Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Idéstark contentproducer med SoMe-ansvar

Stockholm
Till Fastighetsbyrån i centrala Stockholm söker vi nu en idéstark contentproducer med SoMe-ansvar. Vi söker dig som har en stor passion för copywriting och förmågan att skapa engagerande innehåll. Och som är redo att ta ett ansvar för att fortsätta utveckla vår närvaro i sociala medier. Varmt välkommen att söka tjänsten

F är en bra början på många saker. Som i Fastighetsbyrån och vår framtid tillsammans. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja, med drygt 270 kontor och cirka 1 800 medarbetare, får man bättre förutsättningar att växa och bli framgångsrik – idag och på sikt. Vi är din framtidsbyrå och tillsammans gör vi det möjligt.

Vi vill lyckas med det vi gör och ha kul på vägen. Därför är vi generösa med vår kunskap, öppna för nya perspektiv och hjälper varandra framåt. Kom som du är. Alla behövs när vi bygger Fastighetsbyråns framtidsbyrå. Vi vill att hela du ska få en hållbar karriär med balans mellan arbete och privatliv. Bra villkor och förmåner ger dig mer livskvalitet.

Om rollen:

I rollen kommer du arbeta operativt och strategiskt med copywriting och contentproduktion samt våra sociala kanaler. Men även med andra marknadskanaler såväl köpt reklam som egna kanaler.  Du blir vår expert på hur sociala medier kan användas för att sprida budskap och skapa engagemang mot våra målgrupper. Du har ett genuint intresse och håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom sociala medier. Din vardag kommer präglas av eget driv och tillit. Tillsammans med övriga i teamet driver du det strategiska arbetet både gällande kanaler och innehåll för att aktivera, engagera och bygga varumärke. Samtidigt som rollen är operativ då det är du som ansvarar över att planera, skriva och publicera och följa upp aktiviteter för att uppnå bästa resultat för Fastighetsbyrån. I rollen ingår det även att stötta och utbilda organisationen kring content marketing och sociala kanaler. Här erbjuds en viktig funktion i ett centralt marknadsteam. Du rapporterar till Head of Brand & Marketing och sitter i trevliga, nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Strategiskt ansvar för SoMe
 • Planera, producera och publicera texter och innehåll i våra sociala kanaler
 • Löpande hantering och uppföljning av Fastighetsbyråns centrala sociala kanaler
 • Text: Framtagning av både aktiverande, engagerande och varumärkesbyggande budskap till olika marknadskanaler. Reklamenheter såväl som innehåll till förtjänade och egna digitala kanaler/webb samt visuell förankring.
 • Vara en viktig del i olika marknadsteam som t ex Extern kommunikation, Redaktionsråd och Inhouse i arbete kring planering och framtagning av kampanjer, budskap och innehåll.
 • Tillsammans med Head of Brand & Marketing, ansvarigt marknadsteam och andra kollegor med specialistfunktioner ta fram övergripande strategier, utbildningar och större integrerade marknadsinitiativ.

För att trivas i rollen är du en initiativtagande, självgående och prestigelös teamplayer som har förmågan att skapa relationer i hela organisationen. Vi tror att du skapar förtroende genom att vara trygg som person såväl som i din kompetens. Vi söker dig med ett kreativt sinne och en stor kärlek för det skrivna ordet. Som person är du nyfiken och håller dig uppdaterad i nya trender samt visar intresse för vår verksamhet. Utifrån uppsatta mål är du självgående med hög drivkraft och engagemang samt har en förmåga att få saker att hända. För dig är det viktigt att budskap når fram på bästa sätt och du är därav duktig på att målgruppsanpassa texter och kommunikation. Som person har du både en strategisk kapacitet samt förmågan och viljan att arbeta operativt.

Vi söker dig som har:

 • En eftergymnasial utbildning inom Medie- och Kommunikationsvetenskap eller inom digital marknadsföring från Hyper Island, Berghs eller liknande.
 • Minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Ett brinnande intresse för sociala medier- hur de kan optimeras och utvecklas.
 • Van att ta fram innehåll och budskap för sociala kanaler såväl som till andra typer av reklamenheter, webb anpassade efter respektive kanal.
 • God känsla och kunskap för hur man skapar attraherande innehåll utifrån olika målgrupper.
 • Tydlig digital inriktning i förståelse för både strategi och produktion.
 • Mycket goda kunskaper i CMS och gärna Marketing automation.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på byråsidan som copywriter/contentproducent.

Om Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarföretag med drygt 270 kontor och cirka 1 800 medarbetare i Sverige, Spanien och Portugal. Huvudkontorets uppgift är att utveckla branschens bästa franchiskoncept och stötta de lokala franchisetagarna, bland annat genom kommunikation i världsklass.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan! Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar Fastighetsbyrån med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson (sabina.axelsson@kimm.se) Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter