Rekryteringsföretag Göteborg

Hyr en konsult

Träffsäker konsultuthyrning

Läs mer

Människor som lyfter

Konsulter med hjärna och hjärta

En konsult ska vara kompetent för rollen, bidra med nya perspektiv och kunna sätta igång omgående. Vi hittar nya konsulter för varje unikt uppdrag – en metod som skapar kvalitet.

Vi bygger långsiktiga relationer med människor för alla roller inom HR, lön, ekonomi & finans, marknad & kommunikation och Business Administration. Som specialister inom kompetensbaserad rekrytering använder vi motsvarande metoder för att kvalificera konsulter. Vi vet att människors kompetens och potential är avgörande för förmågan att skapa goda resultat i en viss roll. Engagemanget får du när du matchar en person som passar in i företagskulturen och teamet. Det har vi sett många gånger. Att göra en bra matchning tar inte lång tid när du vet vad du letar efter.

Konsultnätverk med potential

Rekryteringsföretag Stockholm

Att nätverka är det bästa vi vet. Tack vare det har vi byggt upp ett omfattande kontaktnät inom våra specialistområden. Att kontinuerligt intervjua och hålla kontakten med kompetenta människor med olika bakgrunder och erfarenheter är vår styrka. Det gör att vi kan hitta rätt personer snabbare.

Spetskompetens

Rätt person för din verksamhet

När vi får in ett uppdrag från dig går vi ut med en annons och söker konsulten du letar efter. Med kravprofilen som grund searchar vi också i våra kandidatbanker, nätverk och på LinkedIn. Genom att betrakta varje konsultuppdrag som en rekryteringsprocess kan vi i högre grad säkerställa att den konsult som vi tar in verkligen har de kvaliteter som behövs för att bli framgångsrik i din verksamhet. Det är då vi kan bli precisa i vilken specialistkompetens eller motivation som krävs för att lyckas i rollen. Av erfarenhet vet vi att det blir bättre matchningar när vi kvalificerar varje konsult för det unika uppdraget jämfört med metoder som används inom traditionella konsultuthyrnings- och bemanningsföretag.

För att sedan skapa de bästa förutsättningarna för att största möjliga värde hos just er, samarbetar vi med Assessio för kompetensutveckling och certifiering av konsulter. Här kan du läsa mer om vårt samarbete.

kompetensbaserad rekrytering

Rätt förutsättningar

Dialog och stöttande ledarskap

Att ha en medarbetare på plats som inte är en anställd är lite annorlunda. Som arbetsledande chef kan det vara utmanande att hitta tid att handleda och stötta konsulten. Därför finns konsultchefen hos oss alltid tillgänglig för att svara på frågor och coacha den konsult vi har ute i din verksamhet. För att kunna ge relevant feedback följer konsultchefen löpande upp hur samarbetet går och är ditt bollplank under konsulttiden.

rekryteringsföretag malmö

Vilket passar dig?

4 sätt att ta in en konsult

Hyr och anställ

Hinner du inte med att rekrytera just nu? Då kan det vara en bra idé att hyra in en konsult en period och se om den personen kan vara rätt för dig. Om allt känns bra går konsulten över i en anställning.

Behöver du avlastning kan du såklart också ta in en konsult som hjälper dig att rekrytera. Till exempel kan rekryteringsarbetet pågå medan konsulten täcker upp under tiden.

Begränsad tid

Sjukskrivning, föräldraledighet och arbetstoppar är vanliga tillfällen då många väljer att hyra en konsult under begränsad tid. Ibland är det svårt att veta hur lång period konsulten behövs. Då är det bra att veta att det oftast finns möjlighet att behålla konsulten efter att det begränsade uppdraget är slutfört.

Obegränsad tid

Om du har anställningsstopp, behöver avlasta en avdelning eller om det finns ett behov i verksamheten du inte riktigt kan definiera kan en konsult på obegränsad tid vara en lösning. Konsulten kommer in och ser till att verksamheten rullar på, eller tar lead på ett prioriterat projekt.

Hel avdelning

När det ska göras organisatoriska förändringar kan en konsultlösning för en hel avdelning bli aktuellt. Det kan till exempel handla om att ni beslutat att outsourca ekonomiavdelningen och behöver ett tillfälligt ekonomiteam tills ni hittat er samarbetspartner. Eller att ni vill ta hem er outsourcade marknadsavdelning, men vet inte exakt hur ni vill ha det framåt.

registrera

Vi matchar åt dig

Vilken konsult behöver du?

Beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.