Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Affärssystemkonsult till PrimeQ

Stockholm
Är du en konsultativ och systemintresserad redovisningsekonom? Trivs du i en kreativ och flexibel miljö med fantastiska och engagerade kollegor? Då kan PrimeQ vara din nästa arbetsgivare!

Nu söker PrimeQ dig som vill bli deras kollega och bli en del av teamet på Södermalm i centrala Stockholm. PrimeQ är ett ungt och expansivt bolag som erbjuder goda möjligheter att utvecklas tillsammans med dem. Du får vara med och bidra till en god stämning och arbeta i en mycket dynamisk miljö!

Du blir en del av konsultteamet för Xledger, ett av marknadens mest moderna affärssystem för tjänste- och konsultbolag. I rollen som affärssystemkonsult kommer du arbeta med bolagets kunder och hantera både implementation och förvaltning av det molnbaserade Xledger. Arbetet bedrivs både på plats hos kunderna och från PrimeQs kontor och du uppskattar närheten till kravställare och användare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig konsult för implementationsprocessen
  • Löpande stöd på plats efter implementation
  • Kundansvarig för ett antal kunder
  • Genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet

Din profil

Vi söker dig som är ekonom i grunden och har ett par års erfarenhet från en liknande roll alt du är ekonom med erfarenhet av systemimplementation. Du har en grundläggande förståelse för ekonomiprocesser och har tidigare erfarenhet från planering och uppföljning av projekt. Självklart har du också ett stort intresse för system och det är meriterande om du har erfarenhet från implementering eller avancerat användande av ERP-system såsom Agresso, Xledger, Microsoft, Visma eller Maconomy.

För att passa i rollen är du konsultativ och serviceinriktad till naturen. Du har god social förmåga, är lösningsfokuserad och pålitlig. Du trivs med att arbeta självständigt men är samtidigt en riktig teamplayer som ställer upp och samarbetar med övriga i gruppen.

Framförallt är du motiverad till att bli en del av PrimeQ och få deras affär att nå nya höjder!

Om PrimeQ

PrimeQ är ett ungt och expansivt företag. Deras affärsidé är att erbjuda innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, telefoni, ekonomi och affärssystem. Bolaget grundades 2011 av medarbetare med lång erfarenhet från ledande befattningar och specialistfunktioner inom Marknad, IT, Ekonomi och HR. Detta ger bolaget en unik möjlighet att erbjuda sina kunder lösningar som bygger på olika delar av det bolaget erbjuder. På så sätt kan PrimeQ stötta företag under tillväxt med anpassade lösningar och tjänster.

För mer information om företaget, läs här.

Nyfiken på att veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar PrimeQ med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV och du får då svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här). Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Privat sjukförsäkring