivsam arbetsmiljö i centrala Stockholm. Sök rollen så berättar vi mer! 

 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

 

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal