Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Marketing Specialist till BillerudKorsnäs!

Stockholm
Är du passionerat intresserad av datadriven marknadsföring? Är du en taktisk och verkställande person med kompetens inom digital marknadsföring och marketing automation? Vill du dessutom jobba för en hållbar framtid? Då är detta uppdrag för dig! Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid i 9 månader med ambitionen att gå över i anställning hos BillerudKorsnäs.

Om tjänsten

BillerudKorsnäs är ett internationellt bolag som expanderar och utvecklas och nu behöver man en person som fungerar som spindeln i nätet för den digitala marknadsföringen. Idag saknar man en central funktion som ansvarar för all digital marknadsföring för de olika produktområdena. I rollen som Digital Marketing Specialist blir ditt huvuduppdrag att aktivera och utveckla arbetet inom digital marknadsföring tillsammans med de tre marknadscheferna. Här får du möjlighet att både ta fram arbetssätt för arbetet med digitala processer, men också optimera och praktiskt arbeta med innehåll i de digitala marknadsverktygen, Hubspot and Dynamics 365.

Bland annat kommer du att ansvara för att:

 • Arbeta nära de marknadsansvariga i verksamheten för att aktivera marknadsplaner samt stötta upp med din expertkompetens
 • Löpande initiera och följa upp digitala marknadsföringskampanjer, ta fram statistik och analysera utfall
 • Ta ägandeskap över den digitala processen för kundprospekts och arbeta tillsammans med IT för utveckling av CMS/CRM
 • Koordinera och styra samarbetet med våra digitala byråer
 • Du är en ”speakingpartner” till högre nivåer i organisationen
 • Agera lagret mellan marknadscheferna och byråer

Din profil

Vi söker en person som är passionerat intresserad av datadriven marknadsföring och som vill ligga i framkant gällande nya tekniska lösningar och features. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du som person arbetar proaktivt och självständigt och trivs i en miljö där du får möjlighet att skapa strukturer och utveckla väloljade arbetssätt. Du är prestigelös i din framtoning och uppskattar att arbeta både strategiskt och operativt. Vi förutsätter att du har goda språkkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl på både engelska och svenska. Vi söker dig med ett brinnande intresse för datadriven marknadsföring och rollen riktar sig till dig som vill vara med och ta den digitala marknadsföringen till nästa nivå. Vi söker dig med:

 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Flera års erfarenhet av digital marknadsföring. Dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat datadrivet i syfte att bygga kundrelationer
 • Expert på Hubspot
 • Förståelse för hur aktivt CRM-arbete kopplas till försäljning (gärna Dynamics 365)
 • CMS, gärna Epi Server (eller liknande)
 • God förståelse för Google Ads, Google Analytics och Tag Manager. Gärna även köpta annonser på LinkedIn

Du arbetar från kontoret i Solna med flexibilitet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.

Om BillerudKorsnäs

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett svenskt företag med internationell samverkan men också stark lokal förankring som utvecklas och växer.

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Eva Erlandsson på ee@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig! Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal