Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Receptionist/Office Coordinator till BioArctic

Stockholm
Trivs du att arbeta koordinerande och administrativt i kombination med ditt intresse för service och människor? Vill du vara del av ett företag som växer och där målet är att forska fram nya läkemedel inom hjärnans sjukdomar som kan komma patienter till godo? Då kan det vara dig vi söker för rollen som Receptionist/Office Coordinator till BioArctics huvudkontor i Stockholm.

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace från augusti och ett år framöver. Du kommer att arbeta på heltid under kontorstider och utgå från kontoret i Stadshagen. För rätt kandidat finns det möjlighet till förlängning eller överrekrytering till BioArctic.

Ditt uppdrag
I rollen som Receptionist/Office Coordinator kommer du att få vara med på en spännande tillväxtresa då BioArctic håller på att bygga upp sitt administrativa team. Detta är en roll i ett växande bolag och arbetsuppgifterna kan därför variera och fler kan tillkomma allt eftersom behov i verksamheten uppstår. Eftersom dina arbetsuppgifter kan komma att utformas löpande behöver du vara flexibel och självgående, du kan ta egna initiativ när du ser var dina insatser behövs. Du kommer att hantera generell administration och support, bland annat avtalshantering, planera och organisera möten, hantera inköp, boka resor samt övrig service.

Du kommer tillhöra det administrativa teamet och ansvara för att förbereda och hantera avtal, planera och organisera möten, konferenser och boka affärsresor samt övrig administration. Du har en central och koordinerande roll på företaget där du levererar service i toppklass utan att tumma på kvalitén.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Hantera och administrera avtal
  • Boka resor och konferenser
  • Boka och organisera möten
  • Hantera mobilabonnemang
  • Passerkortshantering
  • Fakturahantering
  • Hantera felanmälan till fastighetsskötaren
  • Beställa kontorsmaterial

Din bakgrund
För att lyckas i rollen hos BioArctic har du tidigare erfarenhet från administration och service med en vana att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs att arbeta administrativt och koordinerande samt att leverera en god service till dina kollegor. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och prestigelös inställning som bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Du är trygg i dig själv och din kompetens och ser snarare lösningar än problem. Vidare ser vi att du är strukturerad, noggrann och effektiv i ditt sätt att arbeta.

Du har god systemkunskap och hanterar Office-paketet utan problem samt har lätt för att sätta dig in i nya system.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt innehar en godkänd gymnasieexamen.

Självklart känner du igen dig i och blir inspirerad av BioArctics värderingar – Respekt, Engagemang, Samarbete och Ansvar.

 

Om BioArctic
BioArctics vision är att skapa världsledande läkemedel som förbättrar livet för patienter med sjukdomar i det centrala nervsystemet. Vi utvecklar läkemedel med potential att revolutionera behandlingen av bland annat Alzheimers sjukdom, Parkinsons sjukdom och ALS, samt en avancerad teknik för att underlätta passagen av läkemedel över blod-hjärnbarriären. För att öka möjligheterna till värdeskapande samarbetar vi tätt med framstående akademiska forskargrupper och företag inom den globala läkemedelsindustrin.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal