Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant till TRUMPF Maskin AB

Västra Götaland
Motiveras du av att alltid ligga steget före och leverera förstklassig service till människorna runt dig? Om svaret är ja så kan detta vara nästa spännande utmaning i din karriär! Har du några års erfarenhet av att arbeta som Executive Assistant och trivs i ett högt tempo där du hela tiden ligger steget före? Då är det dig vi söker till TRUMPF Maskin AB!

Det här är ett konsultuppdrag med omgående start och löper sex månader framåt, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till TRUMPF Maskin AB. Du kommer att arbeta på heltid under kontorstider och utgå från kontoret i Alingsås, med möjlighet till hybridarbete i samråd med din uppdragsgivare.

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant har du en viktig nyckelfunktion i verksamheten där du främst stöttar Vd med planering, koordinering, kommunikation samt övriga administrativa uppgifter. 

Som Executive Assistant agerar du Vd:ns point of contact för andra chefer och kollegor såväl som externa parter där du levererar support och service på daglig basis. Ditt ansvar täcker allt från att skicka kallelser och förbereda mötesmaterial till att koordinera mötesrum, föra protokoll och följa upp actions. För att Vd:ns dagar ska flyta på smidigt koordinerar du dennes kalender och möten samt bokar resor, hotell och övriga transportmedel.

 Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Hantera mötesunderlag – Proaktivt ta fram presentationer, agendor och briefing
  • Koordinera resor för Vd:n och övriga kollegor i ledningsgrupp/styrelse
  • Förbereda besök och möten mellan chefer och Vd:ar inom koncernen
  • Kvitto- och fakturahantering samt kontering
  • Mailhantering för Vd – Prioritera, eskalera och i vissa fall besvara
  • Ta fram statistik och rapporter för uppföljning och planering
  • Övrig administrativ support

Din bakgrund
I rollen som Executive Assistant ser vi att du har mellan tre och fem års erfarenhet av en liknande position. Du är trygg i rollen och har en förmåga att kunna vägleda din chef med din kunskap och support.

Du har förstklassiga kommunikationsfärdigheter och är flytande både i svenska och engelska, i tal och skrift. Integritet och pålitlighet är självklart för dig och du är van att arbeta på en hög nivå där du säkerställer kvalitet i allt du gör. Du är resultatorienterad, noggrann och har förmågan att hantera flera uppgifter parallellt där du på ett flexibelt sätt anpassar dina prioriteringar. Att arbeta strukturerat och effektivt efter tighta deadlines är något du är van vid.

Vidare har du ett proaktivt arbetssätt och ligger alltid steget före. Du har ett öga för detaljer och motiveras av att alltid göra det lilla extra som får människorna runt dig att trivas. Du värdesätter relationer och drivs av din vilja om att hjälpa andra.  

Vidare har du mycket god systemvana, främst inom Outlook, Word, Excel och PowerPoint men kan också lätt sätta dig in i nya system.

Det är ett krav att inneha B-körkort.

Om TRUMPF Maskin AB
TRUMPF Maskin AB är ett helägt dotterbolag till det tyskbaserade TRUMPF GmbH och Co. Vi är marknads- och teknologiledande inom maskin- och laserteknik för industriell plåtbearbetning och erbjuder kompletta produktionslösningar inom dessa sektorer tillsammans med digitalisteringslösningar i form av konsultation, plattform och mjukvara. Vi erbjuder stor frihet och förtroende till våra medarbetare att förverkliga sina idéer i praktiken. ”Trusting in brave ideas”– det är vårt löfte till alla våra medarbetare och med dig ombord vill vi driva på utvecklingen av digitaliseringen inom tillverkningsindustrin. Vårt huvudkontor finns i Alingsås ca 4 mil från Göteborg med närhet till både flygplats och motorväg. Vi ansvarar för försäljning, eftermarknad, service och utbildning av verktygsmaskiner och laserteknik i Sverige och Norge. Vi vill att våra kunder ska vara långsiktiga partners som vi växer tillsammans med. Vår ivriga strävan att vara med och skapa framtiden driver kontinuerlig innovation och våra kunder är med och växer med oss. Läs mer om oss på: www.trumpf.com

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal