Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Content Producer / Social Media Manager till Svensk Fastighetsförmedling

Stockholm
Är du en kreativ idéspruta och en fena på sociala medier? Vill du vara med och bygga varumärke i ett spännande bolag i en koncern i stor tillväxt? Svensk Fastighetsförmedling söker nu dig som vill vara en nyckelspelare för att vidareutveckla varumärket. Låter det intressant? Läs mer nedan!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals hos Svensk Fastighetsförmedling. Uppdraget är på heltid med start i mitten på augusti och tolv månader framåt.

Om rollen

I rollen som Content Producer/Social Media Manager ingår du i ett team på åtta personer som arbetar med varumärkeskommunikation och taktisk marknadsföring tillsammans med Svensk Fastighetsförmedlings 230 lokala butiker. Du kommer att arbeta med storytelling och framtagning av enheter som engagerar och konceptualiserar varumärket enligt Svensk Fastighetsförmedlings visuella identitet. Du blir delaktig i att skapa tillväxt genom varumärkesbyggande aktiviteter och taktisk marknadsföring med fokus på sociala kanaler. Svensk Fastighetsförmedling består av drivna och självgående personer som tillsammans brinner för att skapa ett hållbart boendeliv.

Vi har högt i tak och roligt på jobbet då detta leder till innovation, gemenskap och resultat. Vi sitter i fina moderna lokaler mitt i city på Vasagatan. Du rapporterar till Marknadschef.

Arbetsuppgifter

  • I rollen ingår att ta fram konkreta idéer för sociala kanaler i samverkan med Innehållsteamet och ansvara för den grafiska produktionen av dessa. Det innebär att du kommer designa kommunikation i alla dess former – video, text och bild.
  • Du kommer även ansvara för publicering, distribuering, moderering och utvärdering av vår totala närvaro i sociala medier och är delaktig i att ta fram effektiva marknadsföringskampanjer.
  • Du agerar kravställare mot mediebyrå för större centrala kampanjer och ansvarar för att sätta upp mindre löpande kampanjer själv.
  • I rollen ingår att vara vår kunskapsledare inom social och att utifrån det utbilda och inspirera lokala administratörer hos våra bobutiker genom planerade aktiviteter och löpande support samt Management av Brandwatch. 

Om dig

Som person tror vi att du är samarbets- och teamorienterad, har ett mindset att vilja lära dig och är positivt inställd. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och självklart drivs du av att göra effektfulla leveranser. Du driver projekt självständigt och samordnar arbetet med lokala producenter. Du har viljan att bidra till teamet och bygga ett framgångsrikt varumärke i en mycket spännande miljö och koncern.

Vi tror att du har

  • Ett par års erfarenhet av att arbeta med sociala medier, gärna i en central roll i ett större företag eller på konsultsidan.
  • Erfarenhet av Storytelling och att producera digitalt material. Du vet vad som driver engagemang, interaktion och tittande samtidigt som du är van vid att ta fram innehåll som är anpassat utifrån kanal.
  • Ett kreativt öga och stark i Adobe-programmen med både rörligt och stilla material.
  • Erfarenhet av analys och optimering av innehåll samt en nyfikenhet att testa nya format och plattformar. Du är van vid att arbeta i enklare analys-verktyg
  •  En portfolio att dela i din ansökan

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Hos oss blir du en del av ett engagerat team med 1250 kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Vi arbetar aktivt för att du ska trivas och utvecklas och vi har flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss erbjuds du som medarbetare löpande utbildningar, unika verktyg och delägarskap. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen är en koncern, där vi har ett gemensamt syfte att skapa ett hållbart boendeliv. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på jobb.svenskfast.se

Låter det intressant?

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV och portfolio via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal