Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Sales planner till Circle K

Stockholm
Är du en noggrann, strukturerad och processinriktad person med mycket god systemvana? Har du en vana att arbeta administrativt och hantera en stor mängd data samt en förmåga att både arbeta självständigt och i team? Sök då rollen som Sales planner till Circle K!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace med omgående start fram till april 2024. Uppdraget är på heltid under kontorstider och du kommer att utgå från Circle K nyrenoverade kontor på Södermalm med goda möjligheter till hybridarbete.

Ditt uppdrag
I rollen som Sales planner har du en viktig roll i Marketing Development teamet där du kommer arbeta med administration, förbättra och skapa processer samt hantera Masterdata. Du kommer att arbeta tillsammans med en annan Sales planner där ni har ett delat superuser-ansvar för Circle K nya affärssystem som implementeras senare i höst. Som Sales planner kommer dina primära arbetsuppgifter bestå av att hantera Mastedata där du administrerar artikelinformation, säkerställer att priser är korrekta samt hanterar kampanjadministration. Du kommer att ha breda kontaktytor, både internt och externt, därav ser vi att du är kommunikativ och har ett relationsskapande arbetssätt. Vidare kommer du, tillsammans med din kollega, att skapa processbeskrivningar samt förbättra och effektivisera arbetssättet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Superuser för masterdata i affärssystemet JDE
  • Hantera och administrera artikelinformation
  • Hantera kampanjadministration
  • Skapa processbeskrivningar

 

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Sales planner har du flera års erfarenhet av administration och känner dig trygg att arbeta med en stor mängd data. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta, är van att arbeta i en processdriven miljö samt arbetar effektivt utan att tumma på kvalitén. Du har en fallenhet för struktur och kan på ett professionellt och kreativt sätt skapa processbeskrivningar samt kommer gärna med egna idéer och förslag för att effektivisera. Som person har du lätt för att samarbeta och är van att ha många kontaktytor, både internt och externt, och att skapa relationer kommer naturligt för dig.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du har mycket goda systemkunskaper, främst i Office-paketet. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet JDE.

Det är meriterande om du har arbetat med Masterdata inom retail.

Om Circle K
Circle K har ca 760 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är nästan 300 fullservicestationer. Dom erbjuder hela bredden av drivmedelsprodukter – oavsett vilken motor bilen drivs av. Var fjärde liter är förnybar och stationer med ultrasnabbladdare ökar snabbt med deras ambitiösa plan för såväl personbilar som lastbilar. Dessutom serverar Circle K god mat som passar alla smaker och ekologiskt och rättvisemärkt kaffe. De har biluthyrning med brett utbud, hållbara biltvättar och spolarvätska på pump. Circle K gör det snabbt och enkelt att vara på väg.

Läs mer om Circle K här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal