Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Office Coordinator till Toca Boca

Stockholm
Till Toca Boca söker vi nu deras nästa superstar i rollen som Office Coordinator, på heltid med start i juni. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via The Pace under minst 1 år med goda chanser till förlängning/anställning hos Toca Boca. Tjänsten utgår från härliga Toca Boca Campus i Hammarby Sjöstad.

Vi söker dig som älskar service, är levnadsglad och vill representera framtidens kreativa arbetsplats med ledord som lekfullhet, kvalité och innovation. Är du en person som drivs av att alltid gör det där lilla extra både för dina kollegor, besökare och kunder och som man ser fram emot att träffa varje dag? Är du dessutom en person som sprider energi och glädje samtidigt som du inspirerar och uppmärksammar personer runt omkring dig med en personlig approach? Då är det dig vi söker! I rollen som Office Coordinator är du mitt i händelsernas centrum på det spektakulära och häftiga Toca Boca Campus!

Ditt uppdrag
I rollen som Office Coordinator är du ansiktet utåt för Toca Boca. Du är den första personen kollegor såväl som besökare möter när de kliver innanför dörrarna på Toca Bocas kreativa och lekfulla campus. Tillsammans med dina tre kollegor i Experience-teamet ansvarar ni för den dagliga driften av campus och ser till att dagarna flyter på smidigt. Dina arbetsdagar kommer vara varierande och ansvaret sträcker sig från inköp av matvaror och kontorsmaterial, anordna frukostar för dina kollegor, ta emot och skicka bud/paket och koordinera födelsedagsfiranden och events, stora som små.

På Toca Boca Campus finns även en lyxig kaffestation där du kommer att skapa kaffekreationer och magiska nybryggda koppar – men oroa dig inte, du kommer såklart att få en baristautbildning!

Sammanfattningsvis ansvarar du för att dagarna på Campus flyter på smidigt, samtidigt som du bemöter alla med ett leende på läpparna – ”The Toca Way”.

Din bakgrund
För att du ska bli framgångsrik i rollen som Office Coordinator behöver du ha rätt inställning till livet. Du behöver vara nyfiken, driven och ha mycket energi. Du gillar att möta många olika typer av människor och alltid med ett personligt och professionellt bemötande. Vi ser gärna att du har jobbat med service och/eller försäljning med mycket kundkontakt innan, exempelvis inom hotell/restaurang/konferens eller butik.

Det absolut viktigaste i uppdraget är din personlighet, att du älskar en lekfull arbetsplats och ger service i världsklass. Vidare behöver du vara trygg och skicklig i kommunikation på både svenska och engelska.

Om Toca Boca
Toca Boca captures the power of play. We create digital toys and everyday products that are filled with fun and silliness that kids from any corner of the world can instantly relate to. Everything is designed from their perspective. We celebrate the diversity and quirkiness of their world and give them the freedom to play in ways that only they can dream up. There are no rules, no boundaries and no “right” or “wrong” way to do anything. There’s just the undeniable, power of play.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal