Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Inplaceringsadministratör till Cellnex

Stockholm
Är du en flexibel och anpassningsbar person som trivs i en roll där du jobbar administrativt och supporterande? Har du en förmåga att ta egna initiativ och vågar prova dig fram? Då söker vi dig till Cellnex!

Det här är ett konsultuppdrag med omgående start och löper minst 6 månader framåt, för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till Cellnex. Du kommer att arbeta på heltid under kontorstider och utgå från det nyrenoverade kontoret i Solna Strand, med möjlighet till hybridarbete i samråd med din uppdragsgivare.

Ditt uppdrag
I rollen som Inplaceringsadministratör kommer du vara ansvarig för hanteringen av inplaceringsförfrågningar, bland annat inom 5G-projekt. Det innebär att ta emot förfrågningar, söka lämpliga platser i Cellnex torn, administrera i interna system och kommunicera med kunder angående platsens tillgänglighet.

Du ansvarar för att upprätthålla relationer med hyresvärdar/markägare och kommunicera via telefon samt mejl för att bemöta deras utmaningar och önskemål. Du kommer att vara delaktig i hela processen från förfrågan till signering och registrering av avtal i SAP, och säkerställer en sömlös och effektiv upplevelse för kunden.

Din roll kommer även att inkludera att utmana och förbättra befintliga processer där du förväntas komma med egna initiativ och idéer. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega i en liknande roll samt tillhöra en grupp om 25 personer.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

  • Löpande dialog med andra kontor runt om Europa
  • Avtalshantering
  • Supportera kunder via telefon och mejl
  • Övrig administration

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Inplaceringsadministratör har du ett par års erfarenhet från en administrativ och kundinriktad roll, det är meriterande om du har arbetat i telekom och/eller inom samlokalisering. Du är en god kommunikatör där du utan hinder kommunicerar både på svenska och engelska, i tal och skrift. Som person är du trygg i dig själv och vågar ta för dig samt kommer med förbättringsförslag och idéer. Du är bra på att hantera förändringar och har lätt för att ställa om ditt arbete vid behov.

Du har goda systemkunskaper och kan sätta dig in i nya system snabbt. Det är meriterande om du har erfarenhet från SAP.

Om Cellnex
Som en oberoende infrastrukturoperatör är vårt mål att skapa en effektiv, neutral, kvalitativ telekommunikationsplattform med innovativ förvaltning för att driva digitaliseringen i Europa.

Vi strävar efter att skapa värde för samhället, våra kunder, aktieägare och alla intressentgrupper genom en etisk attityd baserad på tolerans, respekt och samarbete i miljö-, sociala och styrningsfrågor (ESG).

Cellnex Sverige förser kunder med teknisk spetskompetens och samhället med sociala framsteg genom att erbjuda verktyg som kan överbrygga den digitala klyftan.

Läs mer om Cellnex här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal