Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Givarservicemedarbetare till internationell kund

Stockholm
Är du en serviceminded, kommunikativ och framåtlutad person som trivs att bemöta givare via telefon och mejl? Har du tidigare erfarenhet att ge service över telefon och mejl samt en god administrativ förmåga? Sök då tjänsten som Givarservicemedarbetare!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på 3-4 månader. Uppdraget är ett vikariat på heltid och för rätt person finns det möjlighet till förlängning eller överrekrytering i en annan roll på bolaget. Du kommer att arbeta under kontorstider mellan 08-17 och utgå från kontoret på Södermalm med goda möjligheter till hybridarbete.

Ditt uppdrag
I rollen som Givarservicemedarbetare kommer du att ingå i ett team med en annan kollega och gemensamt ta emot samtal och mejl från givare eller potentiella givare och är behjälplig med frågor om organisationen och hur deras arbete i samhället gör skillnad. Du är ansiktet utåt för organisationen och förväntas ge förstklassig service. Som Givarservicemedarbetare kommer du även supportera organisationens sociala mediekanaler och agera moderator samt hantera övrig administration kopplat till givare och donationer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Besvara samtal och mejl
  • Moderera organisationens sociala media
  • Administration kring givare och donationer

 

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Givarservicemedarbetare är du i början av din karriär och har 1-2 års erfarenhet från en liknande roll inom kundsupport. Du har en vana att bemöta olika typer av människor via telefon och mejl samt brinner för att leverera en god service. Du är en bra kommunikatör och är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal