Konsulttjänster

Konsultuthyrning inom HR, Lön & Talent Acquisition

kompetensbaserad rekrytering

Vi anpassar lösningen för dig

Våra konsultlösningar

Våra konsulter garanterar resultat. Vi är experter på HR, Lön och Talent Acquisition och har ett stort nätverk av konsulter som snabbt kan komma in och avlasta både operativt och strategiskt. När du anlitar oss garanterar vi snabbhet och träffsäkerhet i processen. Vårt fokus är alltid kvalitet och långsiktighet – oavsett behov är vi en partner som finns där för dig nu och i framtiden. Tillsammans hittar vi rätt lösning din verksamhet.

Smarta lösningar

Våra konsulttjänster

wise professionals

Människor med talang

Rätt konsult för din verksamhet

Du får ut mest av en konsultlösning om du får in en person som verkligen passar in i företaget. Därför lägger vi stor vikt vid att matcha konsulten med din verksamhet. I vårt konsultnätverk finns många olika människor med både bredd och spets, och alltid någon som passar ditt behov. Under pågående samarbete satsar vi extra på att ha nära dialog med både dig och konsulten – för att matchningen ska bli så bra som möjligt.

Erfarna doers

Snabbhet och precision med interim

När det verkligen brinner är det en interimskonsult du ska ta in. Våra kvalificerade interimskonsulter har dokumenterad erfarenhet och kan vara på plats omgående för att ta över när nyckelpersoner försvinner ur verksamheten. Oavsett om du behöver en van ledare som kan kliva in i en chefsposition eller en riktigt vass specialist som har stenkoll på sin nisch har vi en person för dig.

Rätt medarbetare Bättre resultat

glad-kvinna-och-man

Varför är våra konsultchefer så bra? Jo, för de är själva specialister. De flesta har en bakgrund inom HR, lön, ekonomi & finans, marknad & kommunikation eller Business Administration. En tradition vi är väldigt stolta över. Inte minst för att det ger positiva resultat för våra kunder – gång på gång.

registrera

Alltid framåt

Konsulttjänster – vårt fokus

01.

När du använder våra konsulttjänster får du alltid en konsult som matchar både kompetenskravet och din verksamhet på bästa sätt.

02.

Våra konsulttjänster är tydliga och enkla, och våra konsulter kan på kort tid kliva in och fokusera på uppgiften. Snabbhet och precision är våra ledord.

03.

När du använder våra konsulttjänster får du alltid ett engagerat ledarskap på köpet. Våra konsultchefer arbetar nära både våra kunder och våra konsulter för att hela tiden ha en bra dialog och säkerställa att allt fungerar så bra som möjligt.

04.

Vi jobbar löpande med att hålla vårt konsultnätverk aktivt och relevant. Styrkan med våra konsulttjänster är att vi har ett upparbetat nätverk och goda relationer.

05.

Vi är mycket mer än ett bemanningsföretag. Vårt fokus är alltid kvalitet och långsiktighet – oavsett behov är vi en partner som finns där för dig nu och i framtiden.

Vi matchar åt dig

Vilken konsult behöver du?

Beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.

Några av våra kunder