Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Regioncontroller till JM AB

Stockholm
Nu letar vi efter en Regioncontroller till Bostad Stockholm region SYD med placering på kontoret i Solna. Här kommer du till en öppen organisation med gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Om tjänsten 
Som Controller kommer du att arbeta brett och stödja regionen i arbetet med projekt, förvärv samt hantering av skattemässiga frågor. Du sitter med i regionens ledningsgrupp och rapporterar till Regionchef. Du har ett nära samarbete med flera av avdelningarna på regionen och ger stöd i ekonomiska frågor. Arbetet innebär daglig kontakt med Affärsenhetscontroller. Det är ett självständigt arbete med flera kontaktytor framförallt internt men också externt.

  • Rapportera prognoser och utfall
  • Projektstöd till projektledare, löpande i projekten samt prognostider
  • Delaktig vid framtagning av ekonomiska planer och kostnadskalkyler
  • Hantering av skattemässiga frågor inom projekt och fastigheter som tex. moms och fastighetsskatt
  • Allmän ekonomiadministration granskning av ombokningar, följa upp kundfordringar samt hjälp vid utläggsredovisning
  • Löpande samarbete med Brf-förvaltare och finansieringsansvarig
  • Uppföljning och rapportering av försäljningsstatistik
  • Stöd vid förvärv och försäljning av fastigheter och bolag

Din profil 
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i verksamhetsnära roll/er. Du känner till redovisningstekniken successiv vinstavräkning samt behärskar Office-paketet väl. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Som person är du strukturerad och har god analytisk förmåga. Du är affärsmässig och har lätt för att samarbeta. Då tjänsten till stor del går ut på att stötta och ta fram information till kollegor behöver du vara en person som trivs med att ge service och hjälpa andra. Vi ser gärna att du har ett intresse för samhällsbyggnad och bostäder.

Vi erbjuder 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. Välkommen att skriva din historia med oss! 

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar JM med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Norin-Söderström christina.norin-soderstrom@wise.se och Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här).

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal