Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

CRM-specialist till Spendrups

Stockholm
Är du en erfaren CRM-specialist med en passion för att förbättra kundmötet? Vill du driva utvecklingen av Spendrups CRM-satsning? Spendrups söker nu en CRM-specialist som kommer driva och förvalta deras CRM-arbete. Låter det intressant? Läs mer nedan!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals hos Spendrups. Uppdraget är ett föräldravikariat på heltid med start så snart som möjligt i 8 månader framåt.

Om rollen

I rollen kommer du vara drivande i Spendrups satsning inom CRM för att förvalta och utveckla deras kundmöte både inom kundservice och B2B försäljning mot restaurangmarknaden. I rollen kommer du ha många externa och interna kontaktytor. Du arbetar i ett passionerat team som arbetar med att ge god kundservice och att utveckla framgångsrika affärer med restaurangkunder och Systembolaget. Du kommer till ett team som kännetecknas av att vara ambitiösa, affärsmässiga, prestigelösa och som gillar att ha roligt på jobbet.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Du blir CRM specialist med ansvar för verksamhetens förvaltningsplan.
  • Du fångar upp och prioriterar verksamhetens utvecklingsbehov, förankrar dem med aktuella chefer och förvaltningsorganisationens styrgrupp samt driver igenom utvecklingsplanen.
  • Du är experten som ser till så att användarna kan arbeta effektivt i systemet med en bra användarupplevelse och behöver kunna arbeta självständigt med att löpande göra anpassningar av gränssnittet, arrangera utbildningar och stötta med användarsupport m.m. 
  • Vår IT avdelningen är en nära samarbetspartner som ansvarar för den tekniska förvaltningen och utvecklingen men du är den enda CRM specialisten på plats.

Om dig

Vi tror att du har en stark drivkraft och en öppenhet för möjligheter. Du tar initiativ och arbetar strukturerat med en stark inriktning på utveckling och målfokusering. Vi förväntar oss att du trivs med att arbeta självständigt och har en förmåga att skapa meningsfulla relationer och samarbete för att uppnå gemensamma mål. En avgörande framgångsfaktor är din förmåga att kommunicera tydligt och vara pedagogisk samt att engagera andra. Vi ser också positivt på din förmåga att bidra med nya insikter och innovativa arbetsmetoder.

Vi ser gärna att du har

  • Kandidatexamen inom ekonomi-IT / systemvetenskap/ digital kommunikation/ UX-design.
  • Några års erfarenhet av att framgångsrikt projektleda CRM.
  • Erfaren användare av och administratör i CRM-verktyg, gärna Salesforce.
  • Vana av att kravställa och prioritera förbättringar gentemot leverantörer av digitala lösningar, kommunikationsbyråer / avdelningar m.m.
  • God förståelse för verksamhetsprocesser.

Om oss

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal