Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Affärsdriven Executive Assistant till internationell koncern

Stockholm
Är du en affärsdriven Executive Assistant med erfarenhet från internationell miljö? Har du en stark kommersiell ådra och passion för att driva nätverk och affärsrelationer? Då är det dig vi söker till denna snabbväxande internationella koncern inom professional service!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på 8 månader. Uppdraget är på heltid under kontorstider med omgående start och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kund. Du kommer att utgå från kontoret i centrala Stockholm samt resa till andra kontor i Europa cirka en gång i månaden.

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant har du en viktig och central funktion i verksamheten. Du jobbar sida vid sida med Koncernchefen och stöttar i planering, koordinering, kommunikation samt övriga administrativa uppgifter. Du tar fram presentationsmaterial på ett kreativt och professionellt sätt samt deltar vid Koncernledningsmöten och övriga möten där du även för protokoll och följer upp actions.

Som Executive Assistant har du breda kontaktytor, både internt och externt. Du agerar i Koncernchefens namn, både vad gäller internkommunikation och i affärsrelaterade sammanhang. Vi ser därför att du är en skicklig kommunikatör som med trygghet och professionalism kan driva nätverk och bygga långsiktiga relationer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Samordna och supportera avseende koncernchefen och företagsledningens olika aktiviteter
  • Stödja koncernchefens arbete med att bygga och vårda olika affärs och kundrelationer
  • Representera Koncernchefen i olika sammanhang då denna inte själv har möjlighet att deltaga
  • Arbete med att förbereda olika events; interna såsom externa
  • Protokollföring vid Koncernledningsmöten och övriga möten
  • Driva olika projekt
  • Kalender- och möteskoordinering samt hantering av mailinkorg
  • Resebokningar
  • Uppdatera och hantera avtal och dokument
  • Förbereda material och underlag inför möten och presentationer

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Executive Assistant ser vi att du har flera års erfarenhet från en liknande roll i en internationell och mycket krävande miljö samt har vana att supportera på hög nivå. Du brinner för att leverera förstklassig service där proaktivitet, lagspel och kvalitet genomsyrar allt du gör. I ditt uppdrag krävs ett stort driv och en do:er mentalitet där du med ett kommersiellt intresse trivs när du får påverka och vara en del av affären. Som person är du mycket socialt begåvad och har en fallenhet för att skapa kontakt och bygga relationer. Du är självgående i ditt sätt att arbeta och kommer med egna kreativa lösningar och förbättringsförslag samt trivs med att hela tiden ligga steget före.

Vidare ser vi att du är flexibel och kan anpassa dig utefter situation och du förväntas resa till andra kontor i Europa cirka en gång i månaden.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du har mycket goda systemkunskaper, främst Office-paketet, och har lätt för att sätta dig in i nya system.

Om kunden
Vår kund är en internationell koncern inom professional service med kontor i flera länder runt om i Europa. Det är en starkt växande koncern med en tydlig vision och sunda värderingar för att främja välmående hos både kunder, kollegor och samhälle. Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal