Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Administratör till Recipo

Stockholm
På Recipo arbetar vi tillsammans för att göra en positiv miljöpåverkan genom cirkulär ekonomi och hållbarhet. Hos oss får du inte bara en tjänst, utan en möjlighet att vara en del av något större och bidra till en bättre framtid. Du får möjligheten att göra skillnad genom en roll som kombinerar kundservice och administration, där du genom dina egenskaper som noggrann, social och service-minded kommer att få blomstra.

Om tjänsten som Administratör
I rollen som administratör är du first point of contact med våra kunder, inom Business-to-Business (B2B) sektorn. Det är en komplex form av kundservice som kräver att du inte bara är service-minded, utan också har en stark förståelse för våra produkter och vårt företag. Du ansvarar för administrationen, inklusive hantering av försäljningsrapporter, fakturering, och registrering av nya kunder. Dessutom ansvarar du för den årliga rapporteringen till Naturvårdsverket och hjälper till att säkerställa att vi som bolag följer alla lagar och bestämmelser, inklusive EU-lagstiftningen. 

Det mest spännande med rollen är möjligheten att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du är spindeln i nätet för vår kärnverksamhet och bygger starka relationer med våra kunder och partners. Du är självgående och har förmågan att skapa en bra dialog med våra kunder. Du är noggrann, social, service-minded, och samtidigt självgående. Dessutom är din pedagogiska förmåga värdefull när du delar med dig av information om våra produkter och lagstiftning till våra kunder. 

Dagliga uppgifter i rollen som Administratör

· Hantering av försäljningsrapporter från kunder: Samla in och analysera försäljningsdata från kunder för att stödja rapportering, fakturering och affärsbeslut.

· Fakturering: Skicka fakturaunderlag till ekonomi. 

· Registrera nya kunder i interna system och i myndighetsregister. 

· Rapportering till myndigheter: Sammanställa och skicka in försäljningsrapporter till berörda myndigheter och reglerande organ i Skandinavien. 

· Assistera vid kundfrågor: Fungera som den första kontaktpunkten för kunder som har frågor eller behöver hjälp med produktgruppering, rapportering, producentansvar mm.

· Ansvara för den årliga rapporteringen till Naturvårdsverket

· Dessutom är rollen varierande och innehåller ofta ad-hoc-uppgifter som kräver din proaktivitet och problemlösningsförmåga.

Om Recipo
Vi är Nordens ledande partner för producentansvar av elektronik och batterier. Vi hjälper producenter av elektronik att ta sitt producentansvar genom att säkerställa att uttjänta elektronikprodukter samlas in och återvinns. Genom plaståtervinning i egen regi ser vi dessutom till att plasten materialåtervinns och säljs tillbaka till elektronikindustrin, för ett cirkulärt flöde av plast. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark och Norge, samt en plaståtervinningsanläggning i Lettland. Vi är en liten organisation som är snabbfotade, drivna och ansvarstagande. Recipo erbjuder en dynamisk arbetsplats med stor möjlighet att påverka, såväl din egen roll som vårt samhälle.

Om dig
För att axla rollen på ett framgångsrikt sätt är administrativ erfarenhet ett absolut krav. Vidare behöver du ha gymnasial utbildning. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, medan danska och norska är meriterande. Detta kommer att ge dig den nödvändiga bakgrunden för att förstå och utföra administrativa uppgifter på ett effektivt sätt. Du har förmåga att hantera flera uppgifter parallellt utan att förlora fokus. I rollen kommer du att ha många olika uppgifter som kräver din uppmärksamhet samtidigt. Goda Excel-kunskaper är oumbärliga för att hantera och analysera data, skapa rapporter och utföra diverse administrativa uppgifter samt en stark datavana är också viktig, särskilt när det gäller att arbeta med olika dataverktyg och mjukvaror för att hantera och analysera kundinformation och andra administrativa data. Genom att uppfylla dessa krav kommer du att vara väl rustad för att hantera den varierande och ansvarsfulla rollen som administratör på Recipo. 

Ytterligare kvalifikationer som kan vara till fördel inkluderar internationell arbetslivserfarenhet, och branscherfarenhet inom avfall, bio-tech/läkemedel, eller elektronik. Dessa kompetenser stärker din potential som administratör på Recipo och gör dig mer anpassningsbar för globala utmaningar.

Om du vill vara en del av vårt team och göra skillnad inom hållbarhet, ansök nu och bli en del av Recipo-familjen. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vill du veta mer om tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar Recipo med Wise Professionals, The Pace. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@thepace.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal