Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Office Coordinator/Administratör till Nyfosa

Stockholm
Motiveras du av att skapa en trivsam arbetsmiljö för såväl kollegor som besökare samt har en passion för service och administration? Är du flexibel, prestigelös och trivs i en roll där ingen dag är den andre lik? Då söker vi dig till Nyfosas moderna kontor i Danvikstull!

Det här är ett föräldravikariat med start i mars/april 2024 och 11 månader framåt där du kommer arbeta som konsult via oss på The Pace. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd under kontorstider. Du kommer att utgå från Nyfosas varma och välkomnande kontor i Danvikstull tillsammans med ett 30-tal härliga kollegor.

Ditt uppdrag
Som Office Coordinator/Administratör arbetar du i en bred roll där du både agerar administrativt stöd till dina kollegor samtidigt som du ansvarar för Nyfosas huvudkontor. I vissa frågor har du även kontakt med de andra regionkontoren runt om i Sverige. I ditt uppdrag säkerställer du en hög servicenivå och en trivsam kontorsmiljö. Du ansvarar för kontorets dagliga rutiner och ser till att de gemensamma ytorna är i fint skick och att allt fungerar. Du har kontakt med leverantörer och sköter inköp till kontoret, ansvarar för gemensamma veckovisa frukostar, förbereder mötesrum och ordnar med luncher/fika till möten. Du rapporterar till VD-assistenten och förväntas supportera med andra administrativa arbetsuppgifter vid behov.  

Exempel på andra arbetsuppgifter:

  • Ta emot och välkomna besökare
  • Ansvarig över funktionsbrevlåda/infomejl
  • Lättare hantering av IT-utrustning i mötesrum/konferensrum
  • Ta emot, sortera och fördela ut post
  • Hantering och ansvar över leverantörsavtal
  • Stötta VD assistent i event och gemensamma aktiviteter
  • Avtalsadministration så som årsredovisningar med signaturer, hantera Scrive, dokument-/avtalssigneringar av firmatecknare
  • Övrig administration, uppdatera intranät och andra ad-hoc uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en liknande roll och/eller inom service, exempelvis hotell/restaurang. Du är trygg som person och är van att arbeta självgående där du har en förmåga att ta egna initiativ och ser vad som behövs göras. Du ligger alltid steget före och arbetar proaktivt då du vill underlätta för dina kollegor och leverera förstklassig service, både administrativt och för att bidra till kontorsmiljön.

Som Office Coordinator/Administratör varierar dagarna och oväntade arbetsuppgifter kan uppstå, därför ser vi att du är flexibel, prestigelös och snabbt kan ställa om i dina prioriteringar. Vidare har du ett öga för detaljer och trivs i rollen där du får göra det lilla extra och bidra till en trivsam arbetsmiljö för dina kollegor. Du har goda systemkunskaper och erfarenhet av att jobba i Microsoft365 och Outlook.

Du är flytande i svenska och har baskunskaper inom engelska.

Om Nyfosa
Nyfosa är ett transaktionsintensivt fastighetsbolag som skapar värde genom att bygga hållbara kassaflöden och ständigt utvärdera nya affärsmöjligheter. Med vår opportunistiska strategi investerar vi i fastigheter i olika geografier och kategorier. Vi är idag verksamma på den svenska, finska och norska marknaden med fokus på kommersiella fastigheter i tillväxtkommuner.

På Nyfosa erbjuder vi en kreativ, öppen och stimulerande arbetsmiljö med fokus på närhet till affärsbeslut och personlig utveckling. I teamet på huvudkontoret så kommer du få vara del av en varm och välkomnande grupp.

Vi har en relativt liten organisation med platt struktur och korta beslutsvägar. På Nyfosa är du alltid nära affärsbeslut och kunder- Och dina kollegor. Vi älskar att göra bra affärer och ha kul tillsammans!

Läs med om Nyfosa här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se)

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal